safeo
Üye
Merhaba arkadaşlar benim cok sevdiğim bir yemeği sizlerle paylasmak istedim. Yeni lezzetler ararken kendim buldum biraz ondan biraz bundan yöntemiyle 
Gerekli Malzemeler
100gram tavuk göğsü
100 gram kırmızı et
1 patates
Yarım sogan
1-1.5 domates
Kırmızı biber
Toz biber
Karabiber
Yapımı:
tavuk göğsü kırmızı et ve patates i küp küp doğrayın. Hepsini haşlayın. Haslandıktan sonra kenara alın. Daha sonra biraz yağda soğanı kavurun ben yağlı yemedigim icin yağı sonradan döküyorum az bişe bırakıyorum. sonra rendeledigimiz domatesleri ekleyip pişirmeye devam edelim.Tuz, Kırmızı biber , pul biber ve karabiber ekleyelim. Sos pişmeye başladıktan sonra haslamıs oldugumuz etleri ve patates i içine atıp biraz daha pişirelim ve yemeğimiz hazır
Tadı cok güzel oluyo o kadar acıyıda koyunca insanın yedikce yiyesi geliyo tabi
tavsiye ederim.

Gerekli Malzemeler
100gram tavuk göğsü
100 gram kırmızı et
1 patates
Yarım sogan
1-1.5 domates
Kırmızı biber
Toz biber
Karabiber
Yapımı:
tavuk göğsü kırmızı et ve patates i küp küp doğrayın. Hepsini haşlayın. Haslandıktan sonra kenara alın. Daha sonra biraz yağda soğanı kavurun ben yağlı yemedigim icin yağı sonradan döküyorum az bişe bırakıyorum. sonra rendeledigimiz domatesleri ekleyip pişirmeye devam edelim.Tuz, Kırmızı biber , pul biber ve karabiber ekleyelim. Sos pişmeye başladıktan sonra haslamıs oldugumuz etleri ve patates i içine atıp biraz daha pişirelim ve yemeğimiz hazır

Tadı cok güzel oluyo o kadar acıyıda koyunca insanın yedikce yiyesi geliyo tabi