AnkTıp92 Beslenme Programı

kaliteli kas icin dana eti yumurta ve süt her zaman gereklidir bende akdeniz de ögrenciyim boyum 182 kilom 88 göbek yok ve günde 6 ögün yemek yiyorum. pilavı aksam 5ten önceye cek günlük dana eti tüketmeye calıs. ben sabah 5 yumurta yiyodum ama bunu yaymak daha mantıklı geldi. salona gitmeden önce süt muz yumurta 3 tane balı karıstırıp iciyorum hergün. yatmadan p.tozu iciyorum. salondan cıkarkende aminoasid. pilavı sakın bos gecme cok önemli bu iste. yagsız tuzsuz tadı olmuyo ama yapıcak bisey yok :))

Öncelikle merhaba, bu sporda 1.5 yılım diyebiliriz. Ama aralıksız değil geçen sene 4 ay aralıksızdı ama aramıza YGS-LYS girdi. Şimdi Allah'a şükür istediğim bölümü kazandım tekrar siz değerli kardeşlerimin arasındayım.

Şimdi ki beslenme programım:

Kalkış(8.00): -1 tam yumurta+2yumurta beyazı ( 12 gr protein, 5 gr yağ)
-1 bardak taze sıkılmış meyve suyu.
-1 ince dilim ligth beyaz peynir. ( 10 gr protein 3 gr yağ)

Fakültede(12:30): Günlük diyetsiyenler tarafından hazırlanan ortalama 700 kalorilik tabldot yemek. ( Ortalama: 25 gr protein, 5 gr yağ, 25 gr karbo )

Eve geliş(15:45): -3 yumurta beyazı ( 10 gr protein )
-200 ml light süt ( 7 gr protein 0,2 gr yağ 10 gr karbo )

Antreman(16:15)

Antreman Sonrası(17:15): -200 ml meyve suyu
-240 gr light ton balığı (40 gr protein)

Yatmadan önce: -200 ml light süt ( 7 gr protein 0,2 gr yağ 10 gr karbo )

Eleştirileri bekliyorum. Saygılar.

Dostum sabah kahvaltısında mutlaka karbonhidrat almalısın meyve suyu dışında karbonhidrat yok bu öğünde.Yeterli değil bize komplex lazım.Kahvaltın için yulaf,tam buğday,tam çavdar,tam tahıl ekmeklerinden öneririm. Yulaf yiyeceksen miktar 80-100 gram ekmeklerden yiyeceksen 5-6 dilim yiyebilirsin.

Yumurta 1 tam 4 beyazda olabilir sağlıklı ve saf protein sorun teşkil etmez.
Yeşil çay şekersiz olarak tüketmende iyi olur gün içerisinde ; metobolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını artırır aynı zamda fazla su ve ödemide çözer.

15:45 deki öğünden 30 dakika sonra antreman giriyosun iyi değil birde süt içiyorsun antremanı 17:15 e alma sansın yokmu ? buraya bırazda karbonhıdrat koyalım.

Back
Yukarı