lifeoverview
Üye
Merhaba 1-1.5 sene önce çeşitli sağlık sorunlarından dolayı 6 ay sonunda bırakmak zorunda kaldım şimdi 1 ay önce sağlık sorunlarımı halletim ve dün bir salona kayıt yaptırdım ve 1-2 haftadır program ve hareketler üzerine araştırmalar yapıyorum yarın başlayacağım beslenmem orta düzeye yakın olduğundan whey kulanacağım yanında günlük 1 ölçek(whey) + bcaa + kreatin (yükleme yapmam gerekir mi bilmiyorum 2 taraf var yükleme yapılmasına gerek yok, yapılmalı şeklinde konuşuluyor)çabuk kilo alıp veren biri olduğumdan dolayı 1 sene içinde 5 kg üzerine kilo alıp aynı şekilde verdim, tabi şuanda yağ oranımda düştü aynı zamanda kas oranımda 34/34 olan biceps 32-32.5 arası (sol-sağ) şınavların ve düzensiz beslenme sonucu evde kendi başıma dumbbell çalıştığımdan dolayı düştüğünü anladım, hacim-büyüme üzerine bir program hazırladım full body girmeden direk disiplinli hareket edip bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum fakat göğüs-triceps sonrası 1 gün dinlenme verince bir sonraki hafta pazartesi bacak-omuz olarak ilerliyor bunun bir sakıncası olmadığını düşünüyorum fakat uzman olmadığım için siz hocalarımın fikirleri önemli benim için + yanına bilek hareketleri'de yapacağım haftada 2 gün önerilerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun kalırım huzurlu ve sağlıklı vakitler