antrenman programım hakkında yardım lütfen

kawa636

Üye
yaklaşık 10 - 11 aydır devam ediyorum. hala çok hırs var içimde ama istediğim vücuda tam anlamıyla ulaşamıyorum. pazar hariç hergün gidiyorum ve pzsi, göğüs kanat önkol. salı omuz arkakol, çarşamba ,göğüs knt önkol per. omuz arkakol cum.. cumaratesi bu şekilde devam ettiriyorum. hareketler en az 4 ve 3er set 8 tekrar yapıyorum kaldırabildiğim en ağır kiloya giriyorum. bana güzel bi program önerirseniz sevinirim. dinlenmenin önemi çok büyük biliyorum ama sabırsızım. supplement olarak no xplode kullanıyorum. şu aralar amino almayıda düşünüyorum. şimdiden teşekkürler

madem 10-11 aydır yapıyorsunuz ozaman uyguladığınız bir program vardır..
onu yazın ki insanlar yorum yapabilsin ve düzeltmelerde bulunsunlar..sıfırdan bir program beklemeyin..

diez programı yazdım zaten. 2 günde bir tekrarlıyorum pztsi göğüs kanat önkol 4er hareket 8 tekrar girebildiğim en ağır kilo. salı omuz arkakol. çarşamda tekrar göğüs kanat önkol çar omuz arkakol böle devam ediyo. çokmu geliyo acaba bünyeme napabilirim

programdan anladığım hareket isimleri iledir ama bu tip genel birşeyler soruyorsan
6 gün ağır bence..
4 gün ideal aslında.. ayrıca 8 tekrar için fazla ilerlemişsiniz..piramit yapınız..15-12-10-8 gibi yapın ve bu şekilde ağır girin..

bacak-calf
göğüs-karın
biceps-önkol-triceps
omuz-trapez
sırt-karın
off
off

olabilir..

Son düzenleme:
ilgin için çok teşekkürler diez. pramit olayını uygulamaya pztsi başlıyorum. programıda öle yaptığım programla sürekli yerimde sayıyorum. suppplement kullanmakta istiyorum artık ama ne alacağım konusunda kararsızım. siteyi biraz araştırdım sanırım en iyi protein tozu muscletech nitrotech ama nerden bulacağım hakkında bilgim yk. o olmazsa animal max var aklımda. tekrar teşekkürler

cannabis bu arada 18 yaşımdan beri racing kullanıyorum :) şuan r1 var ama lakabım kawa636 kaldı. ilgilenirsen eğer youtube a polenay yazıp videolarımı görebilirsin saygılar. sırt ağrısı konusuna gelince ters mekik bende yapiyorum. zaten ağır kilo girince bel ağrısı fln yapıyo onada iyi geliyo

cannabis bu arada 18 yaşımdan beri racing kullanıyorum :) şuan r1 var ama lakabım kawa636 kaldı. ilgilenirsen eğer youtube a polenay yazıp videolarımı görebilirsin saygılar. sırt ağrısı konusuna gelince ters mekik bende yapiyorum. zaten ağır kilo girince bel ağrısı fln yapıyo onada iyi geliyo

eyvallah, ben 2 sene once 600luklere sigmiyordum 600f almistim, kilo vermeme ragmen motorum ayni kaldi, seviyorum keratayi hem artik daha hizli gidiyor :D

Back
Yukarı