Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Babam : Omuzlar gelişmeye başlamış ha
Ben : Göğüsler kanatlar geri biraz
Babam : Kollarda baya farklı olmaya başladı
Ben : Göğüsler kanatlar geri kalabilir baba
Babam : Ensede de var şekilleniyor lan
Ben : ÇALIŞMA İSTASYONU DİYORUM AĞIRLIK SEHPASI VE PLAKALAR DİYORUM !
Babam : :D

:D:D

ben diş hekimliğinde okuyom.ailem devamlı kızyo sen napacan body i sen dişçi olcan hastalar korkar filan diye:Dama seviyorum bu sporu:)

bana hiç kimse iyi birşey söylemedi bugüne kadar kimse begenmiyo vücudu sanırım hoş kayda deger mükemmel bir gelişmemde yok ama niye bu spor'u yapıyorum bilmiyorum artık.

Genel olarak

Çok irileştin,

Omuzlar cok geniş(bu arada erkeklerin omuzları geniş olmazmı zaten cidden buna saplantı yaptım weightlifter ),

Baklavalar Yok bu olmamıs(seninde yok sen olmusmusun? thums:),

O ilaçlar metabolizmayı bozuyor bagımlı olucaksın(ilaç degil besin takviseyi basım agrıdı diye 110tane hap almaktan cekinmeyen insanların niye bunlara bu kadar karsı oldgunuda cözemedim ki ben ölsem ilaç içmem novalgin bile almadım 2senedir. :shock:),

Ben Yapsam hemen olur (en cok buna kıl oluyorum yap o zamana32)
Gögüslerin cok büyük(Malesef duh )

Kolların çok büyük hoş durmuyor(bunuda bir arkadaşım 2.gün önce söyledi 1.80boy 57 kilo 26cm vardır yoktur kendisinde cidden cok moralim bozuldu :()

Hiç kimse teşvik edici birşey söylemedi bana bugüne kadar eskisine göre böyle iyi olmussun ilk gün geldiginde nasıldın falan diyen birtek salondaki arkadaşlar ve hocam var onlar dısında cok ezildim cok ezildim :D...

Banada çok fazla olumsuz eleştiri geliyo (bu ne,çok iri olmuşun fln)
Ama ben en fazla : ''2 ay gitsem senin gibi olurum'' diyenlere ve protein tozunu steroid sananlara uyuz oluyorum.

birde özellikle ilk yıllarda şunu derler..
- e hani sen gelişmemişsin..

bunu derken sanırlarki bodye başlayan herkes ilk 6 ayda jay cutler seviyesine gelebilir..emin olun böyle düşünüyorlar..:)

bide su dikkatimi cekti herkes begenmiyoruz hos degil falan diyor ama sonra ne hikmetse biri geldigi zaman(özellikle babam)oglanda büyümüş falan diyince sanki kendisi yapmıs anlatmaya baslıyo.

Diez onu bana bir arkadaşım her gördügünde söylüyor hiç bir fark yok hiç bir fark yok adamla haftada bir görüsürüm 7senelik arkadaşım en sonunda 1-2disini eline vericem gerçekten insanlar hemen öyle hayvan gibi birşey olucaz zannediyolar berkide bu kadar iyi daha şisme demelerinin sebebi bu...

Şu "bu kadar iyi daha fazla şişme hatta şuan bile fazla, biraz küçülsene" muhabbeti beni öldürüyor..:D

Bende "aksam pompayı takıp biraz daha şişircektim ama madem öyle dedin vazgeçtim" diyorum..:D

1 hafta sonra aynı kişiler "ya sen hala aynısın hiç bir işe yaramıyor o spor" diyebilecek kadar sığ olduklarını belli edebiliyorlar ki o kişilerden koşarcasına kaçmak lazım..:D

yeni diyaloglar gelmeye başladı

tuğçe: seninle küsülmez sen döversin küseni...

annem: tavuk ciftligi falan kuralım dayanmaz böyle...

babam: oğlum çok şişme kızlar beğenmez

annem: aldıgın ilaçları(supplement) bana gösterme..(geçen protein tozunu ictigim shake 1 off gün sayesinde öyle kalmısdı anneme yıkattım kusucaktı az daha kokudan):D

Zayıflama döneminde eski kız arkadaşım : "Her yerin küçüldü" (?!?!)
Büyüme döneminde yani şimdi teyzem : "Kilo alıyorsun o kadar rejim yaptın hepsi boşa gidecek"
Her zaman annem : "Sana tavuk pişirirken kusasım geliyor artık!"
Her zaman anneannem : "Bu rejim (rejim?) daha ne kadar devam edecek?"

Zayıflama döneminde eski kız arkadaşım : "Her yerin küçüldü" (?!?!)
Büyüme döneminde yani şimdi teyzem : "Kilo alıyorsun o kadar rejim yaptın hepsi boşa gidecek"
Her zaman annem : "Sana tavuk pişirirken kusasım geliyor artık!"
Her zaman anneannem : "Bu rejim (rejim?) daha ne kadar devam edecek?"

Çağrı, "heryerin küçüldü" kısmı çok tehlikeli ama. Milleti dietten soğutacaksın :)

Geçende bi kalp doktora genel bi kontrol amaçlı gittim. Halamıda aldım yanıma. Doktorda iyi bir doktor çıktı(genç biriydi). Adam protein tozundan falan zarar gelmez diyor. Halam ama sentetik azda olsa vardır zararı diyo. Doktor üstüne basa basa ondan bir şey çıkmaz dedi artık evden fazla baskı çıkmıyor. Şükür. :D

"2 ay gitsem senin kadar olurum", "Bende yaparım ama sağlıksız ondan yapmıyorum".... gibi laflara hasatayım zaten. Bu kişiler kıskançlığından böyle diyor. Konuşmalarında mutkara "bende senin kadardım", "bende iriyim" veya "bizim bir arkadaşımız var o şöyle böyle" gibi laflar geçer. Bu tamamen kıskançlıktan gelen bir şey bence. Bu sporu yapmaz herkesin harcı değil. Ben spor salonunda dikkat ediyorum yeni başlayanlar tayfası sürekli değişir vardiyalı çalışıyorlar sanki. :D Adamlar bakıyo zor iş 2 hafta sonra bırakıyor.

bide su dikkatimi cekti herkes begenmiyoruz hos degil falan diyor ama sonra ne hikmetse biri geldigi zaman(özellikle babam)oglanda büyümüş falan diyince sanki kendisi yapmıs anlatmaya baslıyo.

Diez onu bana bir arkadaşım her gördügünde söylüyor hiç bir fark yok hiç bir fark yok adamla haftada bir görüsürüm 7senelik arkadaşım en sonunda 1-2disini eline vericem gerçekten insanlar hemen öyle hayvan gibi birşey olucaz zannediyolar berkide bu kadar iyi daha şisme demelerinin sebebi bu...

İkisine de katılyorum :)

Bir süredir bu konuyu takip ediyorum ve bazı arkadaşlarımızın aileleri bir takım ek besinleri(protein tozu,amino asit vb.) doping veya zaralı bir ilaçmış gibi tepki verdiklerini söylüyorlar.Bu durumda olan arkadaşlar ailenize buradaki videoyu izletsinler.Bence ailelerin biraz bilinçlenmesi lazım.
http://www.uzmantv.com/vucut-gelistirme-yapanlar-ne-tur-destek-ilaclar-kullanir

Bir süredir bu konuyu takip ediyorum ve bazı arkadaşlarımızın aileleri bir takım ek besinleri(protein tozu,amino asit vb.) doping veya zaralı bir ilaçmış gibi tepki verdiklerini söylüyorlar.Bu durumda olan arkadaşlar ailenize buradaki videoyu izletsinler.Bence ailelerin biraz bilinçlenmesi lazım.
http://www.uzmantv.com/vucut-gelistirme-yapanlar-ne-tur-destek-ilaclar-kullanir

Bizim halkımız cok bilir ya bizim valideye biri demiş o tozlar kanser yapıyo die kafamı üzüledi resmen :D susma da susmuyo bende suplementleri bazanın altına koydum cünkü her gördüğünde bıdı bıdı yapıo :D

Benim annemde tutturmuş bunlar doping diyor başka birşey demiyor buradaki videoyu gösterdim yine fayda etmedi aileler hep kendi bildiğine gidiyor.
Protein tozunu bana öğretecek.duh tövbe tövbe....

Back
Yukarı