Duratec
Üye
Selam arkadaşlar, Öncelikle Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Bu sabah yarışmaya gittim. Yarışacak bir kaç arkadaşıma destek vermek ve kategorileri izleme amaçlı
Yine Vücut Geliştirme federasyonu yine rezil kepaze bir ortam.. Mamakda bir ilkokulun spor salonunda yapılan bir vücut geliştirme yarışması.. Saat 9 da başlanacak deniyor güya.. Saat 11 de oraya gittim hala başlamamıştı saat 2 ye doğru başladı yarışma. O kadar insanı beklettiler ve alkışlı protestolar başladı artık en sonunda.
Yanlış verilen madalyalar,yanlışlıkla 3. yü 5. yapmalar.. Oturduğu yerden sporcuları anons eden bir hakem
Türkiyedeki her vg yarışmasında olduğu gibi buda federasyon yüzünden rezil duruma dönmüştü. Tebriklerimi iletiyorum kendilerine.
neyse bu kadar şikayet yeter , bir kaç fotoğraf ile devam edeyim
GENÇLER +75
Sol baştan 4. sıradaki çocukla baya dalga geçildi
laf olsun diye yarışmaya katılanlar da var işte böyle 
Neyse gençleri geçelim bizimkilere gelelim
+80 KG klasik de Cihan Süerman 1. oldu
(ortada)
+80 Kg Büyükler de Lokman İçen 1. oldu
Yarışmaya gitmem için asıl sebep olan Rızanur Şahin e gelelim.. +100 KG de 1. oldu (2 kişi vardı zaten) Kendisinin ilk yarışması
Akın , Rıza yı boyarken
Ayıboganımız podyuma çıkıyor
Ve açık ara farkla 1.
Fotoğraflar çok kaliteli olmadı bazılarını uzaktan çektim çünkü. bir de cep telefonuyla çektim. Tüm kategorileri çekmedim zaten doğru düzgün de bir yarışma değildi kategorilerin çoğunda 2-3 kişi yarışıyor. Overall ı da bekleyemedim çıktım
Saygılar..
Yine Vücut Geliştirme federasyonu yine rezil kepaze bir ortam.. Mamakda bir ilkokulun spor salonunda yapılan bir vücut geliştirme yarışması.. Saat 9 da başlanacak deniyor güya.. Saat 11 de oraya gittim hala başlamamıştı saat 2 ye doğru başladı yarışma. O kadar insanı beklettiler ve alkışlı protestolar başladı artık en sonunda.
Yanlış verilen madalyalar,yanlışlıkla 3. yü 5. yapmalar.. Oturduğu yerden sporcuları anons eden bir hakem
Türkiyedeki her vg yarışmasında olduğu gibi buda federasyon yüzünden rezil duruma dönmüştü. Tebriklerimi iletiyorum kendilerine.
neyse bu kadar şikayet yeter , bir kaç fotoğraf ile devam edeyim

GENÇLER +75
Sol baştan 4. sıradaki çocukla baya dalga geçildi

Neyse gençleri geçelim bizimkilere gelelim
+80 KG klasik de Cihan Süerman 1. oldu

(ortada)

+80 Kg Büyükler de Lokman İçen 1. oldu

Yarışmaya gitmem için asıl sebep olan Rızanur Şahin e gelelim.. +100 KG de 1. oldu (2 kişi vardı zaten) Kendisinin ilk yarışması
Akın , Rıza yı boyarken

Ayıboganımız podyuma çıkıyor

Ve açık ara farkla 1.

Fotoğraflar çok kaliteli olmadı bazılarını uzaktan çektim çünkü. bir de cep telefonuyla çektim. Tüm kategorileri çekmedim zaten doğru düzgün de bir yarışma değildi kategorilerin çoğunda 2-3 kişi yarışıyor. Overall ı da bekleyemedim çıktım
Saygılar..
Son düzenleme: