Antrenman sonrasi LAHMACUN yenir mi?

Merhaba arkadaslar; ben agirlik antrenmanina yeni basladim ilk haftam daha 1.90 boyunda 96 kiloyum ama yagli bir vucudum yok iri hatlarim var ve yaglar genelde bacak ve kalca da toplaniyor neyse cok uzattim ama bilgi vermek istedim beslenme oldugu icin ozetle antrenman sonrasi (aksam) lahmacun yesem olur mu?

:) Amacina bagli spor olsun diye yapiyorsan belirli bir hefein yoksa tabi ki ye.. Ama hedefin varsa yagsiz vucut vs beyaz undan yapilan mamulleri hayatindan cikarmali veya cok nadir yemelisin.

Chris hemsworth fizigi hayalimdeki :)

Eklentiler

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 1.383
Lahmacun ile olacak isler degil :) o zaman, beslenme gunluklerini ve beslenme sabit basliklarini gozden gecir. Cok ciddi beslenme ister oyle bir vucut.

Ya okul filan da var lise son sinifim bide sinav filan var Nasil beslenecegimi filan tam ayarlayamadim ama protein agirlikli besleniyorum ekmek seker tuz filan tuketmiyorum salondaki hoca da adam gibi beslenme onermedi ve hergun tavuk veya benzeri seylerde tuketemiyorum ki

Ya okul filan da var lise son sinifim bide sinav filan var Nasil beslenecegimi filan tam ayarlayamadim ama protein agirlikli besleniyorum ekmek seker tuz filan tuketmiyorum salondaki hoca da adam gibi beslenme onermedi ve hergun tavuk veya benzeri seylerde tuketemiyorum ki
yağsız lor peyniri harika bişey dostum. hergün yiyebilirsin tam bir protein deposu. fiyatı da uygun, tavuk filan gibi uğeaş da istemiyo

Lahmacunu her antrenman sonrası değilde 10 günde 1 falan çok aşırıya kaçmadan özellikle gündüz saatleri yiyebilirsin ama geri kalan 9 gün yediğin Lahmacunu hakedecek şekilde beslenmen lazım

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bazi gunler yeme konusunda sıkıntı oluyor iste sabahlari mesela apar topar cikiyorum evden gec kaliyorum mecburen okulda pogaca simit tarzi seyler yiyorum ama ara ogun goturuyorum elma filan ogle yemeginide saglam yiyorum ama kahvalti sıkıntı.

definisyon sağlamış yağsız bir vücut hedefi olan kişiler için uygun değildir ama hafif bulk dolaşırım derseniz neden olmasın

Back
Yukarı