Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sinan07 dedi:
DaFFy dedi:https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=4672&highlight=sinan
https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=3653
daha kaç başlık açmayı düşünüyorsun?
Pump Forever dedi:Ewt ilk actıgın subjecte eklesen daha iyi olurdu..
onceki resimlerine gore kolun biraz sekil almış bu ii yoldasın demektir..
ama ben 72 kilo 510 leg press i anlamadım....
ben 99 kilo iken 350 i cok zor cıkarmıstım ki, 150 kg 1 tekrar yardımsız squat basıodum...
Karasan dedi:Pump Forever dedi:Ewt ilk actıgın subjecte eklesen daha iyi olurdu..
ben 99 kilo iken 350 i cok zor cıkarmıstım ki, 150 kg 1 tekrar yardımsız squat basıodum...
Senin vaktin bol Pump Forever, 150 kiloda bench pressin var, birleştirecen leg pressle bench press'i, birazda gayretle sende 510 yaparsin, dizden güzel itmen lazim ama ellerle :lol:
Ya da, 20 santim indirecen, basacan 25 santim indirecen basacan, 15 santim indirecen basacan, o da iyi olur, o zaman senden 700 beklerim, hem dizlerin güclenir![]()
leg press çalısırken kollarınızdan oyle bır destek alırsınızkı ayrıca gogus çalısmanıza gerek kalmaz.bir taşla ıkı kuş vurmuş olursunuz.zagortenay dedi:Karasan söylediklerini anlamadım pump foreverda çözemedi.bench press ve leg press in aynı gün çalışılabileceğinimi söylüyorsun.500 leg press bana da mantıksız geldi.açıklarsan on göre idman programımı değiştiricem
zagortenay dedi:Karasan söylediklerini anlamadım pump foreverda çözemedi.bench press ve leg press in aynı gün çalışılabileceğinimi söylüyorsun.500 leg press bana da mantıksız geldi.açıklarsan on göre idman programımı değiştiricem
Pump Forever dedi:..
dexterrr dedi:Pump Forever dedi:..
leg press de kaldırdıgın kilo senin kilonla orantılı olmuyorki..
benim tanıdıgım bir turk vucutcu 90 kiloda 780-800 kilo leg press basıyor...
ama tanıdıgım diger bir arkadasda 1.90 boy 110 kiloda 280 kilo zar zor kaldırıyor..
Pump Forever dedi:Ewt ilk actıgın subjecte eklesen daha iyi olurdu..
mito dedi:yaw arkadaslar ben de antalyadayim su an itibariyle, eger isterse arkadas agirliklari koysun ben gider kontrol ederim, size de haber ederim![]()