önceleri çoğunlukla yaz tatilinde yaptığımdan pek bişey diyen yoktu. ama dersane spor sınav hepsi bir aradaysa ve cahil arkadaşlarınız da varsa çok komik yorumlar gelebiliyor
annem: (samimi bir şekilde iğreniyor, fark ediyorum) şu tipe bak bel ufacık omuzlar kocaman. (yok öyle bişey omuzlar geniş falan değil ama belim heralde dünyanın en dar belidir)
(bornozum yıkanmıştı bende belime havluyu bağladım) annem: ıyy şu kollara bak (kaslar falan belli oluyor ama hacimli değilim)
babam: iyi iyi olsun o kadar
arkadaş1: olum sınav geldi bıraksana şu sporu ne spor delisisin
arkadaş2: olm kilon yok hacmin yok niye gidiyosun spora
arkadaş3: sana bişey diyim mi. hiç spora gitme. git günde 1 kilo et ye tamamdır.
tekrar arkadaş1: ben senin kaldırdığın kiloların 2 katını kaldırırım. (çocuk mezo) ben: tamam lan bench prese gidecez yarın.(o zamanlar yanlara 10 ar kilo takıyorum. o da 20 şer takıp 8 defa kaldıracaktı. yemeğine girmiştik) yarın olur. dersane çıkışında arkadaş yok. duman oldu uçtu ezik

spor salonundaki 50 sini aşmış dayı: (ikimiz de leg press giriyoruz sıra sıra. ben 120 basıyorum o 90) oğlum ağır basmaya gerek yok. beline atar.
spor salonundaki sempatik genç abi: (dambılla pazu çalşırken 10 kilo kaldırırken) kollarına göre ağır çalışıyosun. çok zayıfsın ama göründüğünden güçlüsün.
spor salonundaki sıradan genç abi: (pull overda 20 kilo kaldırırken) canım o sana ağır değil mi? ben: yok abi ne zamandır bu kiloda çalışıyorum zaten
şehir dışından memlekete tatile gelen üçgen kuzen: çıkar bakayım kazağını. nasıl olmuşsun göreyim. (kazağı çıkardım. çok abartılı bi vücudum sadece spor öncesine göre baya iyiyim) ooo iyi olmuşsun. göğüsler hoş gelişiyor.
üçgen kuzenin küçük kardeşi: oha omuzların çok hoş olmuşş
abla1: (kazağın altından) şu omuzlara bak nasıl şişmiş.
abla2: seninn omuzlar geniş, gömleği pantolonun altına sok yakışır. ben: geniş değiler sadece bel dar olduğundan geniş görünüyordur. abla2: şimdi mütevaziliğin sırası değil dediğimi yap. (gömlek falan giydikten sonra aynadan bakınca hakkaten omuzlarımı geniş görürdüm. ama kafayı omuzlara taktığım için hayal gördüğümü düşünürdüm. gerçekten geniş görünüyormuş

)