bebeqte5tur
Üye
Merhabalar, Ben yaklaşık bir buçuk senedir body building yapıyorum,son 4 aydır çok yoğun çalışıyorum. haftanın 6 günü boş günümdede kardio falan yapıyorum sormak istediğim, Büyümemi tetikleyecek ve kısa sürede gelişimimi sağlayacak sublementlere ihtiyacım var kısa süre dediysem 4-6 hafta arası bir çalışmada etkisini farkedebileceğim sublementlere /yapılacak yorumları tahmin edebiliyorum kısa sürede gelişim olmaz ah siz gençler falan filan gibisinden yorumlar yapılacak, fakat benim büyümem sanki durmuş gibi hani bu durgunluk biraz daha gelişim sürecine dönüşsün istiyorum..IDS betanox ve creatin karıştırarak alıyorum gayet memnunum antreman öncesi pompa etkisi yapıyor, ve güzel ağırlıklar kaldırıyorum fazlasıylada şişiyorum.fakat büyüme ve gelişim yalnızca antremandan bir saat sonraya kadar var, sonra kaslar eski haline dönüyor, acaba daha farklı bir sublement mi kullansam,, bu anabolizan etkili sublementler var, acaba önerebilecekleriniz hangileri, şimdi size bütçemi belirtiyim,sizin yapacağınız yorumuda tahmin edebiliyorum,, size neyin olup neyin olmayacağını değilde bütçemle neler yapabileceğimi soruyorum,,, bütçem 250 lira kadar aylık ayırabileceğim,,, protein tozumu creatinimi glutaminimi arigininimi ornitinimi,, her ay otomatikman alıyorum extra olarak bana 250 lira kalıyor bu parayla antreman öncesi neyapmam mantıklıdır Betanox a devam mı edeyim yoksa,, lütfen acele karar vermem gerekiyor,, kafa_