Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anthony Presciano bizimde çok beğendiğimiz bir sporcudur.
Kendisine ve fotoğrafçısına rıcada bulunup ekte görmüş olduğunuz fotoğrafını tabelamız ve tüm çalışmalarımızda kullanmaktayız.
Çok güzel paylaşım gerçekten de örnek alınacak bir vücut ama bir o kadar da yapması özveri isteyen, disiplin isteyen, spora karşı sevgi isteyen bir vücut.
Mükemmel devasa inşallah yettiği kadar bu kadar vucut yapabilirim. Ne abarti ne fit ! Kilosu boy , kaç sene yapmiş gibi herhangi bir bilgi bilen varsa lütfen paylaşirmi ?
Mükemmel devasa inşallah yettiği kadar bu kadar vucut yapabilirim. Ne abarti ne fit ! Kilosu boy , kaç sene yapmiş gibi herhangi bir bilgi bilen varsa lütfen paylaşirmi ?
bu abimiz , Tito Raymond ve Frenk Sepe bunları idol olar seçmiştim kendime gerçekten hem estetik hemde şekil on numara.
Ben böle şişmek istemiyorum biraz kol biraz göğüs olsun yeter! Diyen elemanların bile hoşuna gider böyle vücut
Bu vücuda fit denmiş şaka gibiAdamın kolu şu resimde 50.08 cm Arkadaşlar resimler yanıltmasın sizi Anthony Presciano gerçekden idol olunabilecek bir adam yalnız tam istediğim vücut diyenler kolu 39 cm e gelince fazla büyümek istemiyorum diyen kesim bu vücudu görünce ideal diyorlarya buna gülmemek elde değil.40 cm kollu parçalı vücutlu biri değil kesinlikle yanlışa düşmeyin..Bu vücutda kafayı kes Branch Warren i koy bakalım kim böyle olmak istiyorum diyecek...