aseraser123
Üye
BaBamın Sözü: oğlum karı gibi kalori hesabı yapma
biz ona kıskançlık diyoruz maalesef ve aile haricinde herkesde oluyorBir de siz spor yapıp düzenli beslenirken sana mani olmaya çalışan, vücut geliştirmenin zararlı olduğunu telkin edenlerin siz sakatlanınca zehir olarak nitelendirdiği aminoasit ve protein tozlarıyla vücut geliştirmeye başlaması ve bu şahısların 1. dereceden akraban olması nasıl bir his yaşayan var mı ?
Eminim validanımla pederbeyin arasındada şöyle bir konuşma geçiyordur.......Fitness yapan bir kadın olarak yamak istedim...
1-Arkadaşlar: Bir deri bir kemiksin zaten şu benim tabağımda keki, böreği de ye hadi ben diyetteyim ...(Tamam da o kadar yersem ben de şişman olurum)
İncesin, formdasın niye spor yapıyorsun?(Seviyorum ya sana ne, sanki eroin kullanıyorun...Ayrıca spor yaptığım için formdayım...Önce şişmanlayıp sonra mı yapmam gerek?)
Şeker yemezsen kasların erirmiş...(Yorumsuz)
O kabak yemeğini yemek yerine pizza yerim şişman olurum daha iyi...(Sevmiyorum kardeşim ilginç gelebilir ama hamurişi, çok tatlı şryler sevmiyorum....İstesem yerim ama senin gibi hergün yiyipte sonra kiloluyum diye ağlaşmam)
Ayyy ben hiç sevmem öyle ince, bacaklarda kollarda iki dilhem kas başka bişi yok...Kadın biraz şöyle etli butlu olmalı...(sen öyle ol o zaman)
Yaaa sen hiç yemek yemiyor musun?(evet fotosentez yapıyorum)
2-Aile:
ANNEM:Kızım zaten incesin, iyice kaşık gibi oldun...(Ama anne spor yapmaya başladım, üç kilo aldım hem de kas, ee iyi oldu ama anlatılmaz.)
AKRABALAR:Hah şimdi iyisin...Kilo almada vermede...(Başüstüne)
Merhaba güzelim, sen yine mi zayıfladın?-acır gibi bir ses tonuyla ve görür görmez(Aslında kilo alsam da versemde aynı da olsa hep aynı laf, ben diyor muyum sen kilo mu aldın göbek maşallah diye)
Ye kızım ye az daha ye can boğazdan gelir, şu kıymalı böreğide ye!(ama kıymadan midem bulanıyor)
Anoreksiya mıdır hem zayıf hem spor yapıyor...(Ya değilim senin kadar yedim az önce ya)
3-Spor salonundakiler:
Sen bizle dalga mı geçiyorsun?
Senin gibi olsam evde yatarım oh
Senin gibi olsam her gün çikolata yerim
Niye kollarını kalınlaştırıyorsun ne güzel böyle çırpı gibi... (saol)
BURAYA SADECE BAZI BİLİNÇSİZ İNSANLARIN YORUMUNU YAZDIM ANNEM HARİÇTABİ GÜZEL ŞEYLER SÖYLEYİP TAKTİR EDENLERDE VAR..BENCE SPOR YAPMAK SADECE DIŞ GÖRÜNÜŞLE İLGİLE DEĞİL.BEN SEVİYORUM,ÇOK YOĞUN OLMASA DA YAPIYORUM...UMARIM İNSANLAR SPORUN SADECE BİR ZAYIFLAMA, KİLO ALMA ARACI OLMADIĞINI VE SAĞLIĞIMIZ İÇİN HAYATIMIZIN İÇİNDE BİZİ MUTLU EDEN ÇEŞİDİYLE OLMASI GEREKTİĞİNİ ANLARLAR
![]()
Baban efsaneymiş biraderAnne: Oglum spor yapıp canını niye çıkarıyorsun
Peder: Yapsın yapsın biz onun yaşındayken eşşeğin kuyruguna sarılıp eşşekle koşuyorduk![]()
eski güreşçilerden yağlı güreşBaban efsaneymiş birader![]()
Ooo iyiymiş ,senin genetiğe de faydası olmuştur mutlakaeski güreşçilerden yağlı güreşvurdumu boğayı deviren cinstendi ahaha
![]()