Antrenmanda halsizlik ?

Başlayalı 1,5 ay oldu.Son 2 haftadır antrenman öncesi yemek yedigim halde antrenmanin son 5 hareketin halsizlik oluyor.Bazen antrenmanı halsizlikten yarisinda bırakıyorum.Ne yapmam lazım ?

Başlayalı 1,5 ay oldu.Son 2 haftadır antrenman öncesi yemek yedigim halde antrenmanin son 5 hareketin halsizlik oluyor.Bazen antrenmanı halsizlikten yarisinda bırakıyorum.Ne yapmam lazım ?

Antremandan 1:30- 2 saat önce karbonhidratlı yiyecekler ye. Pilav ye muz ye patates ye.
Antremandan 30dk önce de kahve iç

Uyku düzenine dikkat et. Antrenmandan önce kesinlikle uyuma.
Antrenmandan 2 saat önce kompleks karbonhidrat al.
Antrenmandan 20 dakika önce türk kahvesi iç.
Antrenmandan önce motivasyon videolarını izle bende çok işe yarıyor.
Antrenman esnasında terini kurutma yani set aralarında fazla dinlenme.

Emre naber kuzenim :D

Kahve kafein içerikli olduğu için kanını tetikler dinç halde kalmanı sağlar.

Prof sporcular günlük kahve ihtiyaçlarını öğün olarak alıyor.

Ve bencede sakın uyuma ant öncesi ve osbir çekiyor isen çekme .

Makarnayi 2 saat once ye.Sevgili kuzenim wTurner dogru soyluyor ant.dan 20-30 dk once kafein alabilirsin yine antdan once elma gibi seyler de tuketebilirsin

Son düzenleme:
Bir kesme şeker atin agziniza, uc bes saniye sonra cikarin, isterseniz yiyebilirsinizde, beyin bunu yeni enerji girdi diye algilayacaktir:)

Lethe doğru söylüyorsun havaların ısınmasıyla vücutta gerçekten halsizlik oluyor.O yüzden antreman saatleri iyi seçilmeli ve uyku düzenine daha fazla dikkat edilmeli diye düşünüyorum.

Dynamo anladımda ben yeme olayına takılmıştım.

Ve şu yaz havaları hakketen inasına bunaltıyor yazın seçilecek en iyi antrenman saati ''Sabah'' olmalıdır.

Tabiki sabah antrenmanlarının da dez avantajları var.Halsizlik ,mayışıklık gibi.

Ve ''onbir'' isimli arkadaş ant sonrası basit şeker alımı diye bir şey söz konusu değil.Ant sonrası ne yediğini gerçekten merak ettim.

Dynamo anladımda ben yeme olayına takılmıştım.

Ve şu yaz havaları hakketen inasına bunaltıyor yazın seçilecek en iyi antrenman saati ''Sabah'' olmalıdır.

Tabiki sabah antrenmanlarının da dez avantajları var.Halsizlik ,mayışıklık gibi.

Ve ''onbir'' isimli arkadaş ant sonrası basit şeker alımı diye bir şey söz konusu değil.Ant sonrası ne yediğini gerçekten merak ettim.
Dextroz, üzümsuyu, jelibon yenir genelde. İsterseniz bir araştırın.
@caner23 laf ebeliğine gerek yok. kesme şeker konusunda.

Ant sonrası glikojen depolarını doldurmak için illa basit şeker mi gerekli.böylece yağlanmaya daha fazla sebep olunuyor.

Bence doğal yollardan şekeri karşılamak her zaman daha iyi.

Back
Yukarı