ben devam ediyim
oğlum bu bilgisayarında kaslı erkek fotoğrafları ne böle sapıkmısın nesin hiç kız fotoğrafı yok günde 10 tane yumurta yiyorum oğlum kolestrol den ölüp gidiceksin birgün çok fazla yiyosun yumurta günlük 2 tane yeter annem oğlum bu kaçıncı koli yeter artık az ye biraz oğlum yine mi spora gidiyorsun dikkat et sen millete hava atıcam diye fazla kaldırır belini sakatlarsın oğlum giderken seni bilirim birisine çatarsın kaslıyım diye çatma başımı derde sokma benim oğlum yeter bukdr kas sana fazla çalışma boyun kısa kaldı annem oğlum bu kdr iri yarı olmak iyi değil bir gün kız istemeye gidince utandırırsın bizi kısacık kalmış boyun zaten oğlum kısa boylu adama kız vermezler dayım fazla yüklenme bu spora fazla kas iyi değil başka sporlara yönel basket oyna boyun uzasın yüzmeye fln git yüzmedede iyi kas yaparsın oğlum ilaç alma böbreklerini öldürüceksin annem kas yapıcağına beynini çalıştır kas sana ilerde para sağlamıyacak babam arnold a ne bakıyosun sen o kas yoluyla para kazanıyor oğlum söleyimde annene sana sütyen alsın oğlum arnold kadar kaslı olmak iyi deil

) arkadaşlar olm çok iri olmak iyi deil fazla kaslı olursan gay fln zannederler şimdiki devirde kaslı olanlar top yerine koyuyorlar ne diyim artık herkez karışıyor