Antalya Akdeniz Üniversitesi yakınlarında Body Building Salonu

herkese selamlar

ben Akdeniz Üniversitesini kazandım. Fen Edebiyat fakültesine gideceğim. yaklaşık 1,5 yıldır sporumu yapıyorum.ve devam etmek istiyorum.
yardımcı olabilir misiniz?

antalyada arkadaş lüks spor salonu istemiş ben öyle bir şey istemiyorum.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/antalya-da-profesyonel-body-building-t28640.html?amp;

benim için aletleri yeterli olsun. aydatı ucuz olsun. yeter mümkünse gün saat sınırlaması olmasınki zorluk çekmeyeyim orada.
Yada Üniversitenin Salonu varmı?
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

genelde besyolarda ağırlık salonları vardır , cünkü bazi dersleri orda görürsün ..

bence salon bakmadan once ilk besyo bolumunu ara ve sor ..

http://besyo.akdeniz.edu.tr/tr

iletişim bilgilerine burdan bakaabilirsin ...

edit : senin icin biraz baktim ..

Yüksekokulumuzda 2 çim futbol sahası, atletizm pisti, halı saha, tırmanma duvarı, kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu, 4 adet tenis kortu, 2 plaj voleybolu sahası ile açık basketbol ve voleybol sahaları ve güç geliştirme salonları bulunmaktadır.

Son düzenleme:
O taraflarda pek spor salonu olduğunu sanmıyorum oraya biraz yakın meltem semtinde olması lazım ama fiyatı biraz tuzlu olabilir.. Şehir merkezinde aletleri neredeyse eksiksiz fiyatı uygun bi salon var lider spor merkezi güllük ptt karşısında öğrenci fiyatı 60 tan veriyolardı sanırm. Ayrıca üniversitenin kendi spor salonu olma ihtimalide çok yüksek.

Üniversitenin spor salonu vardır. Önce ona bir bakmanda yarar var. Hem üniversiteyle kaynaşmak açısından da iyi olur. Talimatlar gereği temelinde olması gereken her ne varsa üniversitelerin spor salonlarında da oluyor ve hatta kimi devlet üniversitelerinde özel salonlardakinden fazlasına bile şahit olabilirsin. Ücretleri de çok düşük oluyor.

Antalya'da kardiyoyu ise altı ay boyunca girilen deniziyle yapabilme şansının olması da ayrı bir şansın demeliyim. Hayırlısı ola...

bir kaç haber buldum spor salonu var ama spor akademisinin orada.
benim bölümle oranın arasındaki mesafeyi gösterecek harita yollayacaktım malum google earth kapalı 50 dns değiştirdim yine engelli yine engelli. bulursam ekleyeceğim.

http://www.kanalvip.com.tr/haber_detay.asp?ID=29215&baslik_id=7
Üniversiteye fitness salonu 20.11.2008
SALON_p4_19_11_2008.jpg
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe önce koşu bandına çıkıp form tuttu. Ardından bir fitness aletinde halter çalıştı... Akdeniz Üniversitesi Fitness Merkezi'nin açılışına katılan Kurtcephe, kondisyon aletlerini denemeyi de ihmal etmedi. Öğrencilere ve halk açık olan fitness merkezinde son teknoloji aletler yer alıyor.

Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu A Blok'ta yapılan Akdeniz Üniversitesi Fitness Merkezi törende hizmete açıldı. Son teknoloji 18 kondisyon aletinin yanısıra 16 mekanik ve 6 ağırhlık aletinin yer aldığı salonun açılışına Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe de katıldı.
Prof. Kurtcephe önce koşu bandını denedi.
Ardından halter de objektiflere poz verdi.
Beden Eğitim Spor Yüksekokulu öğrencileri açılışta bir step gösterisi yaptı.
Öğretim görevlilerinin ve öğrencilerin yararlabileceği Fitness Merkezi, halka da açık olacak. Salonda fiyatlar ise şu anki ortalama piyasa fiyatının yüzde 50 aşağısında olacak.

Kameraman: Hakan ÖZMEN
Muhabir: Fikret GÜLCÜ
http://www.olay07.com/index.php?lng...ive&smod=display&pdate=200811210800&nid=18273
Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Fitness Merkezi ile Tıp Fakültesi Açık Spor Alanı'nın açılışı 19 Kasım 2008 Çarşamba günü saat 11.30'da Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil KURTCEPHE'nin de katılımıyla gerçekleşti.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu A Blok'da gerçekleşen açılışın ardından konuşma yapan ve merkezi gezen KURTCEPHE; yemek, içmek gibi temel ihtiyaçların yanı sıra insanların spor yapmasının da yaşam için bir gereklilik olduğunu ve bundan sonra kampusun diğer noktalarında da spor alanlarının yaratılacağını söyledi.
Yaklaşık 200 bin Ytl'ye kurulan fitness merkezinin içerisinde 18 kardio basküler, 16 tane ağırlık merkezi ve 5 tane halter takımı bulunmakta. Beden eğitimi uzmanları tarafından aerobik, step, plates ve yoga derslerinin verileceği merkez, sabah 08.30'dan gece 24.00 saatlerine kadar hem öğrencilere, hem üniversite personeline hem de halka hizmet verecek. Her alanda kaliteli ve uygun hizmet vermeyi hedef edinen Akdeniz Üniversitesi'nde, Fitness Merkezi'nin fiyatları da dışarıdaki fiyatların yarısı kadar olacak ve vatandaşlar uzmanlar eşliğinde spor yapabilme olanağı bulacaklar.

çok şanslısın Akdeniz üni. içinde yurtlar kurumu var sadece öğrenciler girebiliyor,
üniversitenin içinde. bildiğim kadarıyla üni'den ayrı, girerken kimlik istiyorlar..
orada benim hocam antrenör, Antalya il temsilcisi Mehmet ali Ağar kendisi yaklaşık 30 yıldır bu işi severek yapıyor. aletler çok yeni jimsa, hemen her şey mevcut. aidatı 30 TL normalde bu temizlikte bir salon aidatı 90 aşağı olmamaz
500 m2 tavanları yüksek çok ferah bir salon. bir kaç ay sonra mevcut duvarı yıkıp 1000 m2 ye çıkartıcaklar..

Son düzenleme:
Birde üniversitenin spor salonunu görmedim ama aylık 50 tl miş öğrenci kartı ve 2 resim istiyorlar
2 saat sınırlama varmış (inşallah haftalık değil günlüktür)

Back
Yukarı