Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Bende Vitamin Hapları Kullanmıştım Zayıfım Belki Faydası Olur Diye Yemeğe de Yüklenince Haliyle Kilo Aldık Vücutta Yağlı 5. Aya Gircem Protein Tozu Almayı Düşündüğümü Söylediğimde Amcama 'Saçmalama İyice Şiştin Bunun Sonu Ne Olacak Gibi Sert Tepkiler Alıyorum Yani Onlara Protein Tozunun İşlevini Anlatamadım :D Ara Sıra Yengemde Badigart Gibi Oldun Der Ama Aynaya Baktığımda Hala Zayıf(Kalıpsız) Görüyorum Kendimi :D

Annem: ( doktordur kendisi )

- Oğlum protein protein biraz da sebze ye bak ( ağzıma salatalığı tıkmaya çalışır.
- Smackdown izlerken gelir, bu adamlar gibi olcaksan almam eve ya sen gidersin ya ben.
- Karaciğer böbrek tahlillerini yaptırıcaz ne durumdalar bakalım ( burda haksız sayılmaz )
- Oğlum birazda göbeğe yüklen erit artık üst çok kalın olmuş orantısı yok :D

Babam:

- Afferin koçummmm ( başka bi tepki alamadım henüz )

Abim:

- Koçum kas bende doğuştan var bak aha.

Kübra'm :)

- Özgür senin kaslar daha fazla hacim kazanmaz dimi ?
- Beni en çok göğüs kasları ve kollar ilgilendiriyo ama sırtında fena sayılmaz ama en çok omuzlarını ve kollarını beğeniyorum ( bicepsten bahsediyo :))
- Elinde kalıcam artık yeter ya :D
- Çok yoruluyosun gitme artık yeter bu
- İlaç felan kullanmıyosun dimi ?
- Geçen gün Tülay enişteyi çağır dövülecek bi kaç kişi var dedi :D

Annem: ( doktordur kendisi )

- Oğlum protein protein biraz da sebze ye bak ( ağzıma salatalığı tıkmaya çalışır.
- Smackdown izlerken gelir, bu adamlar gibi olcaksan almam eve ya sen gidersin ya ben.
- Karaciğer böbrek tahlillerini yaptırıcaz ne durumdalar bakalım ( burda haksız sayılmaz )
- Oğlum birazda göbeğe yüklen erit artık üst çok kalın olmuş orantısı yok :D

Babam:

- Afferin koçummmm ( başka bi tepki alamadım henüz )

Abim:

- Koçum kas bende doğuştan var bak aha.

Kübra'm :)

- Özgür senin kaslar daha fazla hacim kazanmaz dimi ?
- Beni en çok göğüs kasları ve kollar ilgilendiriyo ama sırtında fena sayılmaz ama en çok omuzlarını ve kollarını beğeniyorum ( bicepsten bahsediyo :))
- Elinde kalıcam artık yeter ya :D
- Çok yoruluyosun gitme artık yeter bu
- İlaç felan kullanmıyosun dimi ?
- Geçen gün Tülay enişteyi çağır dövülecek bi kaç kişi var dedi :D

Bu cümleyi anladım ;)

Kız arkadaşım:Aşkım 2 hafta görüşemedik gel sana sarılayım.
Ben:Tamam...
Kız:AHH!Neden sıkıyorsun ya.İnsan gibi sarılır mısın?
Ben:Tamam canım!
Kız:Ahh!Seninle en iyisi 2 hafta daha görüşmemek.Bırakırsın inş bu sporuda! :D:D
Ve aradan 1 ay kadar zaman geçer ve ayrılırız.Ben çalışmama devam ederim.Durmak Yok yola devam :D
Annem:Oğlum bak senin geçen sene giydiğin o gömleğin vardı siyah onu buldum al giy.
Ben:Anne bir sorun var(annem mutfaktayken)anne gömlek olmadı.
Annem:Devam et oğlum devam et.4-5 yaşındayken pazara götürürdük seni maydonozu bile taşıyamazdın şimdi ne hale geldin. :D:D
Bir günde banyoda sabunluk elimde kalmıştı ondan sonra babam ''hayvan'' demeye başlamıştı. :) :D:D

Vallahi saolun arkadaşlar çok güldüm ya:))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:03 ----------

Annem:protein tozu bitince ver ben ona çay kutusu yapim diyor
Babam:Bu kadar sporla ilgileneceğine derslerine çalış
Abim: sen bu sporu bırak hala bana bilek güreşinde yeniliyon:))

- İnsanlıktan cıktın iyice (arkadaşlar)
-Öküz gibi olmuşsun yeter artık büyüme..(Kardeşim her tatile geldiğinde)
-üst komşu nasıl zayıfladın anlatsana (1yılda 105 kilodan 81 kiloya düştümde)
-Çokmu koşturuyolar (dedem)
-oğlum bol gelen tişörtlerini bize versene (arkadaşlar)
-Abi nolur benim tişörtlerimi giyme omuzları bolarıyo....
:)))

-Abi nolur benim tişörtlerimi giyme omuzları bolarıyo....
:)))

Bunun gibi şeyleri kardeşimde bana söylüyor:)
- Abi o tişörtü giyme yaa!!! Kolları genişliyor benimkiler ince duruyor içinde:D
- Abi bu tişörtü sen giydin dimi? Omuzları genişlemiş giymem artık off ya :D
- Abi şu kazak dar geldi biraz. 1-2 defa giyde sonra bana ver genişlesin kolları biraz^_^
Arkadaş:
- Oğlum 0.1 kalemi o kollarla nasıl kullanıyorsun? Hayret bişi:)(mimarlık öğrencisiyiz)
Sınıftan bir kızlailk tanışmamız daki muhabbet:
- Sen kaç kilosun?(kış olduğu için biraz kalın giyinmişim)
- Fazla değil neden sordun?
- O göğüslerin hali ne öyle!
- Onlar kas!!!
- Oha!!! Gerçekten mi? Dokunabilir miyim? Noolur? :D
Başka bir arkadaşım:
- Abi ne oldu pestilin çıkmış merdiven bile çıkamıyorsun? Bide o kadar spor yapıyorsun?
- Dün benim girdiğim squata sende girsen ayaklarının üzerinde duramazsın.
- Bu kadar acı çek, bu hallere düş sonra sporcuyum diye gez abi sen yakışır :D

Bunun gibi şeyleri kardeşimde bana söylüyor:)
- Abi o tişörtü giyme yaa!!! Kolları genişliyor benimkiler ince duruyor içinde:D
- Abi bu tişörtü sen giydin dimi? Omuzları genişlemiş giymem artık off ya :D
- Abi şu kazak dar geldi biraz. 1-2 defa giyde sonra bana ver genişlesin kolları biraz^_^
Arkadaş:
- Oğlum 0.1 kalemi o kollarla nasıl kullanıyorsun? Hayret bişi:)(mimarlık öğrencisiyiz)
Sınıftan bir kızlailk tanışmamız daki muhabbet:
- Sen kaç kilosun?(kış olduğu için biraz kalın giyinmişim)
- Fazla değil neden sordun?
- O göğüslerin hali ne öyle!
- Onlar kas!!!
- Oha!!! Gerçekten mi? Dokunabilir miyim? Noolur? :D
Başka bir arkadaşım:
- Abi ne oldu pestilin çıkmış merdiven bile çıkamıyorsun? Bide o kadar spor yapıyorsun?
- Dün benim girdiğim squata sende girsen ayaklarının üzerinde duramazsın.
- Bu kadar acı çek, bu hallere düş sonra sporcuyum diye gez abi sen yakışır :D

Hocam son konu benimde başıma geldi O gün Biceps çalıştım hemde piramit set kollar 50 kiloyu gördü bayabi güzeldi o gün ama okulda (ünv) bir kız önümde bayıldı kızı kaldırdım aşağıya indirdim sen sor benim halimi o kollar kızın 30 kilosunu sanki 80 kilo gibi görünce okula 49 cm kolla rezil rusvan olduk :D:p

arkadaslar:
- bi vursam hisseder misin lan ?
- insan şişmekten nasıl zevk alır ?
- o kadar tozu ben ıcsem bende senın gıbı olurum.( en sinir oldugum sey budur. ictigimde topu topu bi whey ile creatin :D )
- yeter olum artık yeter ! oran buran yırtılıyor ondan sonra :D

babam: kaslarını bi sık bakalım o kadar parayı bosuna mı veriyoruz yoksa :D
annem: supplement kullanmama pekte razı degıl ama mısafır gelınce övünmeyi biliyor :D

Ama yinede ailemden tam destegı alıyorum.bunda abimin de vg yapıyor olmasının payı büyük.abimle aramızda tatlı bir çekişmede oluyor bunu cok sevıyorum. duzenlı antrenman yapamamasına ragmen benden iyi :D takdır etmek lazım..

boyle durumlarda imrenme veya kıskanma durumunun etkılı oldugunu dusunuyorum.bırazda yasınız kucukse hele o zaman daha baska oluyor :))

Son düzenleme:
Annem/Ablam:Yeter ne olur yeter Hulk'a döndün...!
Gizem Adlı kız arkadaşım:Hadi şu kası boşuna yapmadın sen.Beni korurmusun şu sapıklara karşı...(Sanki bodyguardız. :D En azından okuluna gidince En çok bana bakıyorlar)
Teyzem:Vah çocuk mutasyona uğramış.! :)
Teyzemin Oğlu:Evimiz taşınıyor yeğen...Hadi gücünü konuştur.
Ben:Tamam 2 ekmekli Adana kebabını hazır et :D
Birde yolda giderken çarşı malum kalabalık okul çıkışıydı kızla çarpıştık
Kız: Hayvan!
Ben:Efendim :D

Anne:Oğlum yeter artık yumurta kabı toplamaya bıktım.
Anne:Karaciğerine yazık oğlum
Baba: Aferin oğlum devam
Abi:Fena durmuya aslında bendemi başlasam?

Annem ve ablam yaklaşık 7 aydır aynı tepkiyi veriyorlar yemeklerime
Evdeki herkes omlet yumurta beyazı görmekten bıktı ama yeni yeni tişört giydiğim için tepkileri olumlu yonde oldu ama annemin yemek hazırlama sabrına hayranım birazcık protein oranlarını bile öğrenmiş bana geçenlerde öğle yemeğinde 125 gr protein var deyince annemi de gercekten bilinclendirdigimi anladım ve supplement konusunda endişelerini doktora sorarak giderdi ve kendisi benim tavsiyem üzerine arastirmalariyla cla bile kullanıyor :)

Benim protein tozu falan aldığımı bilmiyorlar.Çünkü bilmezler böyle şeyleri,zararlıdır falan derler kızarlar diye gizli alıyorum :D

iki tanede benden

en çok nefret ettiğim ikisi:

1. okuldaki arkadaşların sürekli olarak neden kasılarak yürüyorsun demesi ve defalarca kasılmadığımı onlara söylemem a32

2. bu sporla hiç alakası olmayan ve benim yaptığımı yeni öğrenen kişilerin aman fazla yapma bırakınca sarkar demesi , benim kasların sarkmadığını detaylı bir biçimde anlattıktan sonra hııı sen yinede çok yapma demesi

bunlardan sonra artık tamam olur deyip en kısa zamanda uzaklaşıyorum o kişilerden:D

Benim protein tozu falan aldığımı bilmiyorlar.Çünkü bilmezler böyle şeyleri,zararlıdır falan derler kızarlar diye gizli alıyorum :D

benimde aynı sorun vardı en sonunda patladım artık gizli gizli olmuyor dedim gözlerinin önünde içmeye başladım 1-2 hafta laf yaptılar sonra bişey olmadı shakerlarımı annem yıkıyor sağolsun :D

bende babama arnoldun 15 yaisndaki halini gosterdim baba bak buda 15yasinda baslamis sen niye agir kaldirmami istemiyosun dedim - oglum ne 15i bu adam 25 yasindan asagi degil girme oyle sitelere derslerine agirlik ver bak okul acilcak takdiri gormezsem kepceleri sundururum- :D arkadaslar- (5kglyla calismaya yeni baslamisken) bunlar hafif degilmi olm bnde 20 kere kaldir bakalim dedim tmm dedi 6dan sonra dirsek uzay boslugunda gibi oynamaya basladi :D kiz arkadas olmadigi icin ondan yorum yok :D babaannem: oglum bileklerin incecik biraz su siseleriyle calis :D(eski toprak demekki calisinca bilke kalinlasabilir kalinlasmaz diyolarda babaanneme giveniyom :)D annem su icerken: niye hep baska bardak kireltiyosun tabi evde usagin var- :D simdilk bunlar geldi aklima :D

Back
Yukarı