Antremandan Önce Protein Almalımıyız ?

Merhaba Arkadaşlar Antremandan Sonra Kesinlikle Protein Alınmasını Gerektiğini Biliyorum Fakat Öncede Yemek Gerekiyormu Ben Hep Yiyorum Örneğin Hayvansal Türlerden Tavuk Göğsü Ton Balığı VS. Ama Antremandan Önce Daha Çok Karbonhidratlı Tüketiyorum Yani %&60 Karbonhidrat %40 Protein Antremandan Sonra İse Tam Tersi Sizce Doğrumudur ?

BİRDE ŞUNU SORMAK İSTEDİM YATMADAN ÖNCE BLENDERA 2 YUMURTA 1 İNİN BEYAZI 1 SU BARDAĞI YARIM YAĞLI SÜT VE BİRAZ BAL KOYUP KARIŞTIRIYORUM VE YATMADAN ONU İÇİYORUM HERHANGİ BİR ZARARI OLURMU YANINDADA BADEM İLE 50 GR KADAR LOR PEYNİRİ YİYORUM.

Idman oncesi karb ve pro tuketebilirsin. Yatmadan once yaptiginin sebebi ne ? Bal koyma yumurtayi cig koyuyon heralde cig yumjrta zararlidir. Sut degilde 250 gr yogurtla 100 gr lor yesen cok daha iyi olur digerleri gereksiz

Anladım yatmadan önce yoğurtla lor peynirini tüketicem birazda badem yiyeceğim. fakat sizce bu protein meseslesini mesela örnek veriyorum tavuk göğsünü bi kerede 400 gr mı yemek iyidir yoksa onu öğünlere bölmekmi 150 gr vs. vs.

Back
Yukarı