elezar
Üye
Yapiyo ya sonucta ona bak senbenimkide. diyetimdeki yemekleri yapması için kafasına silah dayıyorum
Yapiyo ya sonucta ona bak senbenimkide. diyetimdeki yemekleri yapması için kafasına silah dayıyorum
Aynen her gün çökelek 3 öğünde deYapiyo ya sonucta ona bak sen
yaptığını nerden biliyorsun dostum?Yapiyo ya sonucta ona bak sen
Ben de protein tozu aldım, annem dedi onlar zararlı oğlum kullanma, yalancı kas yapıyor falan filan demeye. Biraz kafam attı dedim, herkes gibi sigara alkol mu kullanayım diye. Tabi sustu![]()
dediğine katılıyorum ben sağlam yüzücüyüm yani diyafram bayağı sağlam o yüzden bırakınca davul kasınca da 6 lı ortada.![]()
Amcanın yorum efsaneymiş, sesli güldümDayım babama sordu senin oğlan vücut mu yapıyor diye cevap;
Tilki gibi tavuk yiyor vallaha ben anlamış değilim
deseydin ağırlık çalışmak istesem salon boş ama esas kas şişiren alet var kompresör mü neydi adı.. işte onda 1 saatten fazla kalmamız yasak.. hem çok sıra var hem çok şişirirsen kaslar patlıyormuş.. bende o yüzden yavaş yavaş sağlıklı şekilde şişiriyorum kaslarıOkulda başta hocalar olmak üzere genel soru : '' ilaç mı kullanıyorsun ''
Birde niye atlet giymiyorsun filan diyenler oluyor hep bende en sonunda dedim ferrariniz olsa üstünü örtermisiniz diye![]()
Birde bir arkadaşla aramızda geçen diyalog hiç unutmam heralde bunu
x: Olum salonda istediğin kadar kalabiliyormusun
ben: evet
x:Ne kadar çalışıyorsun peki
b: 1 saat civarı
xoo manyakmısın olum cumartesi git sabahtan öğlene kadar çalış , burger a gider yemek yersin sonra dönüp akşama kadar çalışırsın
Cevap veremedim![]()