Antreman Programım nasıl ?

Arkadaşlar merhaba, spor salonuna gidiyorum. 2. Ayın içindeyim. Yeni bir antreman programı verdi hoca, programı ve gelişimimi yazıyorum;
Ilk gün ve 2.ay olarak vücut ölçülerim;
Kilo:76-71
Boy:1.72
Pazu:35-34
Göğüs:99-99
Omuz:116-114
Bel:98-89
Antreman Programım;
1.gün: Göğüs ve ön kol
2.gün: Arka kol ve sırt
3.gün: Omuz
4.gün: Bacak ve karın
Hareketler 3×12 şeklinde özellikle antreman ve gelişimimle ilgili görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.

güzel haftada 2 kere karın - 3 kere kardiyo yap antremanlardan sonra ;)
Bu zamana kadar antreman öncesinde 10dk bisiklet, 20 dakika koşu bandında hit karrdiyo yapıyorum. Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla kardiyoyu antreman sonrasında yapın diyorlar. Bundan sonra bende antreman sonrasında yapacağım. Her antreman sonrasında hit kardiyo yapmam yanlış olurmu?

her gün hitt yapmana gerek yok haftada 1-2 hiit , 1 kerede 20 dakika bisiklet yap. Antremanlardan sonra emin ol daha verim alıcaksın ant öncesi yapacagın bölgeyi dumbellarla ısıt yüksek tekrar cok düşük kilolar ile. Ama antremanlardan sonra muhakkak yap kardiyonu kafan rahat olsun.

her gün hitt yapmana gerek yok haftada 1-2 hiit , 1 kerede 20 dakika bisiklet yap. Antremanlardan sonra emin ol daha verim alıcaksın ant öncesi yapacagın bölgeyi dumbellarla ısıt yüksek tekrar cok düşük kilolar ile. Ama antremanlardan sonra muhakkak yap kardiyonu kafan rahat olsun.
Teşekkürler kardeşim

Arkadaşlar merhaba, spor salonuna gidiyorum. 2. Ayın içindeyim. Yeni bir antreman programı verdi hoca, programı ve gelişimimi yazıyorum;
Ilk gün ve 2.ay olarak vücut ölçülerim;
Kilo:76-71
Boy:1.72
Pazu:35-34
Göğüs:99-99
Omuz:116-114
Bel:98-89
Antreman Programım;
1.gün: Göğüs ve ön kol
2.gün: Arka kol ve sırt
3.gün: Omuz
4.gün: Bacak ve karın
Hareketler 3×12 şeklinde özellikle antreman ve gelişimimle ilgili görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.
[DOUBLEPOST=1524251640][/DOUBLEPOST]Merhaba arkadaşlar, Fitness Programım yukarıda yazdığım gibi şu şekilde;
1.gün Göğüs ön kol
2.gün Arka kol sırt
3.gün omuz
4.gün bacak ve karın
Programın bu şekilde. 4 gün bana çok uzun geliyor. Örnegin 1.gün Göğüs hareketini tekrar 5.gün yapacağım. Ayrıca gidemediğim günler olursada belki 1 haftayı bulacak Programın başına dönmek. Bu yüzden hocaya programı 3 güne indirmesini istedim. Omuz ve bacak aynı gün olsun karın bölgesini de diğer günlere ekleme yapalım dedim olmaz dedi. 2 büyük kas grubu aynı gün çalıştırılamaz dedi. Sizin görüşleriniz nedir acaba?
Ben şu şekilde yapmak istiyorum;
1.gün: Göğüs, ön kol
2.gün: Arka kol sırt
3.gün: Omuz ve bacak
Karın bölgesinide bu 3 güne sığdırmak istiyorum. Sizin görüşleriniz nedir? Bu konuda ve Hocanın söylediğiyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Back
Yukarı