Antreman programim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Clean

Üye
boy:176
kilo:79
bel:göbek altidan 97 en ince yer yukariya doğru 87
göğüs:101
omuz:119
4 ay öncesine kadar 97 kiloydum 2 ayda felan 13 kilo verdim 84 e düştüm sonraki iki ayimda ise yediklerimde biraz kaçirinca sadece 5 kilo verebildim şimdi uyguladiğim program:
Hafta içi hergün 30 dk tempolu yürüyüş 50 mekik 20 şinav bu programimla daha zayiflamam mümkünmü beslenmeme dikkat ediyorum sarkiklari toparlamak sikilaşmak ve sonrasinda fit bir vücut sahibi olmak istiyorum önerilerinizi eleştirilerinizi bekliyorum teşekkürler..

Sarkmalar hangi bölgede başladı ona göre yapılması gerekenler var.

göğüslerde başladıysa : dumble ile yere düz yat ve halter kaldırır gibi yap

Kol arkalarında başladıysa : dumble eline al ve sırt bölgene doğru hareket ettirerek yap

bel bölgesindeyse : sağ ve sol eğilmeler olabilir veya , mekil çeker pozisyonunu al ve sağ ve sola doğru mekik çekebilirsin.

Karın bölgendeyse : Normal mekik çekmek

En önemlisi : Bütün Vücutu çalıştıracak olan spor Yüzmektir. bulabilirsen Denizde yüz , olmadı havuz bul ve günde 1 saat yüz tavsiyem kulaç atarak.

Eğer evde dumble yoksa veya yüzmeye fırsatın yoksa buradan yaz başka öneriler sunarım.

Bu arada Kilo hala verebilirsin. yaşın daha küçük

Sarkmalar bel bölgemde ve göğüsümde başladı yüzme imkanım şuanda yok yazın 1 ay gibi bir süre olacak ama ben haziranın 20 sine felan kadar sarkmaları minimum düzeye getirmek istiyorum göğüsüm yağlı orayı ve bel çevrem için program önerebilirmisin

Back
Yukarı