Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Glisemik indeksi yuksek olan hcbir besin tuketmiyorum.. sadce antrnman sonrasi insuliin icin yuksek gi li princ tuketiorm.. ama gun icinde diger zmanlarda beyaz pirinc tuketrken basmati pirinc tuketmeye ozen gosteriorm tabki yulaf bulgur vazgecilmezler..protein konusnda zaten blndgi gbi kg basna 2 gr akdr protein almaya calisiorm yag olarakta soguk sikma zeytnyagi her sabah tuketmee calsiirm bnhn dsnda yag kullanmiorm kuruyemislerdeki yaglari saymazsak.. bulk donemi diye bi donemin fitness sporu yapanlar icin mantkli olmadgni dusunuorm... o donemin fast food tarzi pizza hamburger borek pasta vb.. seyleri yemek icin sporcular bahane urettgi bi donem oldgu dusuncesndeym.. disipnli bir sporcu pizzayi da evnde icine ne koyacagni bilerek yapar tatliyi da.. bulk donemi icin ayrica asiri doymus yag ve gi yuksek besnlere grmek bnce hedefnde yavaslamaya sebep olur kardsm..Bulk dönemi beslenmenizi,supplementlerinizi yazabilir misiniz ?
off donem 90 kiloyum definisyona grince 86 ya cekiorm kiloyu dahada asagya dusmemeye calisiorm boy 1.86Tuzu karboyu bilmem de fizik çok iyi. Kaç kilosun, boyun kaç?
[DOUBLEPOST=1424807123][/DOUBLEPOST]Sendebaşarılar[/qu
sagol kardsm sende giriosun galiba sana da basarilar...başarılar
5076480085 ekle kardesim whatsapptan yardmci olmaya calisayimMerhaba abi ben 16yasındayım nisanda genç erkekler atletik fizik kategorisinde ben de gireceğim yarışmaya. Suanda sıkı bir diyet icindeyim. Aslında iletişime gecip fikir alışverişinde bulunmak isterim. Şimdiden başarılar diliyoruum
Kurumaya devam bide uykusuzluk olmasa..
Telefonum arızalı o yüzden baska bi telefondayım whatsapp yok sms var o yüzden sosyal medyadan konuşsak daha iyi olur abi5076480085 ekle kardesim whatsapptan yardmci olmaya calisayim
Hocam ektomorfum ne yaptımsam gelisemedim beslenmeyi artırdım göbeklendim ama genede üst vücüt büyümedi bir kaç öneri ve tavsiyenizi alabilirim 1.5 yıldır yapıyorumoff donem 90 kiloyum definisyona grince 86 ya cekiorm kiloyu dahada asagya dusmemeye calisiorm boy 1.86