Annem spor salonuna izin vermio :(

anneme o kadar yalvarmama ragmen spor salonuna izin vermedi anne hacim kazancam diorum sn bni saf mı sandın oraya gidenler zayıflamaya gidio diyo sizce nasıl acıklayabilirm anneme ltfn yardım ediın

anneme o kadar yalvarmama ragmen spor salonuna izin vermedi anne hacim kazancam diorum sn bni saf mı sandın oraya gidenler zayıflamaya gidio diyo sizce nasıl acıklayabilirm anneme ltfn yardım ediın
Ebeveyniniz ile beraber salonu ziyaret edebilir ve hoca ile görüşebilirsiniz.

Valla Allah sabir versin öyle aileleri de görüyorum. Sırf bu yüzden okullarda bu konunun velilere ve öğtencilere düzgün biçimde öğretilmesi gerek.

-"oğluşum baya süzüldü kesin hasta" bunu duyduğum kişinin oğluşunun bir göbeği var kendinden 20cm önde. Bu nasıl bir mantıktır ya :S

Senin yerinde olsa aileme spor salonu nu bıraktım gitmicem derim. Sonra yeni bir arkadaş gurbuyla tanıştığımı ve hepsinin sigara ve alkol aldığını söylerim. Bunu sürekli söyle gerekirse uyuştrucu da aldıklarını söyle. Onlar kendileri razı olcaklar spor salonuna. Olmadı bas isyanı. Ben çok bastım :D

ben anneme sey demistim anne bn kumar mı oynuyorum içkimi içiyorum sigara mı kullanıorum gece yarılarına kadar karı kızla mı takılıorum bn spor yapıorum dedim annemde bi onlar eksikti onlarıda yapta gör bak ne oluo dedi kızdı baya :D

Hayırlı olsun senin adına sevindim..
Yaşını bilmiyorum ama tek birşey tavsiye ediyorum umarım yanlış anlamazsın...
Lütfen salona başlayınca bilinçli, disiplinli ve programlı şekilde spora devam et..
Disiplini elden bıraktığında ailenden gelecek ilk tepki "heh işte maymun iştahlı" olacaktır..Spora başlamak için verdiğin çabayı, annenle tartışmalarını hiç unutma ve verilen iznin değeri bil..Bir bakıma aileni bu konuda mahcup et...

oo hadi yine iyisin senin mutlu oldugunu gördükçe annende mutlu olur ztn keşke daha önce kabul etseydim gibisinden düşünür ;)

Hayırlı olsun senin adına sevindim..
Yaşını bilmiyorum ama tek birşey tavsiye ediyorum umarım yanlış anlamazsın...
Lütfen salona başlayınca bilinçli, disiplinli ve programlı şekilde spora devam et..
Disiplini elden bıraktığında ailenden gelecek ilk tepki "heh işte maymun iştahlı" olacaktır..Spora başlamak için verdiğin çabayı, annenle tartışmalarını hiç unutma ve verilen iznin değeri bil..Bir bakıma aileni bu konuda mahcup et...

17yaşımayeni girdim buarada yanlış anlaşılcak birsey yok ki yazdıklarında..cok haklısın...:))

oncelıkle annen ızın verdıgı ıcın cok sevındım

benım sana tavsıyem kı bazılarına bu yanlıs gelıcektır eger ıstegın seyde haklıysan ve kendıne ınanıyorsan bıraz agırlıgını koymanda sorun olmaz bence arada kendı karalarınıda vermelısın eger aılen baskıcıysa onlarla konusmalısın sımdı bu bazılarına garıp gelebılır ama bu boyle olmalıdır gerektıgınde aılene karsı sertte cıkmalısın tabıı bu dedıklerım spor salonu gıbı bır konuda yoksa kımse alkol kullanmak ıcın aılene bagır cagır demıyor ama dedıgım gıbı eger bu gıbı konularda sert olmassan yarın oburgun arkadaslarınla gercekten duzgun bır yere bıle gıtsen senı salmazlar ve ustunde buyuk bır baskı hıssdersın benım bu gıbı durumda cok arkadasım var ve bu konu dahada uzarsa aıleyle yasamk bazıları ıcın cekılmez olur

oncelıkle annen ızın verdıgı ıcın cok sevındım

benım sana tavsıyem kı bazılarına bu yanlıs gelıcektır eger ıstegın seyde haklıysan ve kendıne ınanıyorsan bıraz agırlıgını koymanda sorun olmaz bence arada kendı karalarınıda vermelısın eger aılen baskıcıysa onlarla konusmalısın sımdı bu bazılarına garıp gelebılır ama bu boyle olmalıdır gerektıgınde aılene karsı sertte cıkmalısın tabıı bu dedıklerım spor salonu gıbı bır konuda yoksa kımse alkol kullanmak ıcın aılene bagır cagır demıyor ama dedıgım gıbı eger bu gıbı konularda sert olmassan yarın oburgun arkadaslarınla gercekten duzgun bır yere bıle gıtsen senı salmazlar ve ustunde buyuk bır baskı hıssdersın benım bu gıbı durumda cok arkadasım var ve bu konu dahada uzarsa aıleyle yasamk bazıları ıcın cekılmez olur

cok haklısın bnde aynen bole dusunuorum...

bisey sorcam bn spor salonuna gitmeden once evde calısıodum dambıl ile smdi evde dambıl kaldırmayı mekik şınav cekmeyi felan bırakıyım mı ? devam etsem bir zararını gorurmuyum?

cok haklısın bnde aynen bole dusunuorum...

bisey sorcam bn spor salonuna gitmeden once evde calısıodum dambıl ile smdi evde dambıl kaldırmayı mekik şınav cekmeyi felan bırakıyım mı ? devam etsem bir zararını gorurmuyum?

bence buna gerek yok salon calısması yeterlıdır

darknesssword lütfen gerekli olmadıkça kısaltma kullanmayınız..yazım diline dikkat ediniz..

Back
Yukarı