antalya Yarışmasına 2 hafta kala hocamın formu ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ölçülü olmakla olsaydı dexter olympia olmazdı ... estetik poz verme hatta gülümseme herşey çok önemli
kıstasları anlatmak için yanlış kişiyi seçtin crespo.ben ertuğrul gülcan döneminde bu sporun içindeydim ve gülümsemenin önemini ve podyumu nasıl kullanmak gerektiğini bu adamlardan öğrendim.eleştiriye açık olamayacaksan resimleri kaldırmanı öneririm.benim bildiğim iismler arasında fatih guzey ve tolga canbatar var.tolganın sikleti kesinleşmedi ama her ikisindede estetik ve tecrübe yeteri kadar mevcut.

kıstasları anlatmak için yanlış kişiyi seçtin crespo.ben ertuğrul gülcan döneminde bu sporun içindeydim ve gülümsemenin önemini ve podyumu nasıl kullanmak gerektiğini bu adamlardan öğrendim.eleştiriye açık olamayacaksan resimleri kaldırmanı öneririm.benim bildiğim iismler arasında fatih guzey ve tolga canbatar var.tolganın sikleti kesinleşmedi ama her ikisindede estetik ve tecrübe yeteri kadar mevcut.

Fatih güzey i şahsen gördüm , bu adamın da her gün yanındayım , eğer aynı siklette girerlerse ki inşallah öyle olur .. 19 nisan pazar gecesi görürüz sıralamayı :)

vucut güzel sonuçta bir emek var ortada ve onca zorlu ve zahmetli idmanlar var. şimdi eksiklere gelecek olursak bende birini hazırlıyorum. -75 kg da

öncelikle iyi yönleri

- omuz çatısı bence çok başarılı
- göğüs kafesi gayet iyi, hacimli ve dolgun ve lifler ortada boyanınca daha iyi durur alt göğüs çizgisi çok iyi ayrım
- tricepsler gayet başarılı
- ön bilek ve iç bileklerde gayet başarılı

eksikler bence;

- omuzları dar ve kanatlar açılmamış.
- karın kasları çok küçük ( belki anotomidendir ama bence inanılmaz derecede kötü duruyor ) buda diğer sporculardan 1-2 eksik puan almasına neden olabilir
- yan karın kaslarında lifleri hiç görmedim neredeler ?
- kola genelden baktığımda tricepsler gayet iyi fakat bicepsleri küçük kalmış hacimsiz
- bacakları parçalı ama hacimsiz ve calf ları bence yetersiz.

bu eleştirilerim diğer sporcuları göz önünde bulundurduğumdan ve kendi çalıştırdığım 75 kg olmasına rağmen kol biceps hacmini bacaklarının calf larının yeterince iyiolmasından kaynaklı. ama hala düşünüyor gireyim mi girmeyeyim mi diye yarışmaya ben istiyorum ama son karar onun tabiki. bunlar benim kendi şahsi görüşlerim değerlendirmenizda fayda var tekrar söylüyorum kanat ve omuzlarını daha geniş olması lazım

amatörce bir bakış ile biraz daha su atmaya ihtiyacı var gibi gördüm..lifler yeterince belirgin değil "eğerki makine kötü çekmemişse"..

bu eleştirilerim diğer sporcuları göz önünde bulundurduğumdan ve kendi çalıştırdığım 75 kg olmasına rağmen kol biceps hacmini bacaklarının calf larının yeterince iyiolmasından kaynaklı. ama hala düşünüyor gireyim mi girmeyeyim mi diye yarışmaya ben istiyorum ama son karar onun tabiki. bunlar benim kendi şahsi görüşlerim değerlendirmenizda fayda var tekrar söylüyorum kanat ve omuzlarını daha geniş olması lazım

yarışmalar "yarışmalara katılarak" kazanılır..aksi durumlar çok nadir gerçekleşir..At yarışlarında bile bu tip atlar sadece 1 kez kazansalar da yarış eksikliklerinden başarılarının devamı ilki gibi olmaz..

şu anki kuruluğu için oblikler ve serratuslar çok zayıf duruyor. Hocan oldukça kuru aslında.

oblikler zayıf olduğu için bel ince duruyor bu da omuzları ön plana çıkarmış gerçi. bu da bir artı.

Oldukça atletik ve simetrik bir vücut. Ancak body için kütle zayıf. Ama iyi define olursa klasik body de iş yapar. Türkiye şampiyonası ve milli takım seçmeleri için kütle zayıf. Ama oldukça estetik bir yapı. Tebrikler.

yarışmalar "yarışmalara katılarak" kazanılır..aksi durumlar çok nadir gerçekleşir..At yarışlarında bile bu tip atlar sadece 1 kez kazansalar da yarış eksikliklerinden başarılarının devamı ilki gibi olmaz..

kusura bakma arkadaşım ama ne demek istediğini anlamadım

arkadaslar adam olimpiada degil türkiyede yarısacak bence gayette iyi kac kişi war böyle onu anlamadım classic body demiş classic body de yarısanlar hepsi ilyas salman gibi hic bakmıyomusun arkadsım

Ya açıkçası Crespo haklısın ölçüyle ilgili olsaydı dediğin şeyler olmazdı ama biliyorsun Mr. Olympia'da farklı şeyler dönüyor. Türkiye'deki yarışmalarda ve bunun benzeri yarışmalarda jüriler özellikle ölçüye , orana , estetiğe , simetriye çok dikkat ediyor.

Diyet yapan ve yapabilen herkesi takdir ederim...umarım başarılı olur,resimelr yanıltıcı olabilir o yüzden yarışma günü izleyip görelim derim...

arkadaşlar şimdi yarışmadan geliyorum. Evren Temel 80 kiloda 3. oldu.. 80 kg birincisi Fatih Güzey oldu.. 65 kg da 1. Hüseyin Akçalı oldu.. Masterlarda Recep Yaylagül 1. oldu.. Şampiyonlar şampiyonuda Muammer Gökmen oldu.. aklımda kalanlar bunlar..

Son düzenleme:
Müsabakalarda kategorilerinde birinci olan sporcular şöyle:
Gençler kategorisinde Fırat Ürün, Büyük Erkekler 65 kiloda Hüseyin Akçalı, 70 kiloda Orhan Karaağaç, 75 kiloda Semih Boğa, 80 kiloda Fatih Güzey, 85 kiloda Oktay Sağnak, 90 kiloda Erhan Delibaş, 100 kiloda Muammer Gökmen, artı 100 kiloda Ercan Kuruel, Ustalar 40-49 yaş 70 kiloda İsmail Hakkı Yıldızeli, 80 kiloda Bülent Demirel, 90 kiloda Burhan Şen, Ustalar 50 yaş açık sıklette Recep Yaylagül, Fitness bay açık sıklette Kadem Aktaş, Bayanlar Fitness açık sıklette'te Biracan Salihli, Body Fitness Büyük Bayanlarda Gizem Altunbuken, Klasik Vücut Geliştirme 1.70 cm'de Mahmut Irmak, 1.80 cm'de İnanç Ege Aka, -1.80 cm'de Sedat Tekdemir, artı 1.80 Serkan Reisoğlu

arkadaşlar şimdi yarışmadan geliyorum. Evren Temel 80 kiloda 3. oldu.. 80 kg birincisi Fatih Güzey oldu.. 65 kg da 1. Hüseyin Akçalı oldu.. Masterlarda Recep Yaylagül 1. oldu.. Şampiyonlar şampiyonuda Muammer Gökmen oldu.. aklımda kalanlar bunlar..

dexterr , 80 kiloda sence hakemler hatalımıydı ... senin görüşün ne , fatihin definasyonu evdrenden iyi olsada .. evrenin estetiği çok iyiydi

Back
Yukarı