Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi akşamlar.Ben 20 yaşındayım.boyum 190 cm kilom 83-84.Tecrübeli abilerimden kardeşlerimden tavsiye istiyorum.Ben 2 aydır body yapıyorum ve sorum şu antrenman sonrası beslenme hakkında bilgi istiyorum.Normalde çıktıktan sonra eve gelip duş alıp sonra 3 haşlanmış yumurta ve 1 kase yoğurt yiyordum.Bu besinler yeterlimidir? birde yumurta gerçekten artık midemi bulandırmaya başladı kusacak gibi oluyorum yerken.Tavsiyesi olan var mı? Antrenman sonrası protein açığımı tamamlayacak besinler falan nedir.Bu arada programım :
pazartesi:göğüs
salı:kanat-sırt
çarşamba:bacak
perşembe:MOLA
cumamuz
cumartesiazu,arka kol
pazar:MOLA
foruma yeni üyeyim cevaplarınızı burdan ya da mesaj atarsanız sevinirim keza açtığım konuyu tekrar bulamayabilirim hayli karışık gibi duruyor forum sayfası şimdiden teşekkürler
Ben antrenmandan sonra genelde 200 gram tavuk göğsüyle beraber bulgurpilavı yada kepekli makarna yiyorum akşam yemeğindeyse tonbalıklı salata tercih ediyorum
Konu kilitleme sebepleri; - Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız. Link : Arama Kelimeleri :
Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.