Ankara'da Aletli Spor Salonu Tavsiye Edin...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nec_oo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
-Ankara'da 10 ya da daha fazla salon gezdim. Gezdiklerimin içinde en iyi salonlardan birini söylüyorum. Burayı daha dün keşfettim.
-Çankaya Belediyesi Spor Merkezi....
-Salon çok temiz. Fiziki yapısı neredeyse kusursuz. Alçıpanlar,spot ışıklar,havalndırma... Eksik alet baktığım kadarıyla göremedim. Sehpalar,dumbellar,istasyonlar... Duş imkanı çok iyi. salonun ısısı kış ayına rağmen çok iyi. Bu bence çok önemli bir avantaj. saunası da var. Yerler tatemi. Ulaşımı da çok kolay. Demirtepe metrosunun ego çıkışından çıktığınızda hemen merdivenlerin yanında karşınıza çıkacak. Ücretide çok iyi. Aylık 12 idman 35 ytl.

oraya ben de gittim. ama aletler bence o kadar da iyi değildi. ama genel olarak güzel salon. fiyatı da gerçekten çok iyi. ama içimde her zmn bir önyargı olmuştur. belediyelerin açtığı sosyal merkezler her zmn kötü olmştur diye.:D ve oraya girer girmez bu duygu beni sardı. onun dışında süper body gym e gittim. özveren sokaktaki aletleri falan süper. çok beğendim. ücreti de fena değil. ama bana ordan kart verdiler. ve daha önce gittiğim yer olan world gym center'in, (karanfil sokaktaki) sahibini basmışlar karttaki resim yerine. ve "mehmet küçükler" yazıyo orda. acaba o resim onun mu anlayamadım.sanırım türkiye vücut geliştirme federasyonun kurucusuymuş. çok karışık oldm.:D neyse bi de maltepe sport club var maltepe metrosundan çıkışta hemen görünüo. oraya gittim. tek kelimeyle süper. yalnız biraz pahalı. acaba hangisine gitsem. ben maltepede oturuyorm. sizden ve özellikle senden sevgili wrestler :) yardım bekliyorm. teşekkürler..

-World gym ye gitmişsin. Ben orayı gezmiştim ve yanlış hatırlamıyorsam serbest bench press sehpası yoktu,çok şaşırmıştım.
-Super Body Gym i de gezdim. Evet salon güzel. Hatta oraya kayıtımı yaptırmıştım. Ertesi gün arkadaş Çankaya belediyesi'nin yerini söyledi,gezdim ve burayı görünce diğerine gitmekten vazgeçtim. Bana sorarsan ikisinin aletleri arasında çok fark yok. Belki dambellar Super Body Gym de daha yeterli olabilir.
-Dediğim gibi ben Çankaya Belediyesi'nin salonundan gayet memnunum.

arkadaşlar ben ankaralı diilim bu yüzden özveren sokağı bi türlü çıkaramadım bide karanfili çok gezdim ama hiç spor salonu görmedm ora olsa ii olr aslında yakın bana bunları bi tarif etsenz :)

Ben karanfildeki world gym ede özveren sokaktakinede kısa sürelerde olsa gittim.Özveren sokaktakine mehmet küçükler bakıyo karanfildekine oğlu kürşat.Ben ikisinde de ilgi alaka çok görmedim.Fazla ilgilenmiyolar.

arkadaşlar şu atlantis hakkında neler düşünüyounuz oraya gitmeyi düşünüyrm da ilgi alaka ortam nası aletler falan bi bilginiz var mı acaba

Ben karanfildeki world gym ede özveren sokaktakinede kısa sürelerde olsa gittim.Özveren sokaktakine mehmet küçükler bakıyo karanfildekine oğlu kürşat.Ben ikisinde de ilgi alaka çok görmedim.Fazla ilgilenmiyolar.

haklısın aslında.. ben de 4 ay world gym e gittim ama pek memnun olduğum söylenemez. özveren sokaktakinde ise amele kaynıyo. ulustan falan geliomuş adamlar:o çankaya ya kaydımı yaptırdım. çok şeker bi hocası var. benle çok ilgilendi. aslında aletlerinin çok yeterli olduğunu söyleyemem ama ben memnunum şimdilik. karanfil sokakta olgunlar sokağa doğru ilerliceksiniz koskocaman "BORA İNTERNET CAFE" yazar. o binanın altı world gym. hatta şöyle söyeleyeyim. olgunlara doğru ilerliyeceksin "koliba" cafe var o cafenin dibindeki aradan git görürsün zatn. özveren sokağı da sora sora bul canım aaa :) ordan yukarıya çıktın mı görürsün body gym center i...

-Ankara'da 10 ya da daha fazla salon gezdim. Gezdiklerimin içinde en iyi salonlardan birini söylüyorum. Burayı daha dün keşfettim.
-Çankaya Belediyesi Spor Merkezi....
-Salon çok temiz. Fiziki yapısı neredeyse kusursuz. Alçıpanlar,spot ışıklar,havalndırma... Eksik alet baktığım kadarıyla göremedim. Sehpalar,dumbellar,istasyonlar... Duş imkanı çok iyi. salonun ısısı kış ayına rağmen çok iyi. Bu bence çok önemli bir avantaj. saunası da var. Yerler tatemi. Ulaşımı da çok kolay. Demirtepe metrosunun ego çıkışından çıktığınızda hemen merdivenlerin yanında karşınıza çıkacak. Ücretide çok iyi. Aylık 12 idman 35 ytl.

bende bodye bu sene baslamayı düsünüyorum ama ilk olarak spor salonunu iyi seçmem lazım ve bu konuda cahilim açıkcası wrestler eğer yardımcı olursan sevinirim bana

dumbelllls
senin ibrahim dediğin salonun hocası olan fakat vg ile hiç bir alakası bulunmayan ağırlıklara elini dahi sürmeyen şahsiyet mi?
evet salonun hocası ibrahim hoca benim bildiğim ağırlıklara elini sürüyodu.antremanda yapıyodu.yoksa yapmıyomu artık ilgilenmiyomu orasını bilmiyorum.az esmer biri

konunun üzerinden epey geçmiş ama atlantiste ibrahim aydoğan var musabık olması lazım..yalnız salon epey kalabalık sürekli gelen bir kadrosu olmasına karşın kızılayda olması nedeniyle 1 ,2 ay gelip bırakanlar da çok

konunun üzerinden epey geçmiş ama atlantiste ibrahim aydoğan var musabık olması lazım..yalnız salon epey kalabalık sürekli gelen bir kadrosu olmasına karşın kızılayda olması nedeniyle 1 ,2 ay gelip bırakanlar da çok

onun için boyle salonlara sabah gitmek en güzeli ;)

Arkdaşlar ODTÜ-nün spor salonundan haberi olan var mı? Acaba nasıl içi?
Odtü'de 3 tane salon vardı ben ordayken..
1 tanesi oldukça eski paslı aletlerin bulunduğu kapalı basket sahasının oradaki salondu.. Ve sonra kapandı orası diye biliyorum..

Diğeri "baraka" diye geçen spor salonundaki body odası..
Çok geniş, oldukça fazla, yeni ve kaliteli aletler var..
Ancak kardio aletleri sınırlı, koşu bandı yok..
Yani tamamiyle body yapmak için dizayn edilmiş oldukça kaliteli, ferah ve kafa insanların bulunduğu çok güzel bir salon..

3. salon ise Demiray yurtlarının oradaki salon.
Nispeten daha küçük..
Koşu bandı sayısı daha fazla ve aletleri daha komplike..
Ancak body için en uygunu "baraka" diye tabir edilen salon.
İstanbul'da o kalitede salon sayısı azdır diyebilirim.

1 tanesi oldukça eski paslı aletlerin bulunduğu kapalı basket sahasının oradaki salondu.. Ve sonra kapandı orası diye biliyorum..

Yani tamamiyle body yapmak için dizayn edilmiş oldukça kaliteli, ferah ve kafa insanların bulunduğu çok güzel bir salon..

Nispeten daha küçük..

bende barakada çalışıodum , tavsiye ederim tam hardcore bodybuilding yeridir :) sağlam elemanlar vardır , saçma sapan ve kızlar pek yoktur ancak bildigim kadarıyla mezun girişleri çok ucuz degil

Nispeten daha küçük..

Çok güzel. Peki parası ne kadar? Bir defalık. Malum öğrenci olduğum için yurt dışından para göndericekler. Bir az sıkmam lazım kendimi.

Back
Yukarı