Anthony Presciano

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oklahoma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oklahoma

Yeni Üye
hedeflenilmesi gereken görünüm olmalı bence

PrescianoAnthony.jpg

AnthonyPresciano-RPS-unk-267.jpg
adonise dikkat

anthony_3_l.jpg
estetiği bozmadan !!!

51615690.jpg
bir yarışmacı vucudu olmasada gayet hacimli durduğunu dusunuyorum

341866-5496-18132-Anthony_Presciano__2.jpg

bu arda istemedende olsa bol bol bsn reklamı yaptık ama neyse :D herkese iyi çalışmalar ...

Çok güzel paylaşım gerçekten de örnek alınacak bir vücut ama bir o kadar da yapması özveri isteyen, disiplin isteyen, spora karşı sevgi isteyen bir vücut.

Mükemmel devasa inşallah yettiği kadar bu kadar vucut yapabilirim. Ne abarti ne fit ! Kilosu boy , kaç sene yapmiş gibi herhangi bir bilgi bilen varsa lütfen paylaşirmi ?

Son düzenleme:
Mükemmel devasa inşallah yettiği kadar bu kadar vucut yapabilirim. Ne abarti ne fit ! Kilosu boy , kaç sene yapmiş gibi herhangi bir bilgi bilen varsa lütfen paylaşirmi ?

Sanırım 180 cm, 105 kg.

bu abimiz , Tito Raymond ve Frenk Sepe bunları idol olar seçmiştim kendime gerçekten hem estetik hemde şekil on numara.
Ben böle şişmek istemiyorum biraz kol biraz göğüs olsun yeter! Diyen elemanların bile hoşuna gider böyle vücut :)

Bu vücuda fit denmiş şaka gibi:)Adamın kolu şu resimde 50.08 cm :) Arkadaşlar resimler yanıltmasın sizi Anthony Presciano gerçekden idol olunabilecek bir adam yalnız tam istediğim vücut diyenler kolu 39 cm e gelince fazla büyümek istemiyorum diyen kesim bu vücudu görünce ideal diyorlarya buna gülmemek elde değil.40 cm kollu parçalı vücutlu biri değil kesinlikle yanlışa düşmeyin..Bu vücutda kafayı kes Branch Warren i koy bakalım kim böyle olmak istiyorum diyecek...

Back
Yukarı