Animal Pump,Animal Pak Ve Optimum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cloud
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cloud

Üye
bu yukarda yazdıgım ürünleri alıcam arkadaşlar kullanım sekli tam olarak nasıl yapmalıyım 3'ünü birden bu ürünlerin iyi sonuc verdigini cogu kisiden duydum istedigim yaglanmadan kas yapmak ve benim için en önemlisi güçlenmek suan sizce isime yarar mı bu supplementlar araştırdıgım kadarıyla tam ihtiyacımı karsılıyor gibi göründü bana...

Animal Pump:Antrenmandan 30 dakika önce aç karına alınmalı.
Animal Pak:Antrenman öncesi son öğünden yarım saat sonra alınmalı.
Whey Protein:Sabah aç karına su ile olabilir, isteğe göre antrenmandan yarım saat önce su ile alınabilir, antrenmandan sonra su ile alınabilir.

pump ve pak kullanımı arkadasın dediği gibi. ayrıca whey proteini sabah süt ile antreman sonrası su ile ve gece yatmadan süt ile alabilirsin bu da güzel bi sekil

pumpda ısrarcı değilsen creatine de cazip gelebilir yerine öncesi ve sonrası kullanırsın shake in içinde.

ürünlerin siparişi vermistim zaten dün ulaştı elime bugün off günüm perşembe günü bi deneme yapıcam etkisini merak ediyorum spor'a aksam gittigim için pak'ı öglen kullanıcam zaten whey antremandan 1saat önce ve hemen sonra kullanıyodum onu 1saat geriye alıcam 2saat önce whey 30dk kala'da pump...

ilk kullanımda pakdan bişey beklemede pumpdan iyi etki alabilirsin zamanla pakda etkisini göstermeye başlayınca güzel olur umarım elde edersin istediğini.

Pump için bi kutudan sonra etkisini kaybediyor diyorlar eğer aynı etkiyi göremezsen ara verip tekrar başla

ben de paksiz halini yapmayı planlıyorum 2-3 ay sonra ama gelişim için şart olan şey malum beslenme :)

bi ker şöyle bişi var nox ve türevi ürünler içeren supplementler kullandıkça vücuttaki etkisi azaldığı için kullanılan miktar arttırılır. böylece pump etkisi kaybedilmeden devam edilir. pak ise eğer vücudun vitamine ihtiyacı çok ise kullanım ile çok etki verir ama kişi iyi besleniyor ise pak ile pek aşırı etki alamaz zaten vitamin yönünden yeterli besleniyordur anca içeriğindeki gingsengden extra enerji alır. yani kişiden kişiye değişen şeyler

Back
Yukarı