Antremana yine basliyorum, yardimlarinizi bekliyorum..

basoda

Üye
ben bu aralar antiramandan cok sovumustum amma gene cidi bir sekilde baslamak istiyorum ben 1 senedir b.b yapiyorum amma sade 4-5 kg aldim sizden ricam bana güzel bir program yapaniz
protein
kratein
var
simdide amino almayi d¨sunuyorum
2000 mi 2222 alayim
simdiden tsk

Simdiki programin nasil ?

Bu spor sabir ve devamlilik ister 3 ay birakip sonra uc calisma ben bunu cok yaptim bi yere varamazsin...

Sana daha öncede link vermistim.. amino 2000 (prolab) bodyman.dk sitesinden... kendim aldim ve 3 hafta oluyor biteli baya faydasini gördüm... sabah 6 antreman sonrasi 6 yatmadan önce 6 tablet aldim. 3 kilo aldim..

Belli bir süre Protein ve creatin ile kendi vücut sinirlarini zorlamalisin. Simdilik bu dogal yöntemle sinirli kal ve basarini dene.

Aminoasitler simdilik sana gereksizdir. Kendine Whey protein tozu al ve bunun yaninda creatin ile 4 haftalik kur düzenle. Sonra 4 hafta ara ver ve tekrar 4 hafta ayni sekliyle kur düzenle. bunu 6 ay boyunca yapman dahilinde gayet olumlu sonuclar alabilirsin.

1.ay 5g creatin
2.ay bos
3.ay 8g creatin
4.ay bos
5.ay 10g creatin
6.7.8.9.ay bos

10.ay 10g creatin
11.ay bos
12.ay 12g creatin
13.ay bos
14.ay 15g creatin
15.16.17. ay bos

Bos oldugun günlerde Whey proteine ara vermemelisin. Takviye olarak dönem dönem B12 vitamin injeksiyonunu kullanabilirsin. Yada yine dönem dönem HMB gibi destekleyici maddeleri alabilirsin.

Bu 17 ay deneyimden sonra 10 kilo bir hacime ulasman mümkündür. Sonrasi allah kerim derim.

Back
Yukarı