Antrenmandan hemen sonra alınacak en güzel içecek ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sporda yeniyim 4 üncü günüm bugün yaşam tarzı olarak görüyorum gibi bir şey uzun vadeli devam sağlıklı hayat güzel yaradanın verdiği vucuda iyi bakmaya karar verdim.

sorum şu mesela antrenmandan sonra meyve suyu veya meyve olarak ne tüketmek gerek tam bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim

yorum atan arkadaşlara teşekkürler.

boşalan glikojen depolarını doldurman için kana hızlı karışan basit şeker sıvı karbonhidratlar tüketmelisin katabolik etkiyide azaltır ben şekersiz üzüm veya elma suyu tüketiyorum jelibonda tüketen çok

Antremandan sonra klasik olarak lor peyniri ve muz tület kardeşim
Ben antremandan sonra amino, whey ve muz tuketiyordum. Antrenörüm muz yeme, etten farki yok. 1saat sonra ye dedi.

Antrenörüm dedigim kisi 36yildir bu sporu yapiyor v basindan beri kankasi olan Levent Zülfikar ile beraber idare ediyorlar salonu.

antrenörünü dinle elbette antrenörüne bşy demiyorum:) amino whey zaten alınması gereken protein kaynağı sen karbodan behsetmişin karbo ayrıdır boşalan glikojen depolarını doldurmadan vücut protein sentezlemez muzla etin arasındaki benzerlik nedir çözemedim:) ama 1 saat sonra yenmesi doğru tespit

Ben antremandan sonra amino, whey ve muz tuketiyordum. Antrenörüm muz yeme, etten farki yok. 1saat sonra ye dedi.

Antrenörüm dedigim kisi 36yildir bu sporu yapiyor v basindan beri kankasi olan Levent Zülfikar ile beraber idare ediyorlar salonu.
Olabilir kardeşimde etten farkı yok derken ne kastetmiiş orda :)

antrenörünü dinle elbette antrenörüne bşy demiyorum:) amino whey zaten alınması gereken protein kaynağı sen karbodan behsetmişin karbo ayrıdır boşalan glikojen depolarını doldurmadan vücut protein sentezlemez muzla etin arasındaki benzerlik nedir çözemedim:) ama 1 saat sonra yenmesi doğru tespit
Kirmizi et gibi vucutta sindiriminin fazla zaman almasi yonunden.

Olabilir kardeşimde etten farkı yok derken ne kastetmiiş orda :)
Yazarken kaynimis kusura bakma ama cevabi gordun zaten kardesim : )

Ha bu arada antremandan 45dk once 1,5avuc ceviz, 1,5avuc findik ve 1 avuc cekirdekli kuru uzum tuketmeye gayret edin. Ben son iki idmanda yaptim ve cok faydasini gordum. Antreman cok daha iyi cikiyor ve bence glikojen depolari tam bosalmiyor

karbo almadan alınan protein veya aminonun işe yaramadığını duymuştum nitekim pek mantıklı gelmişti çünkü glikojen depolarını doldurmadan yani vücuda kazma kürek vermeden nasıl proteini parçalamasını bekliyorsun ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı