Antrenman sonrası kas ağrısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler, sitede yeni olduğum için konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın, benim sorunuma gelecek olursak; benim vücudum sporu pek kaldırmıyor(istekli olmama rağmen) , yaklaşık 1.5-2 senedir pek de düzenli olmayacak bir şekilde spora gittim(geçen ay sakatlık sebebiyle bıraktım) ayrıca beslenmeme dikkat ediyorum(yağ oranım %18 çıkınca 6 aydır diyet yapıyorum). Spora başlamadan önce 2.5 kg ile bench yaparken, o kadar süre geçmesine rağmen şuan hala 7.5 kg kaldırabiliyorum, hatta en son 10-10 takıp 4x12 denemiştim ve 3. seti zor tamamlamıştım, programı tamamlayamamak ile beraber yaklaşık 1.5 hafta boyunca göğüs bölgem ağrıdığı için o hafta salona da gidemedim(aslında gittim ama bir şey yapamadığım için geri döndüm). Benim sıkıntım şu diğer insanlar da ağır ağırlık girmesine rağmen kas ağrıları 1-2 gün sürüyor ama benim en az 3-4 gün sürüyor. Bunu atlatabilmem için tavsiyeniz veya takviye ürün tavsiyeniz var mı ? teşekkürler....

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :

Arama Kelimeleri :
Antrenman sonrası kas ağrısı

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı