Antranörümün yaptıracağı definasyon programı

Herkesin kendi istediği ve hedefi vardır. Bence daha çok küçüksünüz. Yağsızlığınız zaten iyi. İstediğiniz kadar definasyona girin hatlar net çıkmayacaktır. Çünkü kaslar küçük. Heykeltraşlar önce ciddi bir tabaka yapar ardından onu yontarlar. Küçük bir parçayı istediğiniz kadar yontun çok iyi görüntü çıkmayacaktır. BEnce henüz definasyon için çok erken. Sizin yerinizde olsam sağlam yağsız kas kütlesi kazanmaya çalışırım.

arsonist başarılar diliyorum öncelikle , uykusuzluk büyük problem hem antremanlardaki isteksizliğe hemde iştahsızlığa sebep olur 9 saat uykunu aldınmı zımba gibi olursun o yüzden madem baş koydun bu yola gece 23 de yatağa girsen çok etkili olur bence. Vucut yapın bana benzediği için çok dikkatimi çekti günlüğün merak ediyorum o yüzden. fakat 9 mayısda eklediğin fotolar açılmıyor. Aynen benim kollar ve omuz alıp başını giderken göğüs yerinde sayıyor. Karın kasların için ise bence yağ oranını düşürdünmü kalıp kalıp baklavalar çıkmasada estetik bir şekilde hatlarının belirginleşeceğine eminim o da yeter şimdilik yani ;)

arsonist başarılar diliyorum öncelikle , uykusuzluk büyük problem hem antremanlardaki isteksizliğe hemde iştahsızlığa sebep olur 9 saat uykunu aldınmı zımba gibi olursun o yüzden madem baş koydun bu yola gece 23 de yatağa girsen çok etkili olur bence. Vucut yapın bana benzediği için çok dikkatimi çekti günlüğün merak ediyorum o yüzden. fakat 9 mayısda eklediğin fotolar açılmıyor. Aynen benim kollar ve omuz alıp başını giderken göğüs yerinde sayıyor. Karın kasların için ise bence yağ oranını düşürdünmü kalıp kalıp baklavalar çıkmasada estetik bir şekilde hatlarının belirginleşeceğine eminim o da yeter şimdilik yani ;)

bende öle düşünüyorum fakat dediğim gibi abi ben yüzüm için giriodum bu dıyete ben umursamıycam zaten yuzumu yaptırcam sonra gönül rahatlığı ıle hacım çalışcam bi dana gibi olmadan bu işler zor oluyor.Mesela ben hiç yemediğim zamanlarda bile hep! ayva göbek vardı.Bu genetiksel bişey bence tek çare hayvan gibi olmak sora definasyon yapmak.

Back
Yukarı