Antrenman sonrası beslenme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi akşamlar.Ben 20 yaşındayım.boyum 190 cm kilom 83-84.Tecrübeli abilerimden kardeşlerimden tavsiye istiyorum.Ben 2 aydır body yapıyorum ve sorum şu antrenman sonrası beslenme hakkında bilgi istiyorum.Normalde çıktıktan sonra eve gelip duş alıp sonra 3 haşlanmış yumurta ve 1 kase yoğurt yiyordum.Bu besinler yeterlimidir? birde yumurta gerçekten artık midemi bulandırmaya başladı kusacak gibi oluyorum yerken.Tavsiyesi olan var mı? Antrenman sonrası protein açığımı tamamlayacak besinler falan nedir.Bu arada programım :
pazartesi:göğüs
salı:kanat-sırt
çarşamba:bacak
perşembe:MOLA
cuma:omuz
cumartesi:pazu,arka kol
pazar:MOLA

foruma yeni üyeyim cevaplarınızı burdan ya da mesaj atarsanız sevinirim keza açtığım konuyu tekrar bulamayabilirim hayli karışık gibi duruyor forum sayfası :) şimdiden teşekkürler

Ben antrenmandan sonra genelde 200 gram tavuk göğsüyle beraber bulgurpilavı yada kepekli makarna yiyorum akşam yemeğindeyse tonbalıklı salata tercih ediyorum

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı