Antrenman Programım. Önerilerinizi almak istiyorum

Merhabalar. Kendim bir antrenman programı yazdim bunu sizlere sunmak istiyorum artı eksi yönleri nelerdir, önerilerinizi almak için.

Pazartesi: Göğüs
Sali: Sirt - Biceps
Çarşamba: Omuz - Triceps
Perşembe: Dinlenme veya kardiyo karın.
Cuma: Biceps- Triceps
Cumartesi: Omuz - Bacak
Pazar: Dinlenme

1 yıl kadar spor geçmişim var. Önceden haftada 6 günlük programı uyguluyordum 3 gün gidip 1 gün dinlenme, sonra tekrar 3 gün. Ama yeterli gelişimi sağlayamadım özellıkle kol 37cm de kaldı. 80 kiloyken basladim bulk yapicam diye 86ya ciktim fazla yaglandim simdi 76 kiloyum kastanda yagdan da kilo verdim. Eski iri görüntüm yok oldu.
Artık birşeyleri yanlış yapmak istemedigim için de size sormak istedim.

Küçük kasları haftada 2 kere çalışırken büyük kasları tek geçmişsiniz
Onun yerine
Göğüs - biceps - kardiyo
Bacak - karın
Sırt- triceps-kardiyo
Omuz-bacak- karın

Gibi 4 günlük bir program daha iyi olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onun yerine
Göğüs - biceps - kardiyo
Bacak - karın
Sırt- triceps-kardiyo
Omuz-bacak- karın

Senin dediğin programda da sadece bacak 2 kez çalıştırılmış diğerleri 1 kez. Tek bölge antrenmanı da yaptım ama pek etkili gelmedi bana her kasi haftada 1 kez çalıştırmak.

Tecrübelerimle gözlemlediğim büyük kas gruplarını 2 kez calistirdigimda gelişim saglayamadigim. Nedeni de fazla çalışmaktan overtraining olmuş olabilirim çünkü 1 senede gelişimin bu kadar yavaş olmasinin başka açıklaması yok çünkü günlük almam gereken proteini karbonhidratı biliyordum beslenmede de sıkıntı yok, sadece biraz kirliydi.
Önerin için teşekkür ederim yine de. Bu doğru antrenman programı karmaşasından çıkamıyorum maalesef

Onun için 1 kere çalıştırın diyorum .
Bacak testosteron için fazla çalışırsa iyi olur

Onun yerine
Göğüs - biceps - kardiyo
Bacak - karın
Sırt- triceps-kardiyo
Omuz-bacak- karın

oldukça iyi bir program olur. 15-40 yaş arası kullanılabilir. şimdi bazı arkadaşlar bu sistem için az diyebilir. ama şöyle bir durum da var. diyelim pazartasi sırt çalıştınız bolca ROW yaptınız. salı biceps çalışacaksınız. ROW hareketinden istemeseniz de biceps de etkilenir. aynı şekilde göğüs için bench şart ve oda zaten kısa baş tricepsi vurmuyormu. yani zaten fazladan yoruluyor. ve de mr.olympia olmayacaksanız ve steroid almıyorsanız kaslar zaten 72 saatte tam dinlenebiliyor ve tamir olabiliyor. sonuçta zaten bir limite dayanacaksınız. o limite yedire yedire çıkın. 40 yaşa kadar haftada 3-4 gün sonrasında da 2-3 gün antreman yeterlidir. normal bir insan için. yanlışmıyım.

oldukça iyi bir program olur. 15-40 yaş arası kullanılabilir. şimdi bazı arkadaşlar bu sistem için az diyebilir. ama şöyle bir durum da var. diyelim pazartasi sırt çalıştınız bolca ROW yaptınız. salı biceps çalışacaksınız. ROW hareketinden istemeseniz de biceps de etkilenir. aynı şekilde göğüs için bench şart ve oda zaten kısa baş tricepsi vurmuyormu. yani zaten fazladan yoruluyor. ve de mr.olympia olmayacaksanız ve steroid almıyorsanız kaslar zaten 72 saatte tam dinlenebiliyor ve tamir olabiliyor. sonuçta zaten bir limite dayanacaksınız. o limite yedire yedire çıkın. 40 yaşa kadar haftada 3-4 gün sonrasında da 2-3 gün antreman yeterlidir. normal bir insan için. yanlışmıyım.

41 yaşındayım üstadım
Şu an daha ağır programdayım
Ancak Ağrım çok
Bu yazdığıma döneceğim herhalde
Şu an
Göğüs biceps kardiyo
Sırt triceps kardiyo
Bacak omuz karın
Bunu haftada 4 gün çalışıyorum
5-6 gümde bir sıra geliyor
Ama Ağrı oluyor