Antrenman Partneri Arıyorum

Benim çevremde benimle beraber body'e gelen yok. Yalnız arkadaşlarımı bodye yönlendirmek için çok uğraştığım. Dönem dönem onlara açık bir şekilde ifade edebilmek için body Bulding'in faydalarını okuyup bilgilerimi pekiştirdim. Bu zamana kadar sadece 2 tanesini razı edebildim. Biri 15 gün geldi ve 15 günlük partnerim oldu. Diğeriyse bir hafta ancak dayabildi. Yeni başlayan birinden de yardım almak pek bir zor olduğu için ben de salonda alelade herkesle tanıştım, kaynaştım. Benim geldiğim saatte gelen salon arkadaşım olmasa da bir süre sonra pişkin bir adam oldum çıktım. Salonda bayan-erkek yardıma ihtiyacım olduğunda kim varsa anlatıyorum durumu. Kimi öff leyip püfflüyor. Kimi de hay hay diyor. Bir dönem de abimi ikna ettim. 1 ay da kahrımı o çekti. Şimdi ise Niyetim İstanbula gittiğimde Bosnak'ın kafasını şişirmek.

ne kafa şişirmesi salvadore xp olurmu öle şey :) .. bu yaz iyi bir partner olacağız seninle ama sakın ara felan verme yaza kadar..

Çok akıllıca açılmış bir konu ;)
Ben Samsunda bir spor salonu arıyorum aslında tek de gitmek hiç sevimli gelmiyor o yüzden beklemedeyim benim arkadaşlar da işten güçten fırsat bulamıyorlar bakalım umarım bir partner bulabilirim tabii önce rahat edebileceğim bir salon :)

Eskişehir Esjim GOld'dayım . Acil bir partnere ihtiyacım var. Yoksa bi antreman esnasında boğulup kalıcam barın altında :D

Avcılar "Şampiyon Sport Center" da antreman yapıyorum ve antreman partneri arıyorum....

Antalya Konyaaltı'ndayım. Başlayalı 1.5 ay oldu. Yeni başlayan bir partner olabilir, bilgilerimizi paylaşacak ve antremanımızı kolaylaştıracak. Maddi, manevi elimden gelen desteğide yaparım.

Ayrıca deneyimli büyüklerimiz, hocalarımız varsa onlarında yanına gidebilirim. Eğer bilgilerini paylaşmak isteyen ve bir çaylağa yardımcı olmak isteyen biri varsa süper olur .

Saygılar.

istanbul bayrampasada yada bakırkoyde (bakırkoy olursa daha ıyı olur) agustos ayından ıtıbaren partner arıyorum yada sıze partner olabılırım eger ıstersenız sızın salonunuzada gelebılırım cunku salonumu degıstırmek ıstıyorum

bu sporda 2.yılım ve orta duzey bır vucutcuyum

Arkadaşlar eski konulara bakarken gözüme çarptı yararlı olabilir . Yeni Üyeler Faydalanilir.

evet guncellıgını yıtırmıs bır konu ama gercekten uygulanabılınırse cok faydalı olur.

aslında banada bır partner lazım.
Konya/ Bosnahersekteyim. 9 aydır düzenli olarak antrenmaları yapıyorum.
ilgilenenlere duyurulur..:)

Mr.Olympia gençlik merkezindeki maximum fitness studio'ya gıdıyorum.

sen hangısındesın ?

Bende 2 ay önce oraya gidiyordum. Şimdi boyalıdayım. Adesenin altındaki salon. Orası hem daha ucuz hemde maximumda olmayan bazı aletler var. Eğer boyalıya gelebilirsen beraber çalışabiliriz.

Kosu partneri

8 aydir düzenli fitness yapiyorum ve fitness salonunda kosu bandinda kosmak artik yetmiyor bana. Bu konuda kendimi gelistirmek istiyorum. Bu nedenle disarida kosmak istiyorum. Disarida düzenli kosan birisiyle birlikte kosmak istiyorum.

Kis mevsiminde bu ise baslamak delilik ama bulabilirsem birilerini benim icin sicaklik farketmez. Henüz disarida kosmak icin ekipmanlarim yok. Rüzgar gecirmez ceket vs. Ama en kisa zamanda temin edebilirim.

Gecen gün birinden teklif aldim bu konuda ama niyetinin ciddi oldugunu düsünmedigimden kontaga gecmedim. O nedenle bu konuda ciddi olanlar lütfen benimle kontaga gecsin.

Haftada bir kere kosabiliriz. Aksam, sabah, haftasonu, hafta ici farketmez.

Tercihim Anittepe'deki kosu parkuru.

Bildiginiz kosu gruplari falan varsa onlari da yazarsaniz sevinirim. Cevaplarinizi bekliyorum.

İzmit ten spor partneri

Merhaba,
Bir seneyi geçkin süredir kilo verme sürecindeyim, ama sağlıklı bir şekilde zayıflamak ve daha çok kas kütlesine sahip olmak için body salonuna gitmenin önemini biliyorum, bu konuda tek başıma yeterli olacağımı da düşünmüyorum, beraber spor yapma fikri oldukça motive edici sanırım. Bilgi vermek ya da yardımcı olabilecek olanlar varsa gerçekten çok makbule geçecek.
Teşekkürler.

İzmir/Buca-Şirinyer'de yaşıyorum. Düzenli koşu yapıyorum ama çok sıkıcı oluyor bazen sabah uyanıp kalkmıyorum bile , bizim burda çoğu insanın her sabah en az 100 kişinin yürüyüş ve koşu yaptığı bir yer var Hipodrumun parkı , düzenli koşu yapmayı seven birileri varsa beraber koşmak isterim.

Back
Yukarı