Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Tek kelime: ÖLECEKSİN!

Ben bayan olduğum için öyle abartı tepkiler almıyorum ama bazılarını yazim :)
Annem: gel kavanozun kapağını aç sıkışmış açılmıyor soldir midir nedir onda 43 kilo kaldıyorum diye hava atmak kolay (soulder pressten bahsesiyor) :D
Arkadaşım: sen iyice sporla kafayı yedin bir elinde kaşar bir elinde süt yolun ortasında deli sanacaklar seni
Ben sana söyleyim ilerde pisman olursun bence fazla kaslanma kaslı kız mı olur ya?
O sırt kasların ne ya erkek gibi olmuşsun
Annem: kızım sakın erkeklerle kendini bir tutup çok ağırlık kaldırma bak belini doğrultamazsın
Vs vs..

Herkes çok dertli bu konuda ama genel olarak kimsenin yanında destek olacak yakınlarından birileri olmaz herkes karşısında olur eğer size maddi manevi destek veren biri varsa ondan asla vazgecmeyin söyleyebileceğim en iyi söz bu olur sanırım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baba: ulan benim gibi olmak için okadar şey kullanıyorsun yok toz yok hap bu arada kendisi 120 kilo ve kendini iri sayıyor kilolu değil
anne:oğlum gençliğine yazık sağlığını bozar bunlar kullanma şu zıkkımları
kardeşim: abi şimdi vücudun olunca noluyoki ?
kız arkadaşım:süpersin harikasın bayılıyorum
erkek arkadaşlar:kardeşim iyisinde ilerde sarkıcak :D

Bu işte en büyük motivasyon içten geliyor. Eğer siz bırakmak istemezseniz kimse motivasyonunuzu bozamaz... Ama içinizde yoksa en ufak şeyi bahane eder bırakırsınız...
Bu işi efektif devam ettirmek kolay olsaydı, çoğu kişinin hayatında bir kez de olsa heveslenip spor salonuna yazıldığını düşünecek olursak şimdi sokaktaki herkes fit olurdu...
Bu spor dalı önce adanmışlık gerektiriyor... Tüm zorluklarını aştıran yegane özellik bu bence...

- Ne kadar daha hayvanlaşacaksın ?(kız arkadaşım :D)
cvp: allah ne verdiyse devam :DDD
- 2 gün sonra kuluçkaya yatarsın( babam yumurta için :D )
cvp: yaw he baba he :)
- Kendine güzel gençliğine yazık ömrün spor salonlarında toz ilaç alarak geçiyor yazık yazık ( annem:rolleyes:)
cvp:haklısın . :)
- Sen böyle tozla şişmeye devam et 2 gün sonra sarkınca görüşürüz :D ( arkadaşlarım :cool::DSanki steroid alıyoz:D)
cvp:nazar etme nolur çalış seninde olur :D kıskanmayın olm.
- Gögüs ve kollarına slikonmu uygulatıyorsun? ( kız arkadaşlar :D)
cvp: evet ya dudaklarıma popomada yaptırmayı düşünüyorum :D :D

Son düzenleme:
Hersalonda gormussunuzdur 2 hafta gelip zor gelince birakan tipleri. Hah iste o tipler beni disarda gorduklerindeki dialog aynen su sekilde :)
-ben biraktim dostum. Fazla sismeye gerek yok. Hem senin gibi toz falan kullansam ohoo 1 ayda siserim gerek yok
Vay be sen neymissin diyorum bende :D

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Annem yeter artık bu kadar yeme içme şiştin bak göbeğin halen duruyor yakamıyorsun :D

Ama annem beslenmeden takviyelerden az çok anlar, kullandığım supplementleri görünce bakıyor ne olduğunu anlıyor zaten sesi çıkmıyor :D

Birde artık yeter para bağlama bunlara nasıl evlenecen paran yok pulun yok diyor para biriktir olum para ! kızı nasıl isticez diyip duruyor :D

Annem yeter oglum sana ne oldu boyle filinta gibi cocuktun kisa kalacan falan .. babam derslerini etkiliyor saat 7 de evde olacan 3 saat ders calisacan falan ...boy 178

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-Yeter artık bırak şu sporu rengin bembeyaz oldu ( kardiyo çalışmasından sonra buz gibi sudan çıkınca söylenmişti :)) annem dedi )
2-Karnın tahta gibi oldu diyen olmuştu da ki dedi hatırlamadım:)))

eski kız arkadaşım= eğer idolün arnold schwarzenegger gibi olursan senden ayrılırım demişti
ben=zaten ilişkimiz soğuktu bahane çıksında ayrılalım diye bekliyordum bende arnold gibi vücudum olacak milyon dolarla oynayacağım filmlerde başrolü kapacağım asıl o zaman ben senden ayrılırım demiştim:)

1 ay önce salona girdim adamın teki hocayla konusuyor tanımıyorum ama kimseyi hoca azcık tanıyorum bi abi var 25 yaşında hocaya diyor benim baklava ve kaslar neden çıkmıyor hocam 10 gündür yapıyorum :D haklısın biz 5 günde kas yapıyoruz :D

Lise son sınıftım dersler çok iyi değildi o aralar.
İşim gücüm spordu,annem sordu "oğlum niye böylesin sen" ben de spor yaptığımı o yüzden derslerin aksadığını söyledim.
Annemde bağırarak biraz da beyin sporu yap! demişti o zamandan beri ne zaman aklimiza gelse güleriz beraber

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beni bu spora iten kisi babam. Cok sukur hicbir sikintim yok. Annem de hem kendi diyetini yapiyor hem bana yardimci oluyor. Ablam zaten yuzucu. Cok sportif bir aileyiz :D

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Back
Yukarı