Antidepresan kullanımı ve body

Merhaba dostlar ben bugün psikiyatriye gittim ve bir antidepresan(secita10mg) bir de uyku düzensizliği için (gyrex25mg) ilaç verdi bu ilaçları kullanmam durumunda fitness yaparken ne gibi olumsuzlukları olur motivasyonum düşer mi kas gelişimi yavaşlar mı yağ oranı artar mı kullanan arkadaşlar ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.

Yeni mi basliyorsun? Ben hic ilac kullanmadigim icin tecrube paylasamiyorum,

Ama duzenli spor zaten antidepresan degil midir, hormonlarini duzenler, seratonin artar mutlu olursun, aksam da tatli bir yorgunluk olur, melatonin yukselir rahat rahat uyursun

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Butu antidepresanlar olumsuz etkiler, hem psikolojik hem fiziksel olarak.

Genel anlamda protein sentezi noktasinda da olumsuzluklar var.

Mumkunse bu durumu ilacsiz asmaya calisin.

Yeni mi basliyorsun? Ben hic ilac kullanmadigim icin tecrube paylasamiyorum,

Ama duzenli spor zaten antidepresan degil midir, hormonlarini duzenler, seratonin artar mutlu olursun, aksam da tatli bir yorgunluk olur, melatonin yukselir rahat rahat uyursun

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Malesef ne kadar ağır antreman programı uygalasam da uyku problemim çözülmüyor her sabah 7 de kalkıp sabah 5 6 gibi uyuyorum 1 2 saatlik uyku söz konusu.
Antidepresan konusu ise birşeyleri yapmam isteksizliği ve psikolojik sorunlarımdan dolayı spor salonuna gitmek en ağır antemanı yapmaktan daha zor benim için şu dönem de. Değerli yorumun ve vaktini ayırdığın için ayrıca teşekkürler.[DOUBLEPOST=1481319160][/DOUBLEPOST]
Butu antidepresanlar olumsuz etkiler, hem psikolojik hem fiziksel olarak.

Genel anlamda protein sentezi noktasinda da olumsuzluklar var.

Mumkunse bu durumu ilacsiz asmaya calisin.
Bu durum yüksek bir oran da mı ve kas gelişiminden çok kayba yol açma ihtimali varmı?

Back
Yukarı