Doruparkı aradım, sabah 8'de açılıyormuş. Ben sabahları işten önce gitmeyi düşündüğüm için bana uymadı, gidip bakmadım.
Base life club lüks segmentteki salonlardan, müşteri temsilcisinden randevu alarak gidiyorsunuz. Baselife beni çok kötü yerden vurdu, bir baktım kondisyon salonunda boks standı var. Ufak bir ring, üstünde 4 köşesinde farklı tarzlarda boks torbaları. Adam istediğiniz zaman burada da çalışabilirsiniz dedi, o an içim eridi çünkü kabul edemeyeceğim kadar yüksek fiyat çıkaracaklarını tahmin ediyordum gezinin sonunda.
Geniş alan üzerine kurulu bir tesis. Duş bölümünde mağara duşu, şok duş gibi ilginç otantik zımbırtıları var. Basket alanı ve squash var. Dağcılık çalışmak için de bir alanları var. Aletler kişiye özel anahtarlar ile çalışıyor. Size özel program çıkarılıp anahtara yükleniyor, anahtarı alete taktığınızda ağırlığı felan o ayarlıyormuş. Programınızda olmayan alete taktığınızda alet çalışmıyor, alete taktığınızda kaçset yapacağınızı, bittiğinde hangi alete geçeceğinizi gösteriyor, ve ayrıca uzmanlar sizi takip edebiliyor bu sistemle.. Bu söylediklerimde yanlışlık olabilir, bazı şeyleri yanlış anlamış olabilirim belki. Bunların dışında serbest çalışma alanı da var, ağırlıkları kendiniz ayarlıyorsunuz. Fiyat konusunda dediğim gibi pahalı, klübe başlangıç için 600euroluk ücret var normal üyeliklerin dışında. Sadece hafta içi sabah ve akşam saatlerinde(gündüz yok yani) tesisi kullanabildiğin üye tipinde kampanya vs ile giriş ücreti felan dahil 2000tl dediler.
Oradan çıktım konutkent 2'de unitedclub diye bir yer var oraya gittim. Orada beni karşılayan bayan arkadaş çok iyiydi, satış elemanıyla değil de bir arkadaşla tesisi geziyormuş gibi hissettirdi sağolsun, arkadaşın düzgün ilgisinden dolayı bunu ayrıca belirtmek istedim.
Tesis dar bir alana kurulmuş, Baselife'dan sonra kendini biraz hissettirdi bu darlık. Aletler baselife'daki gibi anahtar sistemi ile çalışıyor. Ders programına baktığımda çok çeşitli güzel dersler gördüm. Tai chi gibi şeyler bile vardı, hoşuma gitti. Başka salonlarda sadece yoga-pilates gibi standart dersler oluyor, bunlar dışında bir kurs açılsa bile ayrıca ücret istenebiliyor. Burada derslerin hepsi üyeliğe dahilmiş. Profesyonel üyeliğin fiyatını konuştuk(hiçi+hsonu gündüzler hariç) son fiyat 1600 civarı birşey çıkardılar. 25yaş altına (öğrenci olma koşulu var mı hatırlamıyorum) %40 indirim vardı burada da. 25'in altında olanlar bir yere yazılacağı zaman bunu özellikle sorsunlar, ennfit'de felan da vardı bu %40 indirim. ben 26yım... ondan faydalanamadık.
sportifin kampanya fiyatı güzel ama eve yakınlığından dolayı sportsa'ya gideceğim heralde. 1300tl profesyonel üyelik. Haftaya açarlar heralde tesisi.