Antreman ve beslenme yardımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vixx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vixx

Üye
Öncelikle merhaba. Ben 14 yaşındayım lise 2 ye gidiyorum. Boyum 182 kilom 78 ve 2 aydır fitness'a gidiyorum.Fakat beslenme disiplinsizliği yüzünden kilo veremedim.İlkine göre kollarım ve göğsüm sertleşti fakat karnımdaki yağlar durmakta.Aslında böyle bi uzaktan baksanız kilolu değilim kilolu olduğum pek belli olmuyor fakat ayna karşısında yağlarımı görüyorum özellikle alt karın bölgesinde. Konumuza gelecek olursak ben okula gidiyorum küçük kardeşimden dolayı ailemin uyku düzeni bozulmuş olduğundan dolayı bazen annem bana yumurta yapamıyor.Sabah peynir ve yumurta yiyerek okula gidiyorum.Okuldada sağlıklı hiç birşey yok ve ben okulada bişe götüremiyorum maalesef :( . Sizce neler yapmalıyım yağ eritmem lazım kilo vermem lazım nasıl birşey yapabilirim. Arada protein süt alıyorum evde içiyorum ama ton balığı eksik olmuyor. Okuldan sonrada spora gidiyorum. Okulda sizce hiç yemeyip spordan sonra evde annemin yemeklerini ve ton balığı yesem herhangi bir gelişme olur mu ? Okula meyve tarzı şeyler götürebilirim. Kilo vermenin yanında kasta yapmak istiyorum. Yani özet geçersek belli bi beslenme programım yok ama yapmak cidden istiyorum bu sporu okulada bişi götüremiyorum.Sizce neler yapmalıyım bu spora başladıgımdan beri bi bulamadım çözüm.Neler yemeliyim.Bu yazıyı yazarken karar verdim ben anneme 3 yumurta yaptırıcam günde ve peynirde yiyicem yanında ama okulda bişe yiyemeceğim sporda bi yetersizlik olurmu performans düşüklüğü gibi teşekkürler

Back
Yukarı