Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

- Bu böyle olmayacak oğlum sana bi inek alalım biz:) babam süt için söylemişti
-Abi bu kadar yeter ya valla yolda yanında yürümeye utanıyorum (kız kardeşim)
-Çok yapma ama bukadar yeter,çirkin olursun sonra
- belin çok ince omuzların geniş çok komik duruyo yaa (bi arkadaş,daha sonra sormuştu ama nasıl belini bukadar incelttin diye:) )
- Günde 6 kere yemek yenirmi oğlum,allah akıl fikir versin sana :)

-Omuzların çok büyük,çok hoşlar (kız arkadaşım)
-Yap yap sen o kaslarını çok yakışıyor sana (kız arkadaşım)
-Bomba gibi olmuşsun be (arkadaşlar)

Oğlum yeter artık iyisin sen daha fazla yapma. (görende coleman oldum sanıcak :D)

Sen bir hasta olursan görürsün sonra kas ı (Baba)

Senin kasların büyüdü ama aklın küçüldü ( anne) :D

p.ç bir arkadaş
- naber lan insan demosu
bir bayan arkadaş
-insan değilsin biliyormusun ?
En yakın arkadaşım
olum etme eyleme girme şu foruma buralarda valla konuşmıycam bak

ben devam ediyim
oğlum bu bilgisayarında kaslı erkek fotoğrafları ne böle sapıkmısın nesin hiç kız fotoğrafı yok günde 10 tane yumurta yiyorum oğlum kolestrol den ölüp gidiceksin birgün çok fazla yiyosun yumurta günlük 2 tane yeter annem oğlum bu kaçıncı koli yeter artık az ye biraz oğlum yine mi spora gidiyorsun dikkat et sen millete hava atıcam diye fazla kaldırır belini sakatlarsın oğlum giderken seni bilirim birisine çatarsın kaslıyım diye çatma başımı derde sokma benim oğlum yeter bukdr kas sana fazla çalışma boyun kısa kaldı annem oğlum bu kdr iri yarı olmak iyi değil bir gün kız istemeye gidince utandırırsın bizi kısacık kalmış boyun zaten oğlum kısa boylu adama kız vermezler dayım fazla yüklenme bu spora fazla kas iyi değil başka sporlara yönel basket oyna boyun uzasın yüzmeye fln git yüzmedede iyi kas yaparsın oğlum ilaç alma böbreklerini öldürüceksin annem kas yapıcağına beynini çalıştır kas sana ilerde para sağlamıyacak babam arnold a ne bakıyosun sen o kas yoluyla para kazanıyor oğlum söleyimde annene sana sütyen alsın oğlum arnold kadar kaslı olmak iyi deil :)) arkadaşlar olm çok iri olmak iyi deil fazla kaslı olursan gay fln zannederler şimdiki devirde kaslı olanlar top yerine koyuyorlar ne diyim artık herkez karışıyor :D

10 yumurta harbiden fazla

Benle böylesi dialoga giren olmadı. Arada iltifat ederler, of be diye başlayıp devam eden... :)
Bir de kimi mazoşist olarak adlettiğim arkadaşım kendilerine vurmamı istediği olur dalgasına. Ses edemesin diye çoğunlukla ret etmeyip hafif bir okşarım. ;)

bu konuda şanslıyım sanırım :)

annem okuldayken arar
-oğlum bugün sporun varmı?
-yok anne
-tamam oğlum akşama ne yapıyım?

ertesi gün arar
-oğlum bugün sporun varmı?
-var anne
-tamam oğlum ben sana tavuk falan aldım gelince hazır olur..:)

abim: oğlum senin göğüsler iyi şişmeye başladı haa devam devam protein tozu falan lazım mı??(kendisi 6ay yapıp bırakmak zorunda kalmıştı)

annem: oğlum o ilaçları (protein tozunu ve aminoyu kastediyo :)) ne zaman alacan söylede para ayırım sana :)

seviyorum ailemi ya :)

okuldayım yine soyunma odasındayım üstümü çıkarıyorum arkadaşlar falan görüyo arada herkesin görür görmezki tepkisi hep bir ağızdan

-vay ayııı

acemi_42 çok şanslısın herkesin ailesi bu tür durumlara aynı tepkileri vermiyor malesef...

evet gerçekten üzücü bir durum vücut geliştirme ülkemizde hakettiği yerde değil malesef insanlar bir spor değilde boşuna para harcanan birşey gibi görüyorlar..çok yazık

ben vücut geliştirme yapmıyorum.Fakat düzenl şınav çekiyorum.Annem ve kız arkadaşlarım göğüslerin çıkmış bize yetiştin diyorlar.Bide kafan ufak bedenin büyük diyorlar.Ama içten içe de hoşlarına gidiyor bunu faredebiliyorum :)) zaten gitmse sürekli ellemezler zhuhzhazha

Ailem biraz titiz olduğundan 2 yıl önce uyuşturucu testine götürüldüm ki kullanmıyordum kullanmam! Bu senede doping mi aldım diye kan testine götürüldüm.

Babam birşey demiyor vücut konusunda ağır şeyleri ve koltukları bana taşıttığı için işine geliyor.

Annem herkezin annesi gibi klasik:
-Dikkat mi çektiğini sanıyorsun. (cvp: Sanmıyorum, çekiyorum )
-Şiştin oğlum yeter bak ilerde sarkar hep. (cvp: Babamda mı yapmış anne bunu zamanında?
-Sen onları kaldır kaldır boyun kısa kalacak. (cvp: Sanki babam dayım 2 metre!!! )

Kardeşim (erkek)
-Abi bendede çıkcak mı onlar? (cvp: Evet sivilcelerle beraber çıkıyor)

Sevgilim
-Daha ne kadar şişeceksin? (cvp: Seni södürene kadar =) )

bende arkadaslardan gelen seyleri soylemek istedim(ben 6 aydır yapıyorum arkadaslarda yavas yavas baslıyor :P)
Okulda arkadas yanıma gelir koluma vurur yakında seni gecicem diye takılır bende ins. derim
Baska bir arkadas gelir ben senden gucluyum der vurur vurur tabi ben karsilik vermem
Boyle tepkiler gercekten hosuma gidiyor fark edilmesi guzel birsey
Evde hic bir sey soylenmiyor karısan yok o konuda cok sansliyim galiba

forumun belki en şanslısı acemi_42 o zaman :)
başlarda yumurtayı, patatesi, vs pişirirken "nereden geliyor bu değirmenin suyu" sitemlerini duymuyorum artık
ama arada mutfakta iken bir ters bakış yakalıyorum :P

Babam: Sende hiçbirşeyin ölçüsü ayarı yok (Ayna karşısında görünce)
Annem:Bi gün kalıcaksın öyle gelip kaldırmıcam.(Şınav çekerken)

Arkadaslar: Kanka cok saglam yapmışın bitane vurayımmı :D (He vurda gör)

Kullandığım takviyeleri(animal pak,amino,whey pro,bcaa tablet, no xplode) gördükten sonra annem cok yakınıyor. Biraz da aşalağıcı tarzda söylüyor :)
Annem: " Oğlum senin yediklerini bizim köyde inekler yemezdi." :)
Annem: " Hayatında bir hap içerimedim sana, şimdi günde 25 tane ne oldugunu bılmedıgın şeyleri alıyorsun" :) ( ne oldugu belli, bir de anlatabilsem :D )
Annem: " Bu kadar yumurta yiyosun, artık yumurtlamaya hazırsın":D
Bunların yanında babam ise;
" Oğlum ne lazımsa çektir kredi kartından, ne de olsa yarısını annenden alacaz." :D :D

Annem: Getir o kapsülleri bi analiz ettirelim. :W
Babam: Vay hayvan!
Abim: Beni her gördüğünde koluma bi tane geçirir, ve analizimi yapar. eheh

Aile konusunda pek şansız olduğumu sanmıyorum. Supplement alıcağım zaman babama söylüyorum ertesi gün getiriyor.

annem: ya oğlum bırak şunları boyun kısalıcak..
ben: anne ben kısa olmayı seviyorum belki:D

abim: hehe adama bak o kadar terliyor bi b.k olsa bari :D
ben: kes lan:D

babam: oğlum onlardan(protein tozu) alma birdaha onlar kuş kaldırmıyormuş :D
ben: hönnnk !! :D

Back
Yukarı