Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Oda arkadaşım;

yakında yumurtlamandan korkuyorum

Yiğenim;

-midene yumruk atsam hissedermisin? :S

-niye hissetmeyeyim ben insan değilmiyim...

Yumurtaları ocaktan aldım ve masaya koydum baslayan diyalog...
-5 tane yumurta mı yicen ?
- Evet 6-7 yicektim de yumurtayla şişirmiyim kendimi dedim..
- Sen nasıl bir insansın ? Yok yok sen insan deilisin hayvansın ? Nasıl bi miden var anlamıyorum ki :^@
-:D
-Bide sırıtıp durma ^@

Aynı günün aksamı bugün akşam yemeği:
-Sen gene kilo alıcaksın bak çok yiyosun (eskiden kiloluydum)
-Bişey olmaz anne
-Yedigin yemek 2 gün yeter insana bide o hapları tozları içme
-Neden ?
-Kendine zarar vericeksin
-Sen sigarayı bırak bende onları bırakcam...
-........................ Anladınız siz onu :D

Bu tür şeyleri okudukça sinirlerim bozluyor gerçekten.

Çoğu arkadaşımızın derslerinden dolayı ailesinden şikayet aldığını okudum:) Benim çok güzel bir bahanem var isteyen kullasın:
Annem: Oğlum Öss var ders çalış ne bu kadar spor!
Ben: Ağırlık çalışarak birim hacimdeki alyuvar sayımı arttırarak beynime normal bir insandakinden daha fazla kan pompalıyorum, buda benim düşünme ve beyin sistemimi onlardan daha hızlı ve güvenilir yapıyor. Ayrıca anne stres atıyorum.
Babam: Çocuk haklı(?) bırak yapsın(?).
Annem: Bak netlerin düşerse bırakırsın ama...
Böyle bir yıl geçirdim ve öss ye tek seferde girerek Mimar Sinan Mimarlığa kapağı attım. Ayrıca yukarda dediklerimin gerçekten doğru olduğunu düşünüyorum, atalarımız ne demiş: Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur.

gerçekten çok güzel konu açmışın arkadaşım bnde biraz karalayım :)

annem:o tozları içiyorsun sana yemekleri yetiştiremiyorum artık yeter bide fazla şişme artık böyle tamamsın diyor.
babam:bırak çocuğu erkek adam dediğim yapılı olur diyor bnde artık babamdan rahatlıkla salon parasını istiyorum hyper_

kardeşim:hep tozla şişiyorsun bnde içsem bnde senin kadar şişerim
erkek kuzenim:o kabartma tozlarını içip karşıma geçip kabarıp durma artık :badgrin:
kız kuzenim:sanki sende son zamanlarda biraz genişleme war gibi :D

teyzem:çok çirkin olmaya başladın bu kadar yeter artık

arkadaşlar:
-bn senin yerinde olsam bu kdr büyüyeyim bırakırım böyle iyisin.
-eh artık sana body diye çağırırız
-yeter artık büyüdüğün hedefin nedir
-artık ayı gibi oldun elinle bni dürtüp durma çok acıyor
-sende o haplarla ilaçlarla kafayı bozdun

gibi çeşit çeşit laflar duyuyorum ha bide neden alkol içmiyormuşum alkolsüz hayatmı olurmuş.

bu spor bir hayat tarzıdır bunu ancak bu sporun içinde olan bilir hayatın dünyan bunun etrafında döner dumbelllls

Bu tür şeyleri okudukça sinirlerim bozluyor gerçekten.
o zaman güldürmeye çalışayım seni biraz geçen gün animal pak ı dükkanda içmek zorunda kaldım elemanın teki gelip çok gülüncüme giden bir laf söyledi tam olarak

'Bunlardan hangisi kol kası yapıyor' dedi bende makaraya alınca iş dahada komik hallere geldi

ertesi gün ciddi biçimde gelip benden animal pak paketlerinden birtane kendisine vermemi istedi.

o zaman güldürmeye çalışayım seni biraz geçen gün animal pak ı dükkanda içmek zorunda kaldım elemanın teki gelip çok gülüncüme giden bir laf söyledi tam olarak

'Bunlardan hangisi kol kası yapıyor' dedi bende makaraya alınca iş dahada komik hallere geldi

ertesi gün ciddi biçimde gelip benden animal pak paketlerinden birtane kendisine vermemi istedi.

benim 9 yaşındaki yiğenin glucosamine tabletini içerken görüp "dayı 1 tanede bana versene lütfen" demesi gibi..
ikna edememiştim içindekinin kas tozu olmadığına :)

benim 9 yaşındaki yiğenin glucosamine tabletini içerken görüp "dayı 1 tanede bana versene lütfen" demesi gibi..
Yeğenin onu içince senin gibi olacağını sandı herhalde. :)

Cevaplar ve yaşananlar çok entersan ve komık. Aynı şeyler herkesın başında. Eşim; - bu demirleri demircıye satıcam, - kaç para verdın o 1 kutu toza. - yavaş ol evi yıkacaksın. - sen dopingmı aldın ! - Bu demirler geçen gun burdamıydı, bunları yenımı aldın yoksa, Annem; oğlum kolların kopacak, o kovada nevar, bukadar çok sutu kım içiyor. oğlum çok yapma zayıflarsın, şu demırlerı komurluğe koy , ben kaldıramıyorum, ortadan çek.

hadi yiğenin 9 yaşında daha çocuk sıfatında bunu bana diyen adam 25 küsur yaşlarında gerçekten içler acısı:D

bu kadar protein almaya devam edersen çıldırmandan korkuyoruz :)
onların hepsi para tuzagı bırak.
sana bi tane vursam hissedermisin :D
tarzı komedi laflar :D

Spora gidicem protein tozumu ve superpump imi hazırlıyorum annemden gelen tepki.
- Oglum o tozları bırak istediğini alıcam sana
- Deri ceket istiyorum 500 lira alcanmı anne ?
- O tozları içme alıcam...
- Tamam bu kutular bitsin almıcam bidaha :)

Sonuc: Anneme ceketi aldırıcam tozlar bittikten sonra arkadasın dolabına zulalıcam bi süre spor salonunda. Deri ceketi alınca proteinleri fln eve geri taşıcam :D

Spora gidicem protein tozumu ve superpump imi hazırlıyorum annemden gelen tepki.
- Oglum o tozları bırak istediğini alıcam sana
- Deri ceket istiyorum 500 lira alcanmı anne ?
- O tozları içme alıcam...
- Tamam bu kutular bitsin almıcam bidaha :)

Sonuc: Anneme ceketi aldırıcam tozlar bittikten sonra arkadasın dolabına zulalıcam bi süre spor salonunda. Deri ceketi alınca proteinleri fln eve geri taşıcam :D

Sende ucuza kapamıssın ya bı sansını deneseydın araba, pc vs daha pahalı seylerle.. :D

benimkilerde var
annem
sana kafa gerek oraya girmen için kas değil (askeri liseye girmek istiyorum)

seni biyere hamallığa verelimmi

al o dambllarn ............. görende evi spor salonu sancak

hayvan herif ede yumurta bırakmadın

babam

-oğlum bunlar senin ne işine yarıcak
-ben güçlencem baba
-gel sana bi vurim bakim kim güçlü

bidaha ıvır zıvıra para verdiğini görürsem hepsini kafanda parçalarım (ee bar almıştımda)

benimkiler bunlar

Bu aralar en çok etrafımdan işittiğim laf ;''aralık da askere gidiceksin hala spor derdindesin'' orda nasıl olsa bütün gün spor yapıcakmışım (!) :=)

Oysa bilmiyorlar ki; ben 5 buçuk ay bu spordan ve forumdan nasıl ayrı kalıcam onu düşünüyorum :=)

Olum int. cafede girme şu foruma millet yanlış anlıcak
Lan gene kaslı kaslı erkeklere mi bakıyon :G
ortak burda kadın resmi olması gerekmiyormu :G

hahaha aynen benim durumum milletin yalnış anlamasından tırsar hale geldik :D :badgrin::badgrin:

ben devam ediyim
oğlum bu bilgisayarında kaslı erkek fotoğrafları ne böle sapıkmısın nesin hiç kız fotoğrafı yok günde 10 tane yumurta yiyorum oğlum kolestrol den ölüp gidiceksin birgün çok fazla yiyosun yumurta günlük 2 tane yeter annem oğlum bu kaçıncı koli yeter artık az ye biraz oğlum yine mi spora gidiyorsun dikkat et sen millete hava atıcam diye fazla kaldırır belini sakatlarsın oğlum giderken seni bilirim birisine çatarsın kaslıyım diye çatma başımı derde sokma benim oğlum yeter bukdr kas sana fazla çalışma boyun kısa kaldı annem oğlum bu kdr iri yarı olmak iyi değil bir gün kız istemeye gidince utandırırsın bizi kısacık kalmış boyun zaten oğlum kısa boylu adama kız vermezler dayım fazla yüklenme bu spora fazla kas iyi değil başka sporlara yönel basket oyna boyun uzasın yüzmeye fln git yüzmedede iyi kas yaparsın oğlum ilaç alma böbreklerini öldürüceksin annem kas yapıcağına beynini çalıştır kas sana ilerde para sağlamıyacak babam arnold a ne bakıyosun sen o kas yoluyla para kazanıyor oğlum söleyimde annene sana sütyen alsın oğlum arnold kadar kaslı olmak iyi deil :)) arkadaşlar olm çok iri olmak iyi deil fazla kaslı olursan gay fln zannederler şimdiki devirde kaslı olanlar top yerine koyuyorlar ne diyim artık herkez karışıyor :D

Back
Yukarı