kinderfeld
Üye
merhabalar, gerek men's health olsun gerek muscle and fitness dergileri olsun,zamanında gittiğim salonun antrenörü olsun vb birçok sordugum kişilerin vücut geliştrime ile ilgili soyledikleri şeyler birbirleriyle hep çelişir vaziyette,bu işin aslını öğrenmek istiyorum eger yardım ederseniz.amacım olan kilomnla yada biraz daha alarak maximum şekle sokmak,ne çok hacim ne sivrisinek gibi vücut tabiri düzgünse,malum kilom düşük oldugu için zannedersem hacimlenme çalışmam gerek tabi sizden gelenlere göre değişebilir.
yaşım 20 boyum 1.77 kilom 68.üniversite öğrencisiyim derslerin ağırlığı sebebiyle haftada 3-4 kez gidebiliyorum spor salonuna ama o sorun halledilebilir.sorularım şunlar ki
1- kardio,ağırlık çalışmasından önce mi yapılır sonra mı yoksa ayrı bir gun mu sadece kardiyo yapıılır
2- ısınmadan kasıt esnemek midir,ağırlıktan once mi esnenir esnencekse,sonra mı?ya da bunlar eş anlamlı degilse ısınmadan kasıt tam olarak nedir?
3- 2 hafta tum vucut çalışmış üzre programımı 3e bölmüş durumdayım
göğüs-biceps
sırt-kaant-triceps
omuz-bilek
karıın her gun çalışmak üzre
sistem doğru mudur,yanlışsa doğrusu nedir.yada bu şekilde bölmek için daha erken mi?(1.5 ay oldu başlayalı)
4- spora gidiş 1er gun arayla mı olmalı yoksa her gun mu,gidiş rutininde de bi açıklığa ihtiyacım var
takviye besin kullanmıyorum,durumları goz onunde alarak yardım ederseniz beni çelişkiden kurtarmış olursunuz,teşekkürler
yaşım 20 boyum 1.77 kilom 68.üniversite öğrencisiyim derslerin ağırlığı sebebiyle haftada 3-4 kez gidebiliyorum spor salonuna ama o sorun halledilebilir.sorularım şunlar ki
1- kardio,ağırlık çalışmasından önce mi yapılır sonra mı yoksa ayrı bir gun mu sadece kardiyo yapıılır
2- ısınmadan kasıt esnemek midir,ağırlıktan once mi esnenir esnencekse,sonra mı?ya da bunlar eş anlamlı degilse ısınmadan kasıt tam olarak nedir?
3- 2 hafta tum vucut çalışmış üzre programımı 3e bölmüş durumdayım
göğüs-biceps
sırt-kaant-triceps
omuz-bilek
karıın her gun çalışmak üzre
sistem doğru mudur,yanlışsa doğrusu nedir.yada bu şekilde bölmek için daha erken mi?(1.5 ay oldu başlayalı)
4- spora gidiş 1er gun arayla mı olmalı yoksa her gun mu,gidiş rutininde de bi açıklığa ihtiyacım var
takviye besin kullanmıyorum,durumları goz onunde alarak yardım ederseniz beni çelişkiden kurtarmış olursunuz,teşekkürler