animal stak mı yoksa animal m-stak mı ?

değerli hocalarım ve arkadaşlarım öncelikle herkeze selamlar;

mühim bir sorum olacaktı, animal stak ve animal m-stak arasında ne gibi bir farklılık vardır merak ediyorum, bu ara iki üründen birini sipariş edicem fakat kararsız kaldım, içeriklerini de ayrıntılı olarak araştırdım birçok farklılık var, fakat birçok kişi de birbirinin aynı ürünler diyorlar, fakat içerikleri hiç de öyle demiyor, bana bu konuda yol gösterirseniz çok mutlu olurum.

saygılar&sporla dolu günler dilerim

Animal stak ve animal pak kombıne etmiştim. Çok güçlü bi ürün.
M-stak ve pak de kombine ettim 1 ay evvel fakat hastalandım ve 1 hafta sonunda bıraktım.

M-stakden daha fazla verim aldım diyebilirim aşırı güç artışı hissettim ya da platodaydım bilemiyorum. Arasındaki farkı kendi sitesinden inceleyebilirsin ama kullanım amacları aynı gibi;

stak
required for
• Lifters looking for a natural anabolic edge
• Athletes looking to avoid prohormones
• Those looking to optimize strength & performance

m-stak
required for
• Natural bodybuilders & powerlifters
• Classic "hardgainers"
• Maximizing muscle gains naturally
• Anabolic & anticatabolics
• Optimizing non-hormonal anabolism

http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?ID=6

öncelikle teşekkür ederim sayın miracle , sizinde belittiğiniz gibi ikisinin de kullanım amacı aşşa yukarı aynı olarak belirtiliyor, fakat içeriklerinde ciddi farklılılar var, misal genelde bulk dönemindeki sporcuların kullandığı ürünler bunlar, fakat m-stak ürününün içeriğinde kilo vermemizi engelleyen bileşenler varken, stak ta yağ yakımında görev üstlenen 'acetyl l-carnitin' var.Bu sadece basit bir örnek içerik olarak daha birçok fark gözlemlemek mümkün, dolayısıyla çelişkiye düşüyorum.

animal m-stak daha fazla sivilce yapıyor tek söyleyebileceğim bu...

öncelikle hepinize teşekkürlerimi sunarım arkadaşlar , sanırım animal stak siparişi vericem fakat bir kaç sorum daha olucak tekrar yardımcı olursanız sevinirim,

öncelikle forumda bazı arkadaşlarımız stak ürününün 25 yaş altı kişiler tarafından kullanılmamasını söylemiş, fakat burda büyük bir çelişki mevcut, animal stak ürününün içeriğinde Zn(Çinko) bulunmaktadır ve çinkonun büyüme hormonları üzerindeki etkisi malumdur , ben 20 yaşındayım ve Çinkonun benim üzerimdeki etkisi doğal olarak 25 yaşından büyük birinin üzerindeki etkisinden daha fazla olucaktır, yani benim animal staktan maximum verimi almam mantıksız mı sizce de? Bu durumu Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde doktora yapan bir yakınıma da sordum ve bence bu ürün gerçekten fayda sağlar olarak yorum yaptı.

2.olarak ise şu anda sadece protein tozu kullanıyorum, ve animal staktan max verim alabilmek için sanırım animal nitroya da ihtiyacım var, fakat maddi durumum iki ürünü de kaldıramıyacak durumda sanırım, bir tercih yoluna gidebilirim, sizin yorumlarınız nelerdir?

Şimdiden hepinize tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım

Bu arada forumu animal stak konusunda bir hayli araştırdım, bazı arkadaşlar prohormon, bazı arkadaşlar değil diyor, mesela bundan yıllar önce ''alperen'' arkadaşımız bir link koymuş orda prohomon olduğunun kanıtı var, fakat ''schwarzxxl'' arkadaşımızın yazdığı bir mesajdada animal stakın içeriği var ve ordada prohormon olmadığı anlaşılıyor, açıkçası kafam çok karıştı, yardımcı olursanız sevinirim

Bu arada forumu animal stak konusunda bir hayli araştırdım, bazı arkadaşlar prohormon, bazı arkadaşlar değil diyor, mesela bundan yıllar önce ''alperen'' arkadaşımız bir link koymuş orda prohomon olduğunun kanıtı var, fakat ''schwarzxxl'' arkadaşımızın yazdığı bir mesajdada animal stakın içeriği var ve ordada prohormon olmadığı anlaşılıyor, açıkçası kafam çok karıştı, yardımcı olursanız sevinirim

evet bunu ben de merak ediyorum, bir bilen var mı arkadaşlar?

konuyu hortlatıcam. bilgisi olan var mı? animal stak m-staktan daha pahalı bu arada. hangisini almak lazım, aradaki fark nedir.?

Bence eğer m-stak i antremanda güç-enerji artışı için alıyorsanız pre work out NO ürünü tavsiye ederim, Superpump gibi. doğal hormon artırıcı için alıyorsanız, ben 1 kutu bitirmek üzereyim pek faydasını görmedim. İçindeki 3 g amino asit için alıyorsanız zaten başka bir amino asit ürünü almak çok daha mantıklı. Ağır bir supplement 8 tane hap var 1 serviste. O kadar çok su tüketiyorum ona rağmen vücudumun her yeri garip gir kimyasal kokuyor. M-stak bittikten sonra superpump/tribulus alacağım..

Back
Yukarı