baris dedi:supplement piyasası olarak çok geri kalmış bir ülkede yaşıyoruz .. ondenle bu tip ürünler sadece piyasayı çeşitlendirmek amacıyla sektöre sunuluyor..aynı ürün ultimate firmasındada mevcut..fakat yurt dışına baktığımız zaman ultimate in bu ürünü acaba kaç ülkede satışa sunuluyor yada kaç kişi bu ürünü satın alıyor..benim sana tavsiyem şu ;bu ürünün fiyatı sanırım 45 ytl civarı..bu ürüne 45 ytl vereceğine buun yerine 3 kg kırmızı et al ,10 gün boyunca hergün 300 gr ye.
atorex dedi:ben aol yi antrenmandan önce2 antrenmandan sonra 3 kullanıyorum. Yanında protein karban, glutamine + creatin ile birlikte
aol 'nin glutaminsiz işe yaramayacağı konusuna gelince büyüme hormonu sağlayan glutamine aol(lycine hariç ayrıca diğer komplex aminolara bakın çoğununu içinde ornithine yer almaz) ile birlikte çok daha fazla işe yarıyor yani glutamini tamamlıyor. Mesele şu an piyasada bulunan en iyi komplex amino asit WEİDER AMİNO LİQUİD MEGA FORTE!un kombinasyonu böyle İçinde ağırlıklı olarak %80'i argininine -ornithine-glutamine var. Ve bu supplementleri kullanırken aşama aşama çıkmalıyız. Önce protein veya karbon ile başlayıp daha sonra özel aminoları geçip daha sonra kür ve en son gerekli ise streoid kullanılmalı. Bu ilk önce emekliyip sonra yürüme ve en son koşmaya benziyor. Yurt dışından ilaç alışına gelecek olursak evet yurt içinde bu ilaçlar çok pahalı tahmini yurt dışındaki 1 ise burdaki 3 lira. Fakat tek tek ürünler almanınn maddi açıdan bir faydası olmaz. Toplu ürün almak lazım. Bu yüzden HARDLİNE ürünleri fiyat açısından çok avantajlı.
AYRICA BU İLAÇLARIN BİZDE PAHALI OLMASININ EN ÖNEMLİ NEDENİ firmaların kar payını çok koyması Mesela piyasada en çuok tutulan multivitamin hapının satış fiyatı 24 ytl. Türkiyeye girişi 5 ytl eczaneye girişi 10 ytl.yani eczaneye 10 giriyor ve %140 karla satılıyor.
Veya weider amino 2200 satış fiyatı 140 olması lazım türkiyeye girişi tahmini 50 ytl toptancıya 75e geliyor salona 105 e geliyor sana 140 a geliyor.(ama hardline da kar payı çok düşük size gelinceye kadar fiyat fazla artmıyor.) fakat hardline'ın yavaş-yavaş piyasayı ele geçirmesi ile diğer ürünlerinde fiyatı yavaş yavaş düşüyor.
gurkan dedi:atorex aol tamane yanlis kullaniyosun.cünkü bu ürün büyüme hormonunu tetikleyici bi üründür ve vucutta büyüme hormonun gece salgilar.bu nedenle aol 2 yada 3 kapsul yataga giderken yani gece alinir ve uyunur.zaten aol ürününü cikaran bütün firmalarda bu kullanisi önerir.ama sen antremandan önce ve sonra kullanmayi kimdn duydun hayret ettim.yine sen bilirsin ama bence benim dedigim skilde al
piyasada satılan her türlü supplemnt bir işe yarayacak diye bir kaide yok..hele aol gibi serving sayısı ve değerleri çok düşük olan ürünlerin göstereceği fayda devede kulak kalacaktır..supplement piyasası olarak çok geri kalmış bir ülkede yaşıyoruz .. ondenle bu tip ürünler sadece piyasayı çeşitlendirmek amacıyla sektöre sunuluyor..aynı ürün ultimate firmasındada mevcut..fakat yurt dışına baktığımız zaman ultimate in bu ürünü acaba kaç ülkede satışa sunuluyor yada kaç kişi bu ürünü satın alıyor..benim sana tavsiyem şu ;bu ürünün fiyatı sanırım 45 ytl civarı..bu ürüne 45 ytl vereceğine buun yerine 3 kg kırmızı et al ,10 gün boyunca hergün 300 gr ye.