Antremana gitmeden 2 saat önce ne Yemeliyiz.

Öncelikle bu soru soru cevap kısmında var cevabıda söyle:Antremandan 1,5-2 saat kadar önce uzun süre enerji verebilecek kompleks karbonhidrat içeren gıdalar mutlaka öğüne dahil edilmelidir.öte yandan günlük ihtiyacımız olan protein,vitamin,mineral,yağdan bu öğüne düşen miktarda yer verilebilir.

Ben şunu merak ediyorum bu ürünler neler bazı yerlerde okudum pirinc lapası haslanmıs suda makarna haslanmıs patates bunlar doğrumudur=?

Sizin özel bir uygulamanız varsa paylaşabilirmisiniz?

Bu konu benım ıcın onemlı cunku yedım yemek antreman performansımı cok etklıo yardımcı olanlara sımdıden tessekkurler

Ben spordan önce yani 2 saat öncesinde 100g yulafa 5 yumurtayı 1inin sarısı dahil olmak üzere kırıyorum. kapta çırpıyorum. tavaya döküp bazlama şeklinde pişiriyorum ekmek şeklinde çok güzel bişey oluyor hatta tarifini forumdan almıştım. bunun üzerine fıstık ezmesi sürüp yiyorum yanında meyve suyu içiyorum ve evde varsa bir adet muz yiyorum.

Spordan sonra whey içiyorum 1 ölçek ve 1 saat birşey yemiyorum. 1 saat sonunda tavuk, ton balığı, yada 5-6 yumurtadan herhangi birinin yanında pilav yada makarna ve bolca salata yiyorum.

bende antremanadn 1saat 15 dk önce (anca denk geliyo :) )yağsız tussuz makarna üstüne tonbalığı ve bolca lor peyniri + 250ml meyve suyu tüketiyorum

ben 1 saat yarım saat once yıorum pilav cok yerim makarna tavuk ekmek patates köfte bunlardan yerim cogunlukla 1 saat sonra antrenmanım war fakat 30 dk sonra yicem :D

Back
Yukarı