Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Biz camiada birbirimize yeteriz her nekadar bu platform çatısı altında birleşmişsekte gene birbirimizi daim motive etmeye devam edelim

Teşekkürler

Biz camiada birbirimize yeteriz her nekadar bu platform çatısı altında birleşmişsekte gene birbirimizi daim motive etmeye devam edelim

Teşekkürler

Kesinlikle çok doğru söylüyorsun ve eklemek istediğim bişey var Türkiye'de zaten kelaynak sürüsü kadarız birbirimizle boş yere tartışıp gruplaşma yapmamalıyız tartışmayı ancak birbirimizi daha ileri götürecek konularda (üye fotoğrafları/videoları, beslenme,diyet,egzersiz) yapmalıyız..

SaYgILaR..

14 ve 20 li yaşlarda ; Annem Babam başta olmak üzere , oğlum ilerde çocuğun olmaz Allah muafaza kısır olursun.

20 li yaşlarda ; Arkadaşlarımın, bilek güreşi yapmam için benim haberim olmadan hiç tanımadığım insanlarla iddiaya girip benim adıma turnuva düzenlemesi. Çekemeyenler ise seni 30 lu kırklı yaşlarında görücem seni eklemlerin bitmiş göbeğin çıkmış iktidarsız olacaksın demedi deme bizde burdayız sende burdasın görücez diyorlardı.

Şimdi 39 yaşımdayım Allaha çok şükür formumun zirvesindeyim. Kendimi hiç olmadığım kadar sağlıklı ve kuvvetli hissediyorum. Ailem dağ gibi oğlumuz var diye gururlanıyor. Girdiğim her toplumda saygı görüyorum. Bana laf söyleyenlerin hepsi şimdi göbekli ve yaşlı gösteriyorlar, bana bakıp oğlum hala 20 yaşında gibisin ne içiyorsun ne yiyiyorsun bizle paylaş, yada bende salona yazılsam senin gibi olabilirmiyim diye sürekli sorular soruyorlar.

Bu spor olmasaydı hayatımda her tür kötü yola sapabilirdim. Hiç bir şeyin kölesi olmadım ama bu spor benim hayatım oldu ve olucak.

tek sıkıntım evde tencere sorunu çıkması.Günde 2-3 kere tavuk haşlayıp yediğim için annem sürekli laf ediyor gunde 50 tane tencere kirletme diye :DAslında bıraksa o kirli tencereyi ben yine onda haşlıycam tavuğu ama hemen bulaşık makinasına koyuyor.

babama bir türlü kas yanmasını anlatamdım gitti :D o zmn sen yanlış yapıyosundur diyo kas yanar mı hiç :D annem iyi destek veriyo ama babamın birşeyden anladığı yok çok şey anlıyomuş gibi konuşmasından nefret ediyorum :-S birde kilo alabilsem gösterecem hepsine :D :D :D

50 kiloyla 5 kere kaldırıcağına 5 kiloyla 50 kere kaldır

aynen yaa babamın klasik cümlelerinden birisi birşeyi anlatmak istediğim zmn en az 5-10 dk (hiç abartmıyorum) uğraşırım :D ama yinede anladığından şüpheliyim her zaman :D

yolda rastladıklarım :D
.Sen body nerde yaptın (sanki yapmış gelmişim gibi bir anlık olay :D Şurda ilerde sucunun yanında 2 şınav çektim daha dmein görmedinmi:D:D)
.Bende senin gibiydim hatta senin 2 katındım yok yok 3 katındım :D (az daha katlansa coleman halt edicek yahu :D sıkılmaz bu kadar)
.Bizim bir arkadaş var oda bu işlerle uğraşıyor kolu senin kinin 2 katı (sanki sorduk :D) ben :eee..
.İşte o arkadaş varya benim arkadaşım , Ben : eee Güzel ne yapalım :D:D:D:D İntaharmı edelim onun kolu 100 cmyse:D ne yapalım bizde 45 le idare ediyoruz :D
.Kaynım varya :D:D:D:D Gene bu kayın beni buldu :D O Varya. Ben : eee var.., O da bi ara spor salonuna gitti ama ilaç almadı :D (ilaç kavramını televizyonlarda dersolarak verilmesi lazım şu ilaç tır şu değildir diye :D)
.Bir abim İçtiğim suyu kokladı dediki normal su değilmi bak bişey katmıyorsun :D Yoo dedim normal su içiyorum haa ben bişey karıştırıyorsun sandım dedi :D:D:D:D
.Tshirt giyiyoruz göğusler çıkıyor babam kolları kıvıryor benim olsun göster diyor sanki yarışmaya katılıcaz:D Anlamadığım konu ben tshit giyince oram buram taşıyor herkes bana bakıyor sanıyorum gerçektende bakıyormuş:D
Hadi hayırlısı geldikçe bu tür polumler aktarmaya devam

Paylaşmak güzeldir kafan rahatlar;)

Baban ;

Sporla kafayı bozcan biraz derse bak :) (En uyuz oldum kelime ders çalış:) )

Annem ;

Ekmeği kestiğimi görünce kendi eliyle yedirmeye başlıyo ye oğlum sen gençsin yiyceksin.

Arkadaşlar;

Olum bodye kimler yapar biliyo musun ?
Kimler ?
Çok kilolu adamlar yağlarını kasa çevirmek için yapar...(Tv deki Güreşçileri görüp etkisinde kalıyolar :)

Akrabalar ;

Msn de ailecek sohbet ediyoruz.
Body yaptımı falan söyledim.
Hemen aaaa sakın yapma ben zamanında o sporu 4 sene yaptım vücut bi kere açıldımı toparlayamıyor kendini...(Annemler zaten hemen etkileniyor bu konuşmalardan)

Babamın arkadaşı ;

Nasılsın abi diye sordum

İyi goçum sen nassın

İyi abi nolsun spora başladım uğraşıyoz

Ne sporu ?

Body
Daha erken vücudunu yakarsın yapma (vücut nasıl yanar diye sorcaktım sormadım)

Bende zamanında yaptım sen benim fotoğraflarımı gördünmü bende şu kadar bel vardı :) (eliyle gösteriyo)

Salondan göbekli abi ;

bu sporda yemezsen ilerleyemezsin ne bulursan yiyceksin :D(Salona geliyo ilk 1 saat sadece bisiklet sonra salon kapanana kadar ağırlık çalışıyo :)

gnc whey kullandığım zamanlarda:
arkadaşlar :ilaç alıo alıo bi şy yok bn bunlardan alsaydım
a32
jay cutlerın posterini ilk gördüğünde annem : böyle olursan gözüme gözükme canavarlaşmış bu adam artık yani :D (sanki çok kolayda ) bende bana verdiğinz babamla genetie bağlı anne diyip geçiştiriorm:D
bnm kaslar 55 cm sadece kollar ama seninkiler insan vicudundaki normal kaslar kardşim ;) bunuda bodye yeni başlamış bi arkadaş söylüyo a32a32 ne denirki buna 55cm kol 3 hafta azck overhad triceps exsantionla olupta 25-30 cm arası gözüküyosa tebrik ediyorum o arkadaşımı duh

Son düzenleyen: Moderatör:
1,5 yıldır takip edip de tek bir mesaj yazmadığım bu foruma ilk mesajımı en kıl olduğum konuya yazmak istiyorum :

-Erkek/kız bodyle alakası olmayan herkesin tek body algılama kriterinin kol olması (biceps-triceps olarak ayrım yok tabii) . Kola bakılır ve kol sıkılır ardına da net cümle "Oooo aga kol yapmışın , body'e mi gidiyorsun?" . Sen onca hayvani kasları göz ardı edip minicik kol kasını kıstas alıyorsan daha ne diyim .

- Body olayını hoş karşılamayıp , " Abi çok şişmişsin yeter , aslında var ya yüzüceksin en iyisi" diyerek olaydan zerre anlamadığını 5 kelimeyle anlatan kişiye de ne denir ki şimdi .. " yok abi öyle olmüyür.." diye başlayan cümleyi ara ara kesen cahil yorumlar yetti gari.

-Ailemden ayrı yaşamama rağmen tatillerde yanıma supplementlerdan biraz olsun getiriyorum , sürekli bir korku içindeler hele pederin sürekli olarak whey protein'i "Bu ne lan leblebi tozu gibi bir daha bunlardan içtiğini görmüyim" diye şakayla takılmasına yaptığım ciddi açıklamaları dinlememeleri , dinleseler de anlamak istememeleri de ayrı bir mevzu .

-En son geçen hafta peder yine bir bomba patlattı. Tuvalete girdim bildiğin büyük abdest , kapıya yanaştı çok tavuk yememe giydirircesine " Oğlum napıyorsun lan yumurtluyor musun saatlerdir çıkmadın gıdakla bakıyim sesini duyalım."

-Bir de bir olay var ki beni benden alan , konu başlığıyla alakasız ama özür dileyerekten anlatıyorum . Yeni tanıştığım elemanın biriyle muhabbet ediyoruz , konu body'e geldi görüntüden ötürü , dedi ben de evde yapıyordum önceden , " iyi dedim ne güzel devam etseydin.." , elemandan gelen mükemmel şikayetin ardına kanım dondu sustum kaldım . "Ya ben böyle(curl hareketini göstererek) çalıştım hep ama kolumda bunun(bicepsi göstererek) yerine çok saçma bir kas cıktı burda(triceps pıtırcığı belli bile değil) , yanlış calısıyormuşum böyle saçma kaslar cıkınca bıraktım hemen." Ne diyeceğimi bilemedim , ben sustum , çocuk sustu , muhabbet öldü sonra da dağıldık zaten .. :D

Tarih tekerrürden ibaretmiş. 13 yıl aradan sonra üç hafta önce tekrar v.g'ye başladım. Yumurta-tavuk ve lor tüketimi konusunda 13-15 yıl önce annemin ettiği lafları üç haftadır eşim söylemeye başladı. Kendimi zamanda geriye gitmiş gibi hissediyorum. Annem iki sene sabretmişti eşim o kadar dayanamayacak gibi görünüyor !!

" olm belini incelt " babam
" olm ustun kalsın belin ince olsun" babam
" olm mideni ufalt ama üstün aynı kalsın ona gore" yine babam
" olm sen cok kalınlastın s ukarın kısmını ufaltman laızm " hep babam

hahaha.. zor sartlar altındayım walla :P

Bana da kız arkadaşım tam tersini diyor, 3gen iğrenç bence. Belin biraz kalin olsun kanat ve omuzların çok geniş belin incecik çok kötü duruyor falan diyo. Ayni zamanda arkadaşlarimda öyle kafa_
Kullandığım protein tozu, amino asit vs gibi şeyleri steroid sanip bilmeden yorum yapiyor arkadaşlarım ve inandiramiyorum. Sanki onlari içiyorum sabahtan akşama kadar öyle şişiyomuşum gibi şeyler söyliyolar, gülermisin ağlarmısın :)

Babam protein tozu ve amino asit kullandığımı bilmiyo söylersem izin vermez ilaç zannediyo bunları hormon falan :D
Annemde her kullanışımı görünce oğlum araştırdın dimi bunların sakıncası yok eminsin dimi oğlum kendine zarar verme falan diyo :D
Denizde balık bırakmadın o kadar ton balığı yiyorumki :D
2-3 haftada bi kan tahlili yaptırmaya çalışıyo yumurta cok yiyorum.Kolesterolden korkuyolar :D
Oğlum iyice abarttın bu spor işini derslerini bile bu kadar önemsemiyosun :D ( heralde yani )
Arkadaşlar :
Olm bu protein tozlarını kullanma erkekliği öldürür.İlerde sarkar yazık edersin kendine uğraşma bu sporla diyip hergün başımın etini yerler.Bu spor hakkında cok fazla önyargı oluşmuş bilmeyenlerin kafasında :D

annem küçümser bi tavırla: "yap bakalım yap çalışmaya başlayınca görcem ben seni:)" inşallah haklı çıkmaz:)

annem : o sporu yapıyon ya, hep omuzların genişliyo :D

lan acaba başka kaslardan ölçü alamıyom mu ? annem omuz diyo hep :D

babam : ne var yani sıska mı olsun çocuk :D tabi bu da güzel bi efsane söz :D

bu arada yaş tabi 30 oldu :badgrin:

herkes toplanır. araba ful doludur 4 arkadaş bodruma gidilecektir. koca bi protein tozu kutusu vardır arabanın üstünde duran.

d:bu ne?
k: o emirin maması.
d: yani.
k: onunla besliyoruz onu abisi büyüsün diye.

en onunda sürücünün kol dayaması olarak seyahattaki yerini bulur.

başka bitane;

arkadaşlar: bende protein tozu alsam bende öyle olurum
ben: alakası yok öyle alıp oturunca şişmiyosun
arkadaş: hem pipin küçük kalıcak
ben: protein tozunun steroidlerle alakası yok ayrıca o testisleri küçültüyo
arkadaş: sen bilmiyosun bizim hakan abi anlattı
ben: hakan abi neci
arkadaş: senden çok daha iyi biliyo ustası bu işin.
ben: lan saçmalama alakası bile yok
arkadaş: bilmiyosun var içinde
ben: olsa piyasaya süremezler yazmak zorundalar
arkadaş: yoo diiller gayette var içinde.
ben: iyi hadi bakalım.

_

hoca : emir iyice genişledin yeter bu kadar gerisi çirkin durucak
ben: hocam ilk önce şişiyorum sonra şekle sokuyorum
hoca: yeter emir çok çirkin olucan
ben: hocam ne alakası var diyorm ya
hoca: off one öle . çok çirkin kaslı kaslı.

_

sevgilim: emir kasılma
ben: aşkım kasılmıyorum ki
s: kasılıyosun
b: kasılmıyorum
s: pff ne anlıosun şu kastan
b: hoşuma gidiyo
s: çok saçma bence
b: hiçte diil
s: sürekli her aynada kendine bakıyosun
b: ....
s: ...