Antremana akşam yemeğinden sonra gidiyorum,Antremandan sonra ne yemeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hogan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hogan

Üye
Başlıktada belirttiğim gibi iş yüzünden kşam 8:30 / 9 gibi antremana gidebiliyorum.Akşam yemeğini 7 de yediğim için geldiğimde antremandan sonra ne yemeliyim.
Carbonhidrat alırsam çok yağ yapar diye düşünüyorum.
En spesifik önerilieriniz nelerdir?

bende o saatlerde antremandan geliyorum karbonhıdratı bırakıyorum o saatlerde ., tavuk yiyebilirsin :D ben öyle yapıyorum , yatarkende süt içeblirsin .

Karbonhidratı gündüz yeteri kadar aldığın zaman problem olmayacaktır. İdman sonrası vakit çok geç olacağından beslenmene de o denli dikkat etmek mecburiyetindesin. Suda 200-300 g tavuk haşlarsan yeterli olacaktır, karbonhidrat önermem.

Spordan iki saat ya da en geç bir buçuk saat öncesinde beslenmeyi bırak önemli, sindirim açısından...

Fiziksel aktivite öncesi karbonhidrat depolarını artırmak ve fiziksel aktivite sonrası toparlanmayı hızlandırmak amacıyla karbohidrat miktarı yüksek ürünler kullanmak önemli...

Sevgili hogan ;

Bence antrenman sonrası karamel cooler al basit k.h olarak , daha sonra ise bir tavuk menü ye :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

sayın hogan,
takip ettiğim kadarıyla zaten bu konuda bir çoğumuzdan bilgilisiniz, bunun yanında sanırım forumun bu konudaki proof. u danny boyun forumdaki kankasısınız, bu sebeple bu başlığı forumun bigi seviyesini bi tartmak yada tespit-gözlem yapmak için açtığınızı düşündüm:) tabi öneri çeşitliliği, değişik düşünceleri değerlendirme amaçlı da olabilir :)
bir yorumda benden olsun, yanında az miktarda karbonhidrat içeren yağsız bir tavuk ürünü yiyebileceğinizi düşünüyorum..
saygılar..

sayın hogan,
takip ettiğim kadarıyla zaten bu konuda bir çoğumuzdan bilgilisiniz, bunun yanında sanırım forumun bu konudaki proof. u danny boyun forumdaki kankasısınız, bu sebeple bu başlığı forumun bigi seviyesini bi tartmak yada tespit-gözlem yapmak için açtığınızı düşündüm:) tabi öneri çeşitliliği, değişik düşünceleri değerlendirme amaçlı da olabilir :)
bir yorumda benden olsun, yanında az miktarda karbonhidrat içeren yağsız bir tavuk ürünü yiyebileceğinizi düşünüyorum..
saygılar..

konunun açılış tarihine bak istersen:)

Tabi Danny Boy'a yakınolmak bile kas gelişimi sağlıyor.
Geçen dilenciye sadaka verdi.
Adamda 6 pack çıktı.
Öyle muhterem bir şahıs:))

Adamda 6 pack çıktı.
dikkat etmemiştim pardon ..
danny boy hortlatmış bende atlamışım :)
söylediklerinize kesinlikle katılıyorum ben geçen akşam kendisiyle iletişim kurdum, sadece mesajlaşarak ertesi güne koldan 3 cm ölçü almışım..sanırım mental stereoid iletimi gibi bi gücü var kendisinin:)

Adamda 6 pack çıktı.

Yok böyle birşey ya =))))

Back
Yukarı