Antrenman Sırasında Saat Ve Bileklik Takmak Gelişimi Yavaşlatır Mı? (Yardım)

Atkadaşar, Abiler, Sorum başlıktaki gibi bu aralar çok kafama takılıyor bu konu psikolojik olarak. Koluma saat ve bileklik takıyorum bir gün salondaki bir abi damarların genişlemesini felan engelleyebilir çıkar daha rahat edersin dedi artık bilerek gevşek takmama rağmen eğer takarsam özellikle bileğin gelişmeyeceği ince kalacağı kaygısına kapılıyorum ama takmak istigorum lütfen yardım edin olabilir mi böyle birşey?

Ön kolda ext kaslar şişer, damarlar öne çıkar, üst kolda kaslar şişer damarlar da iyice öne çıkar. Ama bilek ne şişer ne de damar ön plana çıkar. Aksine eldivenle çalışıp da bilek kısmını iyice saran nice sporcu var. Söylenen yorumları şaşırtıcı buluyorum. Sadece saat terleme vb yapıp rahatsız ederse, kaşındırırsa veya kayarsa ya da çok sıkarsa konforun düşeceğinden bu seni her yönden etkileyebilir ve takmamak uygun olur. Ama senin için sorun yoksa aksine bu kez iyi bile olur. Düzenli olarak süre tutabilirsin. Veya seni motive eden bileklikler takabilirsin. Burada tek önemli birşey var. Senin nasıl hissettiğin.

Back
Yukarı