Antrenmanda Hem Ek Ağırlıkla Hemde Vücut Ağırlıyla Çalışabilir Miyim ?

Selam arkadaşlar. Evde bir barfiks çubuğum, iki adet 5 kiloluk dumbell'ım var. Daha önce ne barfiks çubuğumu kullanıyordum nede 5 kiloluk dumbellarımı kullanıyordum. Sadece şınav çekiyordum ve kanımca göğüs kaslarım gayet iyi gözüküyordu. Fakat artık 5 kiloluk dumbellarımla şınav'dan daha iyi bir etki alabilir miyim ? diye merak ediyorum. Yada hangisinin daha iyi olduğuna karar veremediğimden antrenmanımda hem şınav hemde dumbell ile göğüs antrenmanı yapabilir miyim ? Diye merak ediyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Sizce yapılabilir mi ? Yapılabilirse setler ve sayıları ne kadar olmalıdır ?

Ayrıca son bir sorum daha olucak forumda daha önce dumbell çalışmaları ile ilgili bir konuya baktığım 4x8 yani 4 set ve 8 tekrardan oluştuğu yazıyordu sanırsam. Fakat anlamadığım nokta atıyorum göğüs çalışırken kullandığımız 3 hareket var bunlar Dumbell Bench Press, Dumbell Pullover ve Dumbell Flyes. Bunların her birinde 4 set mi uygulamamız gerekiyor ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

5kg dumbell cok bi ise yaramaz ama elindekilerle mukemmel seyler yapilabilir aletler cok sisiriliyor bazi konularda
tavsiye olarak

barfix
sinav
bunlari kesinlikle yapmak zorundasin 10 ustu tekrarlara ciktigin zaman agirlikli barfix ve sinav yapmaya basla
dumbellarla yapabilcegin benim tavsiyem direk 4x dumbell curl 4x hammer curl
triceps icin 4x over head tri extension ve 4x dumbell skullcrusher
omuz icin nette hareketlere bak onunda sonav gibi bi versiyonu vardi
ozetle.calisthenics takılman gerekiyor

Merhabalar
Ben yeni başladım. Karbonhidrat tozu kullaniyorum.Spor salonuna gidemiyorum.göğüs.kol ve karın kası çalışmam için evde nasıl bir çalışma yapabilirim.

Merhabalar
Ben yeni başladım. Karbonhidrat tozu kullaniyorum.Spor salonuna gidemiyorum.göğüs.kol ve karın kası çalışmam için evde nasıl bir çalışma yapabilirim.
Dostum iyi güzel bir karar almışsın, burda ki bilgili gördüğün kimselere soru soruyorsun da benim konuma cevap atmak yerine bir konu açsan daha iyi olurdu.

Nasıl yani konu yaglanmayı spora gitmeden kilo vermeden nasıl kasa çevirebilirim.
Bak ben bu bölümde konu açmışım demişim ki hem vücut ağırlığımla hemde ek ağırlıkla çalışabilir miyim. Burda ki verilen cevaplar buna ilgili cevaplar olmalı. Ama sen benim soruma cevap vermeden, direk kendi sorunu cevap olarak yazmışsın. Eğer soruna bir cevap gelmesini istiyorsan, sende konuna uygun bir bölümde konu aç ve de ki ki böyle böyle yağlanmayı spora gitmeden kilo vermeden nasıl kasa çevirebilirim ? Sonra orda sana eğer arkadaşlarımız biliyorsa yardım ederler.

Back
Yukarı