OVERCOME
Üye
Benim merak ettiğim , kimilerine göre mantıklı kimilerine gore boş beleş bi olay var .. Antrenman sırasında direk tenimizin üzerine giyecegimiz naylon büyük çöp poşetleri bir işe yararmı ?? Terlemeyi ve vücut ısısını artırıyor ve yağ yakımına yardımcı oldugu söyleniyor ..Ve bunlada kalmayıp o bölgede bir incelmede söz konusu imiş ..
Yani tebi bu bir gunde degil o şekilde 1-2 haftada gözle görülür bir fark olabiliyormus . Tabi beslenme ve antrenman programına uyarak . ( diyetteki bir birey için )
Bu uygulamayı nasıl karşılıyorsunuz . Denemedim ama bilgi almak için soruyorum . Çünkü biliyorsunuz sauna belt , naylon esofmanlar vs satılıyor piyasada. Şimdiden teşekkürler ..
Yani tebi bu bir gunde degil o şekilde 1-2 haftada gözle görülür bir fark olabiliyormus . Tabi beslenme ve antrenman programına uyarak . ( diyetteki bir birey için )
Bu uygulamayı nasıl karşılıyorsunuz . Denemedim ama bilgi almak için soruyorum . Çünkü biliyorsunuz sauna belt , naylon esofmanlar vs satılıyor piyasada. Şimdiden teşekkürler ..