Antreman sonrası 15dakika koşu?

ilk 5dakika yürüyerek ısındım.Sonra omuz çalıştım ardından karın egzersizleri yaptım.Sonra da cardio amacıyla 15dk 10 hızda koştum.Faydası olmuş mudur? Doğru mu yaptım sizce?

Bacak çalışmadığın zaman koşu bandında ısınmak zaman ve enerji kaybıdır onun yerine hafif kilolar ile omuzunu ısıtabilirsin antreman sonunda sürekli koşmak yerine 10 15 dakikalık hiit kardiyo yapman daha faydalı olabilir

Bacak çalışmadığın zaman koşu bandında ısınmak zaman ve enerji kaybıdır onun yerine hafif kilolar ile omuzunu ısıtabilirsin antreman sonunda sürekli koşmak yerine 10 15 dakikalık hiit kardiyo yapman daha faydalı olabilir
Teşekkür ederim birkaç sorum olucak; kol sırt göğüs vs bu günlerde nasıl bi ısınma yapabilirim? Ve antreman sonrası 15 dk 10 hızda koştuk faydası olmuş mudur bazen 8 bazen 10 yaptım hızı bugün

kol çalışırken 15 kilo barbell curl ile 15 20 tekrar yapıyorum dumbell curl ilede 15 20 tekrar yapıp ilk harekete başlıyorum sırt ta barfiks çekerek ve lat pulldown 40 kilo civarı takıp 20 tekrar yapıyorum omuzdada 5 kiloluk dumbell lar ile öne açış yana açış ve yapacağım ilk hareketin biraz düşük kilosuyla 15 20 tekrar yapıyorum 2 yıldır şu zamana kadar hiç sakatlanmadım antreman sonunda yüksek şiddette kardiyo yerine biraz yürüyebilirsin veya eliptik yapabilirsin

Back
Yukarı