Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

konu tekrar canlanmış güzel eğlenceli komik ve hemen ve aslında bu sporu yapanların açısından önemli bir konu
bende bir kaç örnek vereyim
annem :yeter artık ayı gibi oldun yakışmıyor aslında çok abartılı bir vucudum yok
bazıarkadaşlarım:yapsen o vücudu ilerde sarkacak
bazı arkadaşlarımda beni gördüklerinde ooo bodyci geliyor diyorlar
yazın tatilde aletle dolaşırken üç kız karşıdan geliyordu yanımdan geçerken ooo çok sekssin demişlerdi

annem: oğlum tavuk, yumurta, ton balıgı vs gibi şeyleri görmek istemiyorum evde, seni babanın yanına gönderiyorum:D...
annem: oğlum biraz başka sporlara yönel cok hantallaştın, millet sana nasıl bakıyor farketmiyor musun?
annem:meslegine bu kadar zaman harcasaydın, kimse senden daha iyi olamazdı..body bir yere kadar kurtarır seni..(haklı aslında)
annem:tatilde yine yumurta falan yemeyeceksin değil mi oğlum?:D
annem : oglum yemek yaptım bir sürü neden tavuk yapıyorsun..benim yemeklerimi ye, sonra kendi yemegini yersin..

arkadaslar:abi hayvan gibi oldun valla bak cok itici duruyorsun..

kızlar:kollara bak!
kız kardeşim:hep kaslı ol canım abim:D..tüm arkadaslarım sana hayran..

babam:daha ne kadar yapmayı düşünüyorsun?..
babam:nereye kadar böyle beslenebileceksin?
sporuma en cok annem karışır ama en cokta onu seviyorum, çok tartışırız, ama beni cok iyi tanıdıgı için görmezlikten gelir hep..

Son düzenleme:
Banada evde hangi angarya iş varsa onu yaptırırlar
annem - oğlum kaldır şunu bakiyim biraz biraz işe yarasın kasların:)
ablam - memo şu dolabı karşıya koyalım sen kaldır ben sağ sol derim :) sanki araba park ediyorum:D
abim - manyakmısın olum sen ya bak ben gitmiyorum ama senden daha kaslıyım :P
babam - bak benim bi arkadaşım yapmış kısa bi süre,çok kaslandığında yaşlanınca sarkıyomuş heryerin :( kulaktan dolma bilgiler..:S
ben - anne acıktım :)
annem - oğlum nasıl doyurucaz seni biz [ ki bodye başlamadan önce bana zorla yemek yedirirdi :) ]
alışverişten geldiğimde annem torbaları karıştırır ve derki - oğlum kaç torba şey almışsın ama biri bile işime yaramıyor :)
şirkette öğle yemeğinde yanımda programımdaki mısır ekmeğini götürürken herkez soruyo o ne yemekte zaten ekmek var niye getiriyosun fln
die artık cewap vermeye bile üşeniyorum ya...)

Eski yıllar altıyolda bi salonda çalışıyoruz o zaman video kasetler var arnoldun bi videosu denizden çıkıyor falan bizde 4-5 kişi seyrediyoruz.
İçeri 2 tane çocuk girdi ama biz kaptırmışız konuşmalar şöyle:
-offff bacaklara bak
-abi bu nasıl göğüs
-olmaz böyle bi şey yaaa
sonra arkadaş dedi buyrun gençler:badgrin: surat ifadelerini tahmin edersiniz kaçarak gittiler biraz ters oldu:D

annem: kolunu çalıştırcağına kafanı çalıştırsaydın
teyzem: vücuduna eziyet ediyosun günah allahın verdiğini kabul et
babam: öle çok bi kasın yok ben de çalışsam bende olur (110 lilo kendisi )
patron : bune oğlum korkutma insanları
manita : göbeğin olsun ama baklalarda olsun , kıllarını aldırırsan ayrılırım senden
okuldaki kızlar : sen şimdi bizi tek elinle kaldıra bilirmisin ( bu o ara moda olmuştu o sıra günde 4 5 kızı tek elimle kaldırma girişimde bulunuyodum tabi onların istemesiyle ben normalim yani

"kızım amerikada kafayı yemiş"
"bak kızım belin fln çıkarsa, biyerin kırılırsa sana bakmam"
"vallahi bu kızın omuzları genişledi, boyu uzadı"
"erkek vucüdu olursa napıcaksın seni kimse almaz"
"bu kız yiyor yiyor kilo almıyor"
"hem bütçene, hem vucuduna zarar"

Bu tepkileri ben de alıyorum. Yanlız anne babadan aldığım tepkiler tamamen farklı:D

Supplementları kullanmadan önce çok araştırmıştım. Protein tozuyla başlamıştı supplement kullanımım. 2,5 aylık araştırmam sonucu çeşitli makaleler bulmuştum. En son norveç'ten bir üniversitenin protein tozları hakkındaki makalesini okuyunca ikna olmuştum. Nedeni üniversite yayını olması değil içeriğiydi.

Bu olanları aileme anlattım. Kullanmazsam eksik kalan protein miktarını karşılayamadığım için kas kaybına uğrayacağımı söylediğimde annem:

" Peki kullan oğlum, yanlız aşırıya kaçma" demişti.

Benim ailemle tartıştığım tek konu, yağsız yemem.
Ama artık alıştılar. Hiçbir şekilde müdahale etmiyorlar.
Sizin bahsettiğiniz gibi tepkiler almamanın nedeni belki de hiçbir zaman çok büyümememdir. Annem her telefonda:

- Gıdandan geri kalma, ye oğlum.

der.

Aileden ayrı yaşıyorum öğrenimim dolayısıyla. Fakat anne-baba sorumluluklarımı çok erken yaştan beri bilmemden dolayı bana tavsiye vermek dışında hiçbir konuda karışmazlar.

Ama bizim de zamanında komik diyaloglarımız olmadı mı, işte birkaçı:)

- " Abi valla çok değiştin ya, karnınla göğüs kısmın yer değiştirdi. Helal valla"(Yaz tatilinden dönüşte sınıftan bir arkadaş, göbeğin gidip hacimlenmenin verdiği görünümden bahsediyor)

- "Kullanma o ilaçları, kalp büyümesi yapıyor onlar. Et süt yumurta ye yeter." (Bunu söyleyen, bir kan tahlili yaptırmaya gittiğimde, bir doktor. Çok acı)

- "Allah' ım inanamıyorum, sevgilim benden fit!" Benim Hatun.

- " Oha Kemâl, süpersin ya. Göğüslere bak, arası çıkmış resmen, süper" (Bölümden bir kız arkadaş, giydiğim uzun kol sweet üstünden yorumlar yapıyor.)

Dedem: Spora devam mı oğlum?
Ben: Devam dede, bırakılır mı!
Annem: Olum bak dikkat et gıdanda geri kalma. Hasta falan olma.
Dedem: Yav, sporcu adama birşey olur mu! Sporcuların hastalığı sonradan ortaya çıkar.
... ve annemin yüzünde garip bir ifade:D

- " Kemal getir bakim kolunu. Oha ya iki elimle saramıyorum. Yeter artık, büyütme daha fazla." (Bölümden bir kız arkadaş)

Benim ailemle tartıştığım tek konu, yağsız yemem.
Ama artık alıştılar. Hiçbir şekilde müdahale etmiyorlar.

ben bu yönden sanırım şanslıyım bu spora başlamadan önce ailemle konuştum kitaplar aldım tavsiyem sakın arnold kitabını vermeyin şaka şaka salam bir kaynakla bırakın araştırsınlar benimkiler araştırmıştı baya bi yaklaşıl 7 ay sonra ben bu sporu yapıcam dedim ve ölene kadar da bırakmak gibi bir niyetim yok sonuçta aile desteği çok önemli annem babamla beraber oturup bana yemek hazırlıyorlar yada özelikle ben usa dayken çok yardımlarını gördüm orda okul iş derken para yetiştiremiyordum bazen sublemetlere ve babam hep destek olmuştur bana gerek madi gerek manevi ama kız arkadaş konusunda zorluk çektiğim oluyor bazen aşkım yeter diyo ama şunu farketip bir yere gitiğimizde dikat çektiğimde bana şunu söledi yada azından kaçırdı sanırım vücudun güzel ve ben çekiciliğle bile bu ilgiyi üstüme çekemiyorum bu yüzdende kıskanıyorum usa da arkadaşlarımla eylenmeye çıktığımızda genelde şu oluyordu çevremdekilere gelen soru yanlarındaki hatunu bir anda bırakıp hey dostum oo bisepsi nasıl öğle şişirdin yada aman tanrım vucudun çok güzel idmanda neler yapıyorsun gibi sorular oluyor du :D

ya gerçekten super bi konu :D

benim eğlence kaynağım yani gülüp geçtiğim başlıca şeyler :D

arkads:olm sen ne kadar zamanda yaptın bu vücudu ?
ben:bilmiorm knk ya idaha başlamadım bile :D
arkadaş: olm başlarsan benle konuşma :D
ben: nie olm :D?
arkadaş:olm ufacık şakada beni döversin de ondan :D
ben:muhah hareketlerine dikkat etmeye başla o zaman :D

KIz Arkadslarm :D ::

ben : bitanm ben spora gidiyorum seni ararım
ceren:ya daha ne sporu ya ??
ben:nası yani_?
ceren:ya daha dewam edersen haywanat gibi olcan
ben:ya bişey olmas:D (bu arada inş. olurm dıorm ıcımden :D)
ceren: nası bşey olmas kolunu omzuma atcan bel fıtığndan ölcem , tab sna bsey olmcak :D
ben : tmm tmm kol çalışmam bende :D (dermişim en sewdiğim 2. bölgem)
ceren:hadi bakalm ölçcem kolunu 1 cm artarsa dowerm :D
ben : hehe dowersn :D:P:D

Burasi dertlesme bolumu,konu disi degil,lutfen biraz daha ciddi olalim.

tuğba:fatih daha fazla şişersen senle konuşmıcam?
fatih:k3s ulen!!! :)

my mom:olum geçen gazetede okudum bu aldığınız tozlar,haplar bi adama kalp krizi geçirtmiş...
me: anne boş yapmıcas ama demi. bodycinin ölümü tozdan ossun ;)

yatak odam saat gece 2 suları...

my darling:fatih baksana senin göğüsler bnmkileri geçti sana sütyen alcam doğum gününde...

and me:ah ulen benchte bi 150 kg girebilsem g-string bile girmeye razıyım(benim kafa hala benchte o ara)

jay_onur_cutler seni ve hatalı olmadığını düşünenleri aydınlatmak isterim..

eminimki forumda faydalı olmak istiyorsun..
ama bftr'de işler kalite konusunda şansa bırakılmaz..
özellikle düzgün Türkçe (sms ve chat dili olmayacak)
daha sonra yorum yaptığın konular bilimsel gerçeklerle çakışıyorsa kaynak göstermelisin..
vg. forumları bilgisayar forumlarına benzemez vereceğin yanlış bilgiler insanların sağlık,duygu ve zamanlarıyla oynamak olabilir..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/nas-l-m-nerelerimi-geli-t16280.html?t=16280

anlayacağına eminim..lütfen daha dikkatli olalım..

Son düzenleme:
"kızım amerikada kafayı yemiş"
Hemserim gelmis foruma, haberim yok. Hosgeldin, ciara!

Ben ailemden uzak oldugum icin kafami sisiremiyorlar. Arkadaslarin ve sevdiklerinizin takilmasina ise yapacak bir sey yok. Biliyorum icten ice kiskandiklarini :)

Nisanlim:
-Hayatim, iyice ayi gibi oldun, yaninda cok kucuk kaliyorum, senin yuzunden [farki azaltmak icin] ben de mi body yapicam?
-Uyhhh [sevgi-sIkistirma sirasinda cikarilan ses] kollara bak! (kollarimi minciklarken)
-Goguslerin kafam kadar oldu, yapma daha fazla

Yakin kiz arkadaslarim:
-Seksi sey.
-Boyle iyisin daha da irilesme.
-Benimkisini de gotursene spora (erkek arkadas/esten bahsediliyor) iyice himbillasti, feyz alsin biraz.

Yakin erkek arkadaslarim:
-Oglum, benim gobek iyice aldi basini gidiyor, bana bir iki hareket gostersene
-Ne yaptin da bu kadar irilestin bir gecede (ustumde ilk defa dar t-shirt gorduklerinde verilen tepki)

Arkadasim olmayan kizlardan yedigim bir kac laf:
-Bu t-shirt yeni mi, cok yakismis (Bir senelik t-shirt bodye basladigimin dorduncu ayinda iltifat aliyor, yirtik pirtik bir sey)
-Analar ne aslanlar doguruyor yav! (havuz kenarinda bodyci baska bir arkadasimla kosarken)
-Arkadasim cok hos oldugunu dusunuyor (amerikali hatunlarin tanisma cumlelerinden biri)
-Kiz: Ne is yapiyorsun?
Ben: Tahmin et.
Kiz: Spor hocasi?
Ben: Bu hayatimda aldigim en guzel iltifat (gercekten de cok mutlu olmustum)

Bunlar konu basligindan biraz uzaklasti, kusura bakmayin :).

vandamme sana katılıyorum dostum demek istediğini 2. mesajında daha iyi anladım.bu anlattıkların benimde başıma geldi ve eminim bu sporla uğraşan bir çok kişide bununla karşılaşmıştır.çalıştığım salonda bazı insanlar aynısını yapıyor bukadar kası neyapacan,kendinize eziyet ediyorsunuz,ileride ne hale geleceksiniz vs vs... yani lafların sonu gelmiyor.ki dediğin gibi kimi insan çekemiyor kimi insan kıskanıyor.ben evde ailemle bile çok tartıştım bu konuda ama takmıyorum artık.proteinler konusunda olsun antrenmanlar olsun.kaçdefa annem proteinleri atacaktı papaz olduk.artık anneme diyordum.''proteinleri atsanda bu spora devam edecem bari ne sen beni üz ne ben seni önüme geçmeye çalışma''zaten dönülmez yola girmişim bu saatten sonra önümü kesseniz ne olacak'' diyorum.bazı insanlar sizin sonunuz ne olacak diyor.bende diyorumki'' şu camdan git bak bakayım 45_50 yaşında olupta göbeksiz gezen kaçtane insan bulabileceksin diyorum bırak gençliğimi yaşıyayım diyorum''.mesela annem hiç sormaz kaldırdığım ağırlıkları bazen babam kuzenler felan sorar onlarada gerçek rakamları vermem.haftada 2 gün ağırlımk çalıştığımı biliyorlar.:))

evde ağırlık çalışıyorum;
annem: şu demir yığınlarını kaldır ortalıktan temizlik yapacam!
kardeşim: demirci atölyesine çevirdin evi.
ben: daha dur. bench press alacam eve..
babam: garajı spor salonu yapalım oğlum. orayı işlet bari biraz para kazanırsın.

bb ye başladıktan 1.5 ay sonra artık mecbur kalıp arkadaşlara söyledim ilk tepkiler şöyle oldu
1.ark: olm sen 1.5 aydır body mi yapıosun vücudunda hiç bir değişiklik yok
ben:arkadaşım 1.5 ayda bişi beklememk lazım body i bu kdr hafife almayın
1.ark: ohooo ben 1.5 ay gitsem sen o zmn gör beni rahat bi 10 kilo alırım bradd pit tarzı vücut yaparım
2.ark:olm öyle deme şimdi bu (beni kastediyor) zayıf ya braz ondan gelişememiş ben gitsem mesela 1.5 ayda 3-4 kilo versem bi de kas çalışrım aynı sürede süper bi vücudum olur heb üzerime body giyerim (bunu diyen arkda 1.80 boyunda 102 kilo
o zmnlar bu lafları duyunca çok canım sıkılmıştı ama şimdi sadece gülüyorum

Back
Yukarı