Antreman sistemim sizce nasıl?

Eniscd

Üye
GÜN 1

Biceps

- Standing Barbell Curl 10 Kez 3 Set

- Preacher Curl 8 Kez 3 Set

- Concentration Curl 10 Kez 3 Set

Leg

- Squat 10 Kez 3 Set

- Ağırlık ile Parmak ucunda Yükselme 20 Kez

- Leg Extension 10 Kez 3 Set

- Leg Curl 10 Kez 3 Set

Karın

- 70 Mekik Ve 20 Karına Çekiş

GÜN 2

Triceps

- Tricep Kickback 10 Kez 3 Set

- Ters Şınav 15 Kez 3 Set

- Seated Overhead 8 Kez 3 Set

Omuz

- Kolları Öne Ve Yana Açma 10 Kez 3 Set

- Seated Dumbell Press 10 Kez 3 Set

- Dumbell Shrug 20 Kez 1 Set

Güç Antremanı

- 20 Kez Squat

Karın

- 80 Mekik Ve 30 Karına Çekiş

- 40 Ab Crunch

GÜN 3

Göğüs

- Bench Press (İncline) 10 Kez 3 Set

- Bench Press (Flat) 10 Kez 3 Set

- Flat Bench Dumbell Press 10 Kez 3 Set

- Flat Bench Dumbell Flying 10 Kez 3 Set

Güç Antremanı

- 25 Kez Squat

Karın

- 100 Mekik Ve 30 Karına Çekiş

- 40 Ab Crunh

kARDEŞ BÖLE HAVADAN SUDAN OLMAZ, SENİN PROGRAMIN İLK BAŞLANGIÇ ISINMA TURU ZATEN, BOY KİLO, BEL, KOL, OMUZ... ÖLÇULERİNE GÖRRE, GEÇMİŞİNE GÖRE DEĞİŞİR.....

kARDEŞ BÖLE HAVADAN SUDAN OLMAZ, SENİN PROGRAMIN İLK BAŞLANGIÇ ISINMA TURU ZATEN, BOY KİLO, BEL, KOL, OMUZ... ÖLÇULERİNE GÖRRE, GEÇMİŞİNE GÖRE DEĞİŞİR.....
65 kilo 1.80 boy 18 yas kol bel omuz ölçülerini henüz almadim.
Yorumlarsanız sevinirim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vücok zayıfsın kardeşim fullbody yap hem en verimli bu olur seviyen için.6-7 aya 75-80 arası olursun iyi beslenirsen sonra bu programa gec

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Vücok zayıfsın kardeşim fullbody yap hem en verimli bu olur seviyen için.6-7 aya 75-80 arası olursun iyi beslenirsen sonra bu programa gec

Bu program başlangıç seviyesi için uygun değil! Başlangıç seviyesi için haftada 3 gün tüm vücut antrenmanı ve günde maksimum 5 hareket ya da toplam 25 set öneririm. Yanına iyi beslenme ve uyku, sadece o kadar. Yazdığın program orta/ileri seviye vücut geliştirme programı, başlangıç seviyesi için uygun değil, söylediğim yöntemle daha hızlı yol alırsın. Önerim 5x5 antrenman olarak aratman onu uygulaman olacaktır. Fikir vermesi için vücut ağırlığının 1,6 katıyla squat yapana kadar (yaklaşık) başlangıç seviyesi olduğunu varsayabilirsin.[DOUBLEPOST=1487427220][/DOUBLEPOST]
Gayet başarılı
Neye dayanarak bunu yazdınız? Başlangıç seviye kas geliştirmek ya da güç kazanmak için haftada 3 tüm vucut antrenmanın daha faydalı olduğu bilimsel araştırmalarla defalarca kanıtlanmış ve tüm dünyada da denenmiş ve kabul görmüş bir yöntem.

Teşekküler tavsiyeniz için. Dediginiz gibi biraz kilo almak istiyorum.

Bu program başlangıç seviyesi için uygun değil! Başlangıç seviyesi için haftada 3 gün tüm vücut antrenmanı ve günde maksimum 5 hareket ya da toplam 25 set öneririm. Yanına iyi beslenme ve uyku, sadece o kadar. Yazdığın program orta/ileri seviye vücut geliştirme programı, başlangıç seviyesi için uygun değil, söylediğim yöntemle daha hızlı yol alırsın. Önerim 5x5 antrenman olarak aratman onu uygulaman olacaktır. Fikir vermesi için vücut ağırlığının 1,6 katıyla squat yapana kadar (yaklaşık) başlangıç seviyesi olduğunu varsayabilirsin.[DOUBLEPOST=1487427220][/DOUBLEPOST]
Neye dayanarak bunu yazdınız? Başlangıç seviye kas geliştirmek ya da güç kazanmak için haftada 3 tüm vucut antrenmanın daha faydalı olduğu bilimsel araştırmalarla defalarca kanıtlanmış ve tüm dünyada da denenmiş ve kabul görmüş bir yöntem.
Teşekkürler. Tavsiyesinizi dikkate alicam.

Bu arada bende 185 70 kilo civarıydım.full body ile 6. Ayıma yaklaşıyorum 8-9 kilo aldım ve güzelde ölçü aldım.full body yapmaya devam ediyorum halen.yarismalara hazirlanmayacaksan splite gerek yok bi kere bu kisisel birsey.sen kilo alip vucud yapmak istiyorsan full body oneririm.haftada 3 gun tum vucudu calistirmak split programlardan daha fazla verim almani saglayacak.bolgesel programa temelini attiktan sonra istege bagli gecebilirsin benim dusuncem.

Back
Yukarı